עבור לתוכן

האם לוח האם שלי יריץ את הכרטיס מסך 280X

Featured Replies

פורסם

היי יש לי מחשב די מיושן למרות שבזמנו היה מאוד מתקדם

הלוח אם שלי זה [h=1]GIGABYTE GA-P55A-UD7 LGA 1156[/h]אני רוצה לשדקג תכרטיס מסך שלי ל MSI 280X רצית לשאול האם הלוח אם יגביל בצורה כלשהיא את הכרטיס?

המעבד שלי דרך אגב זה I7 875K

8 גיגה רם

תודה

פורסם
  • מחבר

את הכרטיסי SSD שקנית החדש דווקא מגביל לצערי :( תודה

פורסם

אתה חושב שמגביל, אבל מהירויות קריאה רציפות גבוהות מ-280 מגה-בייט לשניה הן דבר נדיר בשימוש סטנדרטי.

פורסם
  • מחבר

יש לי adata sp900 ובבדיקות שאני עושה לו הוא לא מנתקרב למה שלאחרים יוצא אני חושב שאולי הבקר על הלוח אם של SATA 3 מיושן הוא מכריח אותי להוריד איזה תוכנה של MARVELL ודרכה לעבוד עם ה SSD

פורסם

לגבי ה SSD , חבר אותו ל sata2 של אינטל. ה marvell 9128 אינו מוצלח .

לגבי כרטיס המסך , לא הבנתי מה החשש , מה יכול להגביל אותך? יש לך PCIEX16 .

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין כל כך בזה אבל יש סוג של העברת זכרון בן הכרטיס מסך ללוח אם או משהו כזה חשבתי אולי שם תיהיה לי הגבלה שהכרטיס יעביר יותר מידע ממה שהלוח יכול לקבל אבל אני שוב אומר שאני לא מבין בזה

לגבי ה SSD אם אני אחבר לSATA2 זה לא יוריד לי את המהירות פחות ממה שיש לי עכשיו שזה גם ביצועיים בערך חצי ממה שרשום שצריך להיות

פורסם

זה אכן צפוי להוריד קריאה רציפה, אבל זה צפוי להגביר דברים חשובים יותר.

שוב, שתלך לעזאזל קריאה רציפה כשאתה יכול לקבל קריאה אקראית, גם מקבילים גבוהה.

חבר את זה ל-SATA2, אתה תחתוך זמני תגובה באמצעות חיבור ישיר הרבה יותר.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך אני אנסה זאת

פורסם

לגבי כרטיס המסך , מה שכביכול מאט את קצב העברת הנתונים בין כרטיס המסך ללוח האם הינו ערוץ PCIEX ברוחב פס של "8" .

למען האמת , זה לא כל כך משפיע בעבודה עם כרטיס יחיד .

ברמת העקרון ישנו עניין נוסף שהוא הגרסה של ה pciex , אצלך בלוח זה 2 , כיום יש 3 זה גם BS מבחינתך .

כנס לכאן : ( אין צורך לקרוא, רפרוף קצר על המספרים בתמונות יסגור לך את הפינה לגבי שני הנושאים)

http://www.pugetsystems.com/labs/articles/Impact-of-PCI-E-Speed-on-Gaming-Performance-518/

לגבי ה SSD , קח בחשבון שיש סיכוי שמערכת ההפעלה לא תעלה כאשר תחליף בקר , מקווה בשבילך שכן .

פורסם
  • מחבר

אם זה עניין של FPS 1-2 ממש לא קריטי אני פחדתי מדרופים שיהיו לי בגלל שהלוח לא יצליח לעביר זכרון או משהו כדומה אבל אני רואה שלא יהיו דרופים או בעיות מסויימות

יש לי שאלה לא יודע כמה זה קשור ללוח אם המעבד שלי כרגע ירד האוברלוק ואני מנסה לעשות חדש אבל הפעם עם השינוי בסיס של הארצים מ 133 ל 200 ולהפכיל אותו כפול 20 להגיע ל 4 גיגה אמרו לי שזה צורך פחות V מתח באזור 1.4 הגעתי במכפלה רגילה 133*30+ לא זוכר כמה ל 4 גיגה אבל המתח היה מעל 1.5125 התחלתי לנסות

הורדתי את הזכרונות מ 2400 שזה אעלה אוטמטית ל 1333 שיניתי לX6 בלוח אם הוספתי קצת מתח לזכרונות וגם ל QPI הדלקתי את המחשב זה התחיל לעלות לי את הווינדוס ואיך שזה מעלה זה הולך למסך כחול ... עכשיו אין לי ניסיון בכלל עם הצורה של השינוי בביוס של הארצים או איך שלא אומרים את זה אבל קראתי באינטרנט ורוב האנשים עושים את האוברקלוק במעבד הזה בצורה הזאת האם הלוח אם שלי זה הבעיה או פשוט צריך לשחק עם המתחים / לשנות עוד דברים בלוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים