עבור לתוכן

קיבלתי מפרט והצעת מחיר ואני רוצה להתייעץ איתכם...

Featured Replies

פורסם

היי!

אני גיימר ובזמן האחרון המשחקים החדשים כבר לא עובדים, או עובדים לאט ולא על מקסימום. הלכתי היום ל-ivory וקיבלתי הצעת מחיר למחשב חדש שלפי המוכר אמור להעלות את המשחקים הכי חדשים ברמה הכי גבוהה לפחות לשלוש שנים הקרובות. הנה המפרט:

מארז versa h21 thermaltake שחור x12cm2

ספק כוח a.pfc vs650 650w corsair

מעבד אינטל ghz 6mb core i5 1150 quad 46903.5

מאוורר למעבד alpine 11 rev2 arctic cooling

לוח haswell 1150 h81m-k h81

זכרון geil evo veloce hs 8gb ddr3 1600mhz

דיסק קשיח פנימי y1tb sata3 wd blue2

צורב oem gh24ns שחור sata lg dvdX24 dl

כרטיס מסך amd radeon r9 270x boost 4g-5 sapphire

והמחיר הסופי הוא 4,000 שקל.

אז בעצם יש לי 2 שאלות:

1. האם זה המחשב שמתאים לי, בתור גיימר? אני רוצה שמשחקים חדשים יעבדו על המקסימום לפחות לכמה שנים. האם זה יספק את זה?

2. האם המחיר הגיוני או שאפשר למצוא את המחשב הזה, את המפרט הזה, בפחות כסף (ואיפה)?

חסכתי הרבה כדי לקנות את המחשב הזה ואני לא רוצה סתם להפסיד כסף, אז אני ממש אשמח אם תעזרו לי.

תודה רבה!

עמית.

פורסם

אז אם חסכת הרבה אל תתעצל ותמלא שאלון על מנת שיוכלו לבנות לך מפרט מתאים.

1. מה התקציב המקסימאלי?

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

פורסם
  • מחבר

1. מה התקציב המקסימאלי? - 4,000 ש"ח מקסימום.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך בלי להתפשר על המהות זה יהיה נפלא, אחרת הייתי כבר קונה...

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אין צורך לחרוג מהתקציב...

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים. מחשב לגיימר.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - לא...

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - watch dogs, wolfenstein - the new order, battlefield 4, call of duty - ghosts וכו', וכמובן משחקים שייצאו בעתיד, שיעבדו הכי טוב שאפשר.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - בערך 1920X1080. מסך 21 אינץ'.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות. אני לא אנימטור או משהו, אבל אני כן גיימר, כאמור.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא, לא צריך.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא נראה לי.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - לא בטוח שמבין את השאלה. אין צורך לשמור על השקט, אבל אני לא צריך רמקולים.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - אני חושש שאני לא יודע מה זה אוברקלוק...

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - לא. יש לי הכל אצלי.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - לא. אני גר בר"ג, אבל לא משנה לי איפה אני קונה מבחינת השם של החנות. שלא תהיה רחוקה מדי מר"ג, מקסימום 45 דקות נסיעה...

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? - ממש עכשיו. מצידי היום.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). - לא.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? - לא יודע. אני יותר טיפוס של לקנות חדש כשהישן מתחיל לזייף. פעם בשנתיים-שלוש בערך אני קונה מחשב חדש בממוצע.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: - האמת היא שמה שאני רוצה, כאמור, זה מחשב שיוכל להעלות את המשחקים הכי חדשים ברמה הכי מומלצת שלהם. יש לי שימושים אחרים למחשב (כתיבה, אינטרנט, סרטים וכו'), אבל אני מניח שאם יהיה לי מחשב מספיק חזק למשחקים, הוא יתאים גם לכל השאר מן הסתם.

אני ממש ממש אשמח לעזרה!

שוב תודה רבה,

עמית.

פורסם

מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601560615 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600...

כמות: - 1 - 876/858

לוחות אם - Intel LGA1150

GA-H81M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphi...

כמות: - 1 - 282/276

זכרונות - DDR3 - לנייח

JM1600KLH-8G - Transcend - 8GB 240-pin DIMM DDR3 PC3-12800 CL11 - Unbuffered - DDR3-1600 - 1.5V - 512Mx8 (16pcs) - Transcend Je...

כמות: - 1 - 356/349

כרטיסי מסך - AMD PCIe

GV-R929OC-4GDnu - Gigabyte - Radeon R9 290 GPU - New with less warranty - 4GB 512 bit DDR5 memory - PCIe x16 3.0 interface - Dual...

כמות: - 1 - 1560/1529

דיסקים קשיחים ו SSD - SATA

ST1000DM003 - Seagate - 1TB - 3.5 inch - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 series - (ST1000DM001)...

כמות: - 1 - 266/261

מארזי מחשב - ATX מארז

CI-5SS7-NPS - Cougar - Cougar Spike - No power supply included - mATX...

כמות: - 1 - 141/138

ספקי כח - ATX

RA-550 - FSP - RAIDER 550 - RAIDER Series, 80 PLUS Silver certified, it comes with the +12V single rail and SATA ar...

כמות: - 1 - 307/301

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

UCACO-FI11001-CSA01 - Arctic - Arctic Freezer i11...

כמות: - 1 - 130/127

DVD צורבים תקליטורים ו - פנימי SATA DVD צורב

GH24NSB0 - LG - x24 DVD-RW Drive with M-DISC™ Support - Burns DVD+R/-R discs at 24x speed - SATA interface - Black...

כמות: - 1 - 79/77

3997.00 / 3917

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=3727

פורסם

כרטיס מסך חדש אם אני מבין נכון את משמעות המילה NEW.

פורסם

זה לא מה שאני יודע בכל אופן. יכול להיות שאתה מתכוון לכרטיסי ה Used וה Refubrished למיניהם שמוצעים בחנות. זאת ההבדלה שאני עושה בין המושגים והאחריות בסוף היא עליהם, על מה שהם מצהירים ומוכרים.

מהמידע שיש לי זה המפרט הטוב ביותר שאפשר להוציא בתקציב, או לפחות קרוב לכך.

פורסם

זה מה שנציג פלונטר הבהיר בנושא החדשים עם פחות אחריות:

"כרטיסי מסך שחיכו בצד כחלופיים למקרה שמשהו יקרוס כדי לא לאבד זמן כרייה."

פורסם
  • מחבר

אני קצת מבולבל לגבי העניין הזה של כרטיס מסך שהוא "לא בדיוק חדש", אבל יותר מעניין אותי לגבי המפרט - המחיר הוא אותו מחיר בערך שהוצע לי. האם הוא יותר טוב? ואם כן - האם זה משמעותי? ואם כן - משמעותי למה בדיוק? האם הוא ייעשה את העבודה טוב יותר או שאני בכלל לא ארגיש בהבדל?

תודה רבה.

פורסם

בהחלט תרגיש הבדל בביצועים במשחקים. כרטיס מסך עדיף בהרבה רק השאלה מה עבר עליו.

פורסם
  • מחבר

אז איך אני אדע מה באמת עבר עליו?

פורסם

הערה קטנה :-)

כרטיס המסך חדש. לא ראה אור יום.

אבל ... הוא גר כחצי שנה בארון בצד יחד עם עוד כמה עשרות חברים שלו והאחריות שלו התפוגגה לה לאט לאט.

אז יש לו שנתיים וחצי אחריות. אבל הוא טרי באריזתו שהסיני שארץ אותו הוא האדם האחרון שראה אותו.

ויש לנו אותו גם כמשומש עם 3 חודשי אחריות פחות ויש לנו אותו חדש (שראה את אותו הסיני או אחר) עם שלו שנות אחריות ביותר.

תודה :-)

פורסם
  • מחבר

אה, מספיק טוב בשבילי.

העניין הוא שאני לא רוצה להגיע ל-3,900. יש משהו שהוא לא הכרחי בשבילי שאפשר להוריד? אתם עושים הנחות? משהו?

תודה רבה.

פורסם

הערה - המארז Cougar Spike הוא חביב, אך למחשב בעל כרטיס מסך חם מסדרת ה R9 הוא לא מתאים - הוא לא מספיק מאוורר לדעתי וספק הכח שלו ממוקם בחלק העליון, כך שכל החום מכרטיס מהמסך עולה היישר אליו.

אני הייתי לוקח כרטיס מסך פחות חזק, אולי אפילו את ה R9 280X המשופץ (כנראה משומש, כנראה עבר תיקון, בעל אחריות של שנתיים וחצי) ובהפרש הייתי לוקח מארז טוב יותר. מפרט כזה יהיה:

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601560615 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600...

כמות: - 1 - 876/858

לוחות אם - Intel LGA1150

GA-H81M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphi...

כמות: - 1 - 282/276

זכרונות - DDR3 - לנייח

JM1600KLH-8G - Transcend - 8GB 240-pin DIMM DDR3 PC3-12800 CL11 - Unbuffered - DDR3-1600 - 1.5V - 512Mx8 (16pcs) - Transcend Je...

כמות: - 1 - 356/349

כרטיסי מסך - AMD PCIe

SR928X3GD5DXOu - Sapphire - RADEON R9 280X GPU Refurbished - 3GB 384bit GDDR5 memory - Dual-X cooler - PCIe x16 v3.0 interface -...

כמות: - 1 - 892/874

דיסקים קשיחים ו SSD - SATA

ST1000DM003 - Seagate - 1TB - 3.5 inch - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 series - (ST1000DM001)...

כמות: - 1 - 266/261

דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA

CT120M500SSD1 - Crucial - 120GB M500 Series - SATA3 6Gbps 2.5 inch Internal SSD - 500 MBps Read / 130 MBps Write...

כמות: - 1 - 333/326

מארזי מחשב - ATX מארז

8C-P4NL1-WUB - NZXT - Phantom 410 Black - 1x 120mm and 2x 140mm Fans - Screwless Rail Design - 2x USB 3.0 headers, 2x US...

כמות: - 1 - 447/438

ספקי כח - ATX

RA-650 - FSP - RAIDER 650 - RAIDER Series, 80 PLUS Silver certified, it comes with the +12V single rail and SATA ar...

כמות: - 1 - 353/346

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

UCACO-FI11001-CSA01 - Arctic - Arctic Freezer i11...

כמות: - 1 - 130/127

DVD צורבים תקליטורים ו - פנימי SATA DVD צורב

GH24NSB0 - LG - x24 DVD-RW Drive with M-DISC™ Support - Burns DVD+R/-R discs at 24x speed - SATA interface - Black...

כמות: - 1 - 79/77

4014.00 / 3934

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=3754

הערות:

א. הייתי מעדיף כונן SSD כמו ה Samsung 840 EVO, אבל הוא לא נכנס בתקציב. מצד שני, לפחות במפרט הזה יש לך כונן SSD...

ב. אפשר לחסוך ע"י בחירה במארז זול יותר, כמו ה Antec-One הזה (אורך כרטיס מסך מקסימלי 26.6 ס"מ, אורך כרטיס המסך המוצע - 26.2 ס"מ) או ה Antec GX900 Army Edition MidiTower הזה (אורך כרטיס מסך מקסימלי - 33 ס"מ, חבל שזה לא מופיע באתר והייתי צריך לתרגם את זה מהאתר הסיני של המארז).

פורסם

קקדו, מבלי לפגוע, איך תמיד יש לך הכישרון יותר לבלבל את פותח הדיון מאשר לעזור לו?

פותח הדיון, המפרט לדעתי הכי כדאי עבורך יראה כך:

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=3759

אתה גיימר שרוצה לשחק על הגדרות הכי גבוהות והמפרט הזה יעניק לך את זה, אמנם אין SSD כיוון שלא רציתי להתפשר במה שבאמת חיוני כדי להריץ משחקים כבדים.

אם כבר קונים SSD אז לקנות אחד מהיר וטוב כמו דגם הEVO שיעלה לך כ400 שקלים, תמיד תוכל להוסיף בהמשך.

אמליץ לך כבר עכשיו לנסות ולהתאמץ בעוד כ400 שקלים ולדחוף במפרט SSD מומלץ, עליו כבר עכשיו תתקין מערכת הפעלה והמחשב יהיה מטוס.

פורסם

בקשה לנציג פלונטר:

אנא ממך לתת הבהרות בשפת העם הפשוטה והחד משמעית, כי מה לעשות לא כולם מבינים אותך, בטח לא מהפעם הראשונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים