עבור לתוכן

המלצות למשחקים לזוג

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אישתי היקרה לא שחקנית, וגם לא מתחברת למשחקי יריות למינהם, אני משחק כל סוגי הג'נרים.

רציתי אולי לנסות לשחק עם בת זוגתי, משהו שאפשר לעבור מהתחלה עד הסוף ביחד, על שני מחשבים נפרדים.

בגלל שהיא לא שחקנית אז לא משנה הסגנון, העיקר בלי יריות. לפחות בהתחלה עד שתתחבר לזה :D.

רשימת משחקים מומלצים ע"י חברי הפורום לזוג לבנתיים:

Diablo 2-3

SimCity Online

Sims 3

Trine רק פיצול משחק

Trine 2

Beyond Two Souls

Dark Souls

Dark Souls 2

Heroes of Might and Magic

Age of Wonders III

CIV 5

portal 2

rock of ages

פחות מתחבר:

Terraria

STARBOUND

נערך על-ידי CRT

פורסם

portal 2 אפשרות טובה, rock of ages גם נחמד אם מחפשים משהו מאוד קצר. אם אתם יושבים באותו מחשב אפשר גם לנסות את octodad למרות שה CO OP שלו ממש מחרפן (כל אחד שולט על חלקים אחרים בגוף וכל כמה זמן החלק שאתה שולט עליו משתנה).

משחקי אסטרטגיה הם גם אפשרות טובה (גם זמן אמת וגם תורות), אני לא משחק כל כך ב RTS אבל בתורות יש משחקים מצויינים כמו CIV 5 ו AGE OF WANDERS 3, מה שכן המשחקים האלה דורשים 2 מחשבים חזקים (במיוחד המעבד) אז תבדוק שהמחשב של אישתך מוכן לזה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על הכיוון, כבר חשבתי לגבי portal.

יש לי שני מחשבים זהים כמו בחתימה. אז אני לא חושב שתהיה בעיה.

יש משהו שדומה skyrim או Witcher או Gothic? שניתן לשחק בשני מחשבים?

אפרופו, אני אצטרך לקנות שני עותקים של אותו משחק נכון?

פורסם

לצערך צריך לקנות כל משחק פעמיים אם משחקים במחשבים נפרדים (וברוב משחקי המחשב אין אפשרות למסך מפוצל). ל Rayman החדשים יש אפשרות לשחק ביחד באותו מחשב, גם משחקים מאוד מהנים. אפשר גם לנסות משחקים כמו TERRARIA ו STARBOUND.

לא ידוע לי על משחקים בסגנון הזה עם CO OP, הכי קרוב שאני יכול לחשוב זה ה SOULS השונים אבל הם לא משחקים ידידותיים במיוחד.

ביום האהבה היה סייל בסטים למשחקי CO OP, היה עוזר גם לקנות במחיר נמוך יותר וגם ליצור רשימה מסודרת. להרבה מהם היה גם אפשרות לקנות כמה עותקים במחיר מוזל.

פורסם
  • מחבר

אקח את זה בחשבון, אני חושב שהתחיל מ portal אמור להיות ידידותי.

פורסם

אפשר לשחק גם מרוצי מכוניות וגם משחקי אסטרטגיה בתורות, סטייל Heroes of Might and Magic.

פורסם

יש גם את Trine ו- Trine 2

אם אני זוכר נכון בראשון אפשר לשחק רק באותו המחשב ביחד, ובשני יש כבר אונליין

פורסם

אם לא משחקי פעולה, מומלץ מאוד על משחקי אינדי. אני זוכר בזמנו שיחקתי עם אחי כשעוד היה קטן במשחקי COOP בXBOX

- - - תגובה אוחדה: - - -

אם לא משחקי פעולה, מומלץ מאוד על משחקי אינדי. אני זוכר בזמנו שיחקתי עם אחי כשעוד היה קטן במשחקי COOP בXBOX

פורסם

יש את מלחמת הכוכבים אונליין ( בחינם של ea ) , שזה כמו wow.

יש כמובן גם את דיאבלו 3.

ויש לא מעט משחקי אונליין שאפשר לשחק ביחד , או סוג של ביחד , כמו סימס סיטי , שנשים בדרך כלל מתחברות אליו.

נערך על-ידי quantum03

פורסם
  • מחבר

חבר'ה

נתתם לי כיוון מעולה, אני אכין רשימה של המשחקים שהוצעו פה ואערוך את ההודעה הראשית.

פורסם

אני הייתי מציע לך MMO RPG. למשל world of warcraft האלמותי, או כל מיני אחרים שדומים לו במידה זו או אחרת.

אין כמו לעלות רמות, לחקור עולם פתוח ולעשות קווסטים ביחד.

פורסם

אני שיחקתי עם האקסית little big planet, זה היה ממש טוב, משחק כיפי, אפשר לעשות שטויות, מתאים גם לבנות

משחק אחר שהייתי ממליץ the cave, משחק חשיבה מצויין וחמוד לאללה

שניהם מומלצים עם גיימפד, הם מאוד girlfriend friendly לדעתי.

פורסם

אם גרפיקה לא חשובה אז אמולטור של N64 או PS2 יכול להיות מעניין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים