עבור לתוכן

בעיית ip conflict

Featured Replies

פורסם

אז ככה..

יש לי מחשב נייד שמחובר ב WiFi לראוטר. בנוסף יש לי מחשב נייח שרחוק מהראוטר אז עד שאני אקנה כבל רשת מספיק ארוך אני משתמש ב"גשר" בעזרת הנייד.

כל כמה דקות אני מקבל הודעת שגיאה שיש Ip conflict ובעצם יש 2 מחשבים שחולקים את אותו Ip והמחשב הנייח מתנתק מהרשת לכמה רגעים ואז חוזר..

איך אפשר לשחק ככה ?? אמצע משחק רשת אני מתנתק פתאום! :(

עזרה בבקשה!

תודה מראש :)

פורסם

אתה מדבר על משחק ברשת פנימית, או באינטרנט?

ומה הכוונה בדיוק ב"גשר"?

פורסם
  • מחבר

משחק רשת באינטרנט כמובן :)

יש אפשרות להשתמש בנייד כ"גשר" ולהוציא ממנו כבל לנייח שיספק לו חיבור לאינטרנט (ראיתי מדריך באינטרנט)

פורסם
  • מחבר

לחלוטין מהאינטרנט עד שאני עושה "Ok" ואז תוך כמה שניות זה חוזר..

אבל זה בא ברגעים קריטיים במשחק שהכמה שניות האלה של נתק פתאומי מפריעות מאוד

פורסם

גישור בין שני ממשקים לא אמור להביא בשום צורה למצב של IP address conflict. אני בעצמי עובד ככה כבר ארבע שנים.

יש לך עוד ציוד ברשת מעבר לשני המחשבים האלו? לרוב מדובר על הגדרת כתובת סטאטיתצ שהיא בתחילת הDHCP pool ולכן הבעיה נוצרת.

פורסם
  • מחבר

יש עוד מחשב נייד אחד ברשת. אך הבעיה התחילה רק כאשר חיברתי את המחשב הנייח בעזרת ה"גשר".

מופיעה לי השגיאה הזאת(בתמונה) בנייד, אני לוחץ close, ואז מופיעה בנייח, לוחץ close, האינטרנט מתנתק לשנייה וחוזר..

*לא יודע אם זה קשור אבל אני מנסה להוריד קובץ של 100 מגה מהדרופ בוקס וכל פעם זה קורה לקראת הסוף ועושה הורדה נכשלה בגלל הנתק הריגעי הזה.. מעצבן ממש!

פורסם

גישור ממשקים הוא לא הסיבה. ההודעה הזאת מופיע רק כאשר שאילתת ARP מחזירה יותר מכתובת MAC אחת.

תבדוק מה נרשם בלוג DHCP של הנתב שלך.

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג על מה אתה מדבר או איך לבדוק :amstupid:

פורסם

יש לנתב שלך ממשק web. תכנס אליו ותראה אם יש שם לוגים שאפשר לקרוא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים