פורסם 2014 במאי 3111 שנים שלום רב.יש ברשותי קשיח של Seagate Barracuda 1TB.המחשב מאוד מהיר ואני מרוצה, אבל חברים ממליצים לי על SSD בכל זאת..מהי עמדתכם בעניין? המחירים בשמיים.
פורסם 2014 במאי 3111 שנים אם אתה מרוצה, אז מה אכפת לך מה מישהו אחר חושב? מי שממליץ לך על SSD, תמליץ לו שיקנה לך כזה במתנה.
פורסם 2014 במאי 3111 שנים ^ מחזק, אם אתה מרוצה, אין צורך לשדרג.חוץ מזה SSD ממכר, ברגע שיהיה לך אי אפשר להסתדר בלי.
פורסם 2014 במאי 3111 שנים כי הכל עובד מאוד מאוד מהר.לא תמיד שמים לב במעבר מ-HDD ל-SSD, אבל ברגע שתחזור למחשב עם HDD פתאום תתעצבן שדברים קטנים לוקחים הרבה זמן.
פורסם 2014 במאי 3111 שנים מחבר אוקיי.אז אולי בכל זאת כדאי לי לעבור ל-SSD? אם זה מה שאתם אומרים כנראה שזה ממש מומלץ.
פורסם 2014 במאי 3111 שנים כי כשיש SSD אתה מאתחל את המחשב והוא עולה בכמה שניות בודדות ואתה מוכן ישר לעבודה כאשר בקשיח רגיל אתה ממתין בערך דקה וחצי ואפילו יותר עד שיטענו כל הדרייברים והתוכנות שעולות באיתחול, כי זמן הטעינה במפה של bf4 לוקח לי 18-20 שניות בעוד שלחבר עם קשיח לוקח דקה וחצי , בזמן הזה הספקתי לקחת מסוק להרוג כמה חיילים ולכבוש דגל, כי עם ssd כל התנהלות מערכת ההפעלה מהירה יותר וזמני הטעינה מתקצרים.לאחר שאתה מתרגל אתה לא יכול אחרת, אפילו לא רוצה אחרת.
פורסם 2014 במאי 3111 שנים מחבר יש לי את הלוח הבא:H61M-D2-B3אין בו SATA 3, הבנתי שזה מנצל את ה-SSD הרבה יותר טוב.האם בכל זאת כדאי?
פורסם 2014 במאי 3111 שנים לא, SATA 1 יתן לך בערך 180 מגה לשנייה (1.5 גיגהביט), שיפור זניח לעומת HDD מודרני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.