עבור לתוכן

בקשה קצת לא שיגרתית

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני בדיוק רוכש מחשב חדש שהולך להיות חזק מאוד ויוכל להריץ כל משחק כבד שיש היום.

בזמן האחרון די התרחקתי ואני לא מעודכן בכלל במה שהולך בעולם הגיימינג, והדבר היחיד בערך שעניין אותי זה Watchdogs.

בכל מקרה אני צריך המלצות למשחקים, לא באמת משנה אם הם כבדים או לא, אבל משחקים טובים שיעבירו את הזמן,

לא מעניין אותי הז'אנר, באמת שהכל תופס, העיקר שיהיה משחק שמעביר זמן וכיף לשחק בו.

תודה רבה לכל העוזרים

פורסם

יש כל כך הרבה משחקים טובים שהדבר שיכול להגביל אותך זה התקציב.

מבחינתי בכל אופן הרשימה ארוכה מאוד, ויכולה לעלות לך אלפי שקלים :-)

אם תגיד כמה כסף אתה מוכן להשקיע, אולי אפשר לצמצם את הרשימה.

פורסם

אני מציע לך להתייעץ בפורום מפרטי מחשב לפני הרכישה.

פורסם
  • מחבר

התייעצתי בפורום לפני הרכישה, אין דאגה פה.

לגבי תקציב משחקים,

פשוט צריך רשימה, אני כבר אצמצם אותה לפי מה שנראה לי יותר מעניין

פורסם

עזוב את WATCHDOGS. המשחקים הבאמת טובים של השנה האחרונה הם WOLFENSTEIN וTOMBRAIDER. אתה חייב לשחק בהם לפני כל שאר המשחקים. אחרי זה לך על FAR CRY 3. אולי גם על BLACK LIST.

פורסם
  • מחבר

FarCry 3 ו-Blacklist סיימתי כבר,

לגבי Tombraidrer ו-Wolfenstein שווה לבדוק.

יש עוד הצעות?

פורסם

DIABLO 3 המעולה, למרות שמדובר בסגנון שונה לגמרי ממה שהוצע פה, או ממה ששיחקת כבר.

משחק FPS אני ממליץ לך בחום על crysis warhed...למרות שמדובר במשחק ישן, לדעתי אחד הכותרים הטובים של כל הזמנים (בז'אנר הזה כמובן).

ויש את המשחקים שיעבירו לך מאות של שעות בגלל מולטיפלייר מעולה, כמו BF4 או CS-GO והמשחק הממכר PAYDAY2.

על TOMBRAIDER אני בהחלט יכול להמליץ, מדובר במשחק עם עלילה טובה וסוחפת אבל מולטי לא "להיט".

יש משחקים חינמים שבהחלט שווים בדיקה, כמו fifa world או plant vs zombies המצויין.

בנימה אישית אני ממליץ לך ללכת כרגע על כותר אחד בלבד ויותר מאוחר לרכוש עוד משהו חדש.

לי יש לא מעט משחקים שרכשתי בגלל מבצעים ועדיין לא נגעתי בהם.

מבצעים תמיד יש, ולא פעם אחת אפילו חוזרים על עצמם..

תמיד יש סיבות כמו חגים בחו"ל או תערוכות שבפתח כמו E3 שמביאה איתה גל של מבצעים לפני התערוכה מצד המפתחים\חברות.

לסיכום, תתמקד במשחק אחד, תריץ עליו חיפוש בyoutube ותראה גיים-פליי ותתרשם מהמשחקיות ואם אתה מתחבר לסגנון הזה.

כמו שציינתי, תמיד יש מבצעים וחבל סתאם לשלוח יד לארנק במכה אחת :-)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

פורסם

סדרת Dragon Age

סדרת Mass Effect

SKYRIM

עם כל ההרחבות שלהם כמובן. ותימנע מMMO הם מסחטת כסף.

פורסם

אישית אני לא יכול להפסיק לשחק בסאטרקראפט 2 - ההמתנה של השנים הרבות היתה שווה את זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים