פורסם 2014 ביוני 511 שנים שלוםאני מנסה לשמור את האתר הזה:http://arcteryx.com/ac2/עבור גישה מלאה גם כשאין אינטרנט כלל.ניסיתי בשיטה המקובלת - Save as... Webpage, Complete, אבל כשאני מנסה לפתוח את האתר בדסקטופ, דרך הכרום, במצב לא מקוון, אני מקבל עמוד לבן וריק. אולי הבעיה נוצרת בגלל שהאתר מבוסס פלאש?תודה מראש
פורסם 2014 ביוני 611 שנים המערכת של האתר חוסמת אותי מלכתוב - היא כנראה "חושבת" שזה נסיון פריצהתסתכל על הקובץ טקסט המצורף על ההסבר - צריך לבצע יישור לימין (עברית קשה שפה)
פורסם 2014 ביוני 611 שנים מחבר לא הבהרתי את זה אבל סיבת פתיחת הדיון היא שבקרוב האתר יורד מהרשת.multicore - הקדמתי אותך בעניין הזה. שאלתי אותם וכנראה זה לא אפשרי.זה או לנסות לשמור את כל האתר או לעבור עמוד-עמוד ולעשות פרינט סקרין... נערך 2014 ביוני 611 שנים על-ידי composite
פורסם 2014 ביוני 1411 שנים ה"חסימה" היא בגלל השימוש ב w-get (בלי המקף) בתוכן ההודעה.זה חלק מה mod_security.https://www.modsecurity.org/projects/modsecurity נערך 2014 ביוני 1411 שנים על-ידי multicore
פורסם 2014 ביולי 511 שנים מחבר gabriel6 - אני מנסה לעשות בעצם mirror מדויק של האתר.gabriel6, Danny - ניסיתי לפעול לפי שיטתכם, והצלחתי להוריד את קבצי ה- swf - אך זה לא מקיים עותק מדויק של האתר. עם פתיחת הקובץ אני רואה רק אנימציות, ללא תמונות וללא טקסט. זו הבעיותיות באתר הזה - הוא משלב תמונות, טקסט, פלאש ו- HTML.
פורסם 2014 ביולי 611 שנים כי Flash זה לא רק אנימציה יפה, אלא גם הרבה תכנות.התוכן שהוא מוצג שם נמצא ב structured data כמו XML או מחוץ לתוכן Flash.
פורסם 2014 ביולי 711 שנים מחבר אז יש איזשהו רעיון לשמירת האתר במלואו, כולל אנימציות ותוכן? עד כה שתי ההצעות כאן בדיון, ושתי תוכנות - WebCopier Pro ו- WinHTTrack - לא צלחו במשימה. בנתיים עשיתי פרינט סקרין לכל עמוד באתר ושמרתי כתמונת bmp
פורסם 2014 ביולי 711 שנים מחבר איך אני עושה זאת?ממש אשמח אם מישהו מכם יצליח לשמור את האתר במלואו, ואז לשלוח לי כקובץ zip או משהו...לגבי ה- bmp: אין סיבה מיוחדת, סתם נראה לי כמו הפורמט הכי איכותי שאפשר לשמור איתו תמונות בצייר של חלונות....
פורסם 2014 ביולי 811 שנים מחבר למה? BMP יותר כבד ולכן חשבתי שהוא יותר איכותי. ולנושא... אני מבין שהאתר הזה לא ניתן לשמירה בדרכים קונבנציונליות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.