פורסם 2014 במאי 3111 שנים שלום לכולם! אישתי היקרה לא שחקנית, וגם לא מתחברת למשחקי יריות למינהם, אני משחק כל סוגי הג'נרים. רציתי אולי לנסות לשחק עם בת זוגתי, משהו שאפשר לעבור מהתחלה עד הסוף ביחד, על שני מחשבים נפרדים. בגלל שהיא לא שחקנית אז לא משנה הסגנון, העיקר בלי יריות. לפחות בהתחלה עד שתתחבר לזה . רשימת משחקים מומלצים ע"י חברי הפורום לזוג לבנתיים: Diablo 2-3 SimCity Online Sims 3 Trine רק פיצול משחק Trine 2 Beyond Two Souls Dark Souls Dark Souls 2 Heroes of Might and Magic Age of Wonders III CIV 5 portal 2 rock of ages פחות מתחבר: Terraria STARBOUND נערך 2014 ביוני 311 שנים על-ידי CRT
פורסם 2014 במאי 3111 שנים portal 2 אפשרות טובה, rock of ages גם נחמד אם מחפשים משהו מאוד קצר. אם אתם יושבים באותו מחשב אפשר גם לנסות את octodad למרות שה CO OP שלו ממש מחרפן (כל אחד שולט על חלקים אחרים בגוף וכל כמה זמן החלק שאתה שולט עליו משתנה).משחקי אסטרטגיה הם גם אפשרות טובה (גם זמן אמת וגם תורות), אני לא משחק כל כך ב RTS אבל בתורות יש משחקים מצויינים כמו CIV 5 ו AGE OF WANDERS 3, מה שכן המשחקים האלה דורשים 2 מחשבים חזקים (במיוחד המעבד) אז תבדוק שהמחשב של אישתך מוכן לזה.
פורסם 2014 במאי 3111 שנים מחבר תודה רבה על הכיוון, כבר חשבתי לגבי portal. יש לי שני מחשבים זהים כמו בחתימה. אז אני לא חושב שתהיה בעיה. יש משהו שדומה skyrim או Witcher או Gothic? שניתן לשחק בשני מחשבים? אפרופו, אני אצטרך לקנות שני עותקים של אותו משחק נכון?
פורסם 2014 במאי 3111 שנים לצערך צריך לקנות כל משחק פעמיים אם משחקים במחשבים נפרדים (וברוב משחקי המחשב אין אפשרות למסך מפוצל). ל Rayman החדשים יש אפשרות לשחק ביחד באותו מחשב, גם משחקים מאוד מהנים. אפשר גם לנסות משחקים כמו TERRARIA ו STARBOUND.לא ידוע לי על משחקים בסגנון הזה עם CO OP, הכי קרוב שאני יכול לחשוב זה ה SOULS השונים אבל הם לא משחקים ידידותיים במיוחד.ביום האהבה היה סייל בסטים למשחקי CO OP, היה עוזר גם לקנות במחיר נמוך יותר וגם ליצור רשימה מסודרת. להרבה מהם היה גם אפשרות לקנות כמה עותקים במחיר מוזל.
פורסם 2014 במאי 3111 שנים אפשר לשחק גם מרוצי מכוניות וגם משחקי אסטרטגיה בתורות, סטייל Heroes of Might and Magic.
פורסם 2014 במאי 3111 שנים יש גם את Trine ו- Trine 2אם אני זוכר נכון בראשון אפשר לשחק רק באותו המחשב ביחד, ובשני יש כבר אונליין
פורסם 2014 ביוני 111 שנים אם לא משחקי פעולה, מומלץ מאוד על משחקי אינדי. אני זוכר בזמנו שיחקתי עם אחי כשעוד היה קטן במשחקי COOP בXBOX- - - תגובה אוחדה: - - -אם לא משחקי פעולה, מומלץ מאוד על משחקי אינדי. אני זוכר בזמנו שיחקתי עם אחי כשעוד היה קטן במשחקי COOP בXBOX
פורסם 2014 ביוני 111 שנים יש את מלחמת הכוכבים אונליין ( בחינם של ea ) , שזה כמו wow.יש כמובן גם את דיאבלו 3.ויש לא מעט משחקי אונליין שאפשר לשחק ביחד , או סוג של ביחד , כמו סימס סיטי , שנשים בדרך כלל מתחברות אליו. נערך 2014 ביוני 111 שנים על-ידי quantum03
פורסם 2014 ביוני 311 שנים מחבר חבר'הנתתם לי כיוון מעולה, אני אכין רשימה של המשחקים שהוצעו פה ואערוך את ההודעה הראשית.
פורסם 2014 ביוני 311 שנים אני הייתי מציע לך MMO RPG. למשל world of warcraft האלמותי, או כל מיני אחרים שדומים לו במידה זו או אחרת.אין כמו לעלות רמות, לחקור עולם פתוח ולעשות קווסטים ביחד.
פורסם 2014 ביוני 411 שנים אני שיחקתי עם האקסית little big planet, זה היה ממש טוב, משחק כיפי, אפשר לעשות שטויות, מתאים גם לבנותמשחק אחר שהייתי ממליץ the cave, משחק חשיבה מצויין וחמוד לאללהשניהם מומלצים עם גיימפד, הם מאוד girlfriend friendly לדעתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.