עבור לתוכן

עזרה במפרט למחשב מידות קטנות עד 2300 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שהובנתי כהלכה. המארז אמור לשבת על מדף צר ורחב כך שאין לי שום הבדל אם היציאות מאחורה או מקדימה (אם כי אולי בעתיד יהיה שינוי ואז תמיד יותר נוח שהיציאות הם קדמיות). המפרט האחרון גם לי נראה כשימושי וכעונה על הציפיות. בכל אופן אני ממשיך להחכים ותודה לכולם.

פורסם

הובנת כהלכה ,

asrock h81m-itx לא בא בחשבון מאחר ויש לו רק 2 חיבורי SATA

אתה צריך 3 : dvdrw,ssd,hdd .

פורסם

כל המפרטים הללו כוללים מסך, מערכת הפעלה, רמקולים, עכבר ומקלדת? אם לא הייתי חוזר לשרלור AIO המקורי שלך והולך על לפטופ 17 אינץ שעולה כ-3,000 ש"ח.

פורסם

^ידידי, איזו חומרה בדיוק הוא היה מקבל במחשב AIO, מה עם התקלות, מה עם יכולת השדרוג?

פורסם

לא דיברתי על AIO אלא על לפטופ. חוץ מזה בתור מי שעבר לא מעט מחשבים מבנייה עצמית, מחשבי מותג ולפטופים אני חושב שלמשתמש הממוצע שרוצה מחשב קטן וסביר לשלוש ארבע שנים אין שום צורך במחשב בבנייה עצמית אם אין חסכון משמעותי במחיר. עם מחירי החומרה של היום אין שום צורך לחשוב על שדרוג בעוד 3-4 שנים. אני היום נמנע מלשדרג כי כבר אין תאימות מלאה בין הרכיבים (צ'יפסטים שונים וכד'). כבר יותר זול להחליף חומרה כל 4- שנים. אם מתקלקל? מנסיוני, כמות הקלקולים אחרי שנת האחריות לא גבוהה. מתוך 4 לפטופים שקניתי ב-14 השנה האחרונות הייתי צריך לתקן רק אחד לאחר האחריות וזה לא עלה משמעותית יותר מקניית רכיב נפרד בדסקטופ.

אם ההפרש לא גדול אם אם אתה לא מעוניין באיזה סט אפ לא סטנדרטי, לא רואה סיבה למאמץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים