עבור לתוכן

איזה UPS מתאים למפרט הבא, והאם הספק מתאים?

Featured Replies

פורסם

בפורום מפרטים הציעו לי להתייעץ כאן, האם ה UPS הנבחר והספק הנבחר מתאימים למערכת?

[ATTACH=CONFIG]6066[/ATTACH]

פורסם

הספק כרגע בסדר, האם צפוי להכנס מעתיד כרטיס מסך?

פורסם
  • מחבר

1. בעקרון בפורום מפרטים המליצו על ספק חלש יותר SeaSonic 350W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-350ET אך ציינו שהוא בהחלט מספיק,

עם אפשרות לשדרג לספק המופיע בצילום המסך, ושדרגתי, אך במידה ואוסיף בהמשך כרטיס מסך, הספק המשודרג שבצילום המסך לא יספיק?

2. במידה ולא יספיק, איזה ספק מומלץ אם אוסיף בהמשך כרטיס מסך?

3. בוודאות אוסיף לפחות דיסק קשיח נוסף (שיש לי היום), האם זה משפיע על הספק ו/או על המארז מבחינת צריכת חשמל ומבחינת מקום במארז?

פורסם

צריך לדעת איזה כרטיס מסך תוסיף, הרי שהוא הצרכן הרציני ביותר, רק לאחר מכן נוכל לקבוע איזה ספק ואיזה UPS יתאים למערכת.

אם אתה לא יודע איזה כרטיס תוסיף, אתה יכול לרשום בערך כמה אתה מתכוון להשקיע על כרטיס מסך ואתאים לך ספק ו-UPS עם מרווח בטחון.

פורסם
  • מחבר
צריך לדעת איזה כרטיס מסך תוסיף, הרי שהוא הצרכן הרציני ביותר, רק לאחר מכן נוכל לקבוע איזה ספק ואיזה UPS יתאים למערכת.

אם אתה לא יודע איזה כרטיס תוסיף, אתה יכול לרשום בערך כמה אתה מתכוון להשקיע על כרטיס מסך ואתאים לך ספק ו-UPS עם מרווח בטחון.

אני ממש לא גיימר, ובמחשבה שנייה גם לא סביר שאוסיף כרטיס מסך בהמשך, לכן בוא נמשיך עם המפרט הנוכחי,

אשמח לדעת האם הספק שבחרתי מספיק (עם מרווח בטחון מסויים), האם ה UPS מתאים,

ובנוסף, בוודאות אוסיף לפחות דיסק קשיח נוסף (שיש לי היום), האם זה משפיע על הספק ו/או על המארז מבחינת צריכת חשמל ומבחינת מקום במארז?

פורסם
  • מחבר

תוספת:

1. במידה וארצה להוסיף כרטיס מסך בסיסי, לא לטובת משחקים (או לפחות לא לטובת הרצת המשחקים התובעניים מבחינת חומרה),

איזה כרטיס כדאי להוסיף (אשמח לקישור ל KSP)

2. האם זה משפיע על ספק הכוח?

3. האם ה UPS שבחרתי מתאים למפרט שהצגתי ללא כרטיס המסך, והאם הוא יתאים גם עם כרטיס מסך?

4. וודאות אוסיף לפחות דיסק קשיח נוסף (שיש לי היום), האם זה משפיע על הספק ו/או על המארז מבחינת צריכת חשמל ומבחינת מקום במארז?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים