פורסם 2014 ביוני 1211 שנים לפותח הדיון.תנסה פעולה פשוטה שיכולה לאמת שאכן יש תוכנה ברקע שצורכת משאבים מהמעבד שלך...1. תנתק את הכבל רשת מהמחשב2. בתפריט התחל >הפעלה>תרשום את הפקודה msconfig.3. תכנס ללשונית איתחול ותוריד את הסמן V מכל המשבצות, או אם זה WIN8 תבחר בכל הפעולות "הפוך ללא זמין" (אין לך ממה לחשוש, אתה יכול להחזיר את התוכנות שאתה רוצה אחר כך) תבצע ריסט למחשב.4. תבדוק שוב את השימוש במעבד ותעדכן אותנו.* שוב, לא לשכוח לנתק את הכבל רשת (אינטרנט). נערך 2014 ביוני 1211 שנים על-ידי YoniDahan
פורסם 2014 ביוני 1211 שנים פותח הדיון, נתק את כרטיס המסך וחבר את המסך ישירות ללוח האם. בדוק אם המעבד שלך עדיין ב-30% במנוחה. אם כן, עזוב את הכרטיס ותגיד לו סליחה.
פורסם 2014 ביוני 1311 שנים כמה קשה למצוא איזה פרוסס טוחן את המעבד? windows task manager -> processes, סדר לפי ניצול מעבד. נערך 2014 ביוני 1311 שנים על-ידי SyndromE
פורסם 2014 ביוני 1311 שנים וזאת השאלה הכי טובה פה. (ה"תשובה" מופנית לפותח הדיון, לא אליך כמובן). נערך 2014 ביוני 1311 שנים על-ידי SyndromE
פורסם 2014 ביוני 1411 שנים ^ממש גילה את אמריקה הבחור הזה, שיגדיר פרופיל קירור מותאם ואז יהיו לא אפילו פחות צניחות FPS.
פורסם 2014 ביוני 1911 שנים מחבר בעיה חדשה :הכרטיס כל הזמן עובד על 100% (גם כשאני בשולחן עבודה עם דפדפן פתוח בלבד) והוא מגייע לטמפ' של 75 מעלות בלי לעשות כלום.. עכשיו אני בטוח שהתקלה היא בכרטיס מסך r9 290 ולא במעבד! הבעיה הקודמת של הדרופים עדיין לא נפתרה אין אף ישום שמאמץ את המעבד לפי idanmal (הוא בדק ) אז לפי הבעיות האלה אפשר להבין שהבעיה היא ב כרטיס מסך של AMD מדגם r9 290הדיון הזה עבר כבר 13 עמודיםועדיין לא מצאתי שום פיתרון
פורסם 2014 ביוני 1911 שנים יש לך שם וירוס שכורה לך ביטקויין על הכרטיס, כאשר אתה רואה את הכרטיס עובד על 100 אחוז בלי לעשות כלום, משוך את כבל הרשת החוצה ונתק אותו, אם ניצול הכרטיס יורד מיד "חייך אכלת אותה" בקיצור נדבקת.הדבר קורה כאשר מורידים משחקים פרוצים, הוירוס נשתל עם הפריצה.אם הניצול לא יורד, מה שלא סביר שיקרה אז צריך לבדוק את זה יותר לעומק. נערך 2014 ביוני 1911 שנים על-ידי idanmal
פורסם 2014 ביוני 1911 שנים מחבר כן, בלי הכבל השימוש חוזר ל-0 כנראה בגלל משחק פרוץ אחד שניסיתי אני אמחוק אותו בכל מקרה, הדרופים עדיין קיימים...
פורסם 2014 ביוני 1911 שנים כן, בלי הכבל השימוש חוזר ל-0 כנראה בגלל משחק פרוץ אחד שניסיתי אני אמחוק אותו בכל מקרה, הדרופים עדיין קיימים...כנראה זה מהוירוס ...אני מאד ממליץ לך למחוק ולהתקין מערכת הפעלה נקיה (ללא התקנות של משחקים ... רק אחד ולא פרוץ )זה אמור לפתור לך את הכל ...
פורסם 2014 ביוני 2011 שנים מחבר זה לא מהווירוס, הווירוס זה משהו חדש שגם לפניו היו דרופים רציניים כתבתי באחת התגובות כברשמחקתי את מערכת ההפעלה ועשיתי התקנה מחדשוזה לא עזר (היו לי רק משחקים מקוריים על המחשב אחרי ההתקנה, הדרופים עדיין היו)אז זה לא משנה המצב
פורסם 2014 ביוני 2011 שנים סלח לי קשה להיזכר אחרי 14 עמודים ...עם עדיין לא מצאת פיתרון תממש אחריות וזהו ... פנה לחנות ותסביר להם תמצב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.