פורסם 2014 במאי 1811 שנים סיים לעלות: המחשב stock כמו שאני משתמש בו ביום יום חוץ מזה שביטלתי את הסיסמה של היוזר. - - - תגובה אוחדה: - - - סיים לעלות: המחשב stock כמו שאני משתמש בו ביום יום חוץ מזה שביטלתי את הסיסמה של היוזר.
פורסם 2014 במאי 1811 שנים מחבר אה.. עם EVO זה עולם אחר בטח.משחקים כבדים לא הכי מדברים אליי, אני משחק בכבדים אבל לא לעיתים קרובות. ואני גם לא משתמש בתוכנות כבדות.
פורסם 2014 במאי 1811 שנים ה Evo יותר איטי מהכוננים שלי.- - - תגובה אוחדה: - - -אגב, שמת לב שטענתי את audacity, internet explorer, windows explorer כולם ביחד.תוך חלקיק שניה מהרגע שראו את הדסקטופ?
פורסם 2014 במאי 1811 שנים מחבר האמת שכן.. ראיתי.באמת שה-EVO איטי יותר? מפתיע.. EVO זה כונן די חדיש ובין המהירים שיש
פורסם 2014 במאי 1811 שנים ה EVO זה TLCשלי MLCאז יש לי יתרון, ככה אני חושב.אפשר לבדוק את זה בפועל עם benchmark.
פורסם 2014 במאי 1811 שנים מחבר הבנתי שזה לא כזה משנה מבחינת אמינות כוננים כי סמסונג בוחרת את השבבים הכי איכותיים שיש לה
פורסם 2014 במאי 1811 שנים PRIMOCACHE קורע את הRAPID של סמסונג בבנצ'מרקים.אפשר לבטל את הRAPID ולהפעיל גם על הEVO את הPRIMOCACHE.זאת באמת לא חוכמה לטעון לביצועים עם CACHE יעודי מופעל.
פורסם 2014 במאי 1811 שנים PRIMOCACHE היא תוכנה שמאיצה פעולות כונן בעזרת שימוש בזיכרון.בדיוק כמו הRAPID.רק שPRIMOCACHE היא תוכנה יותר חזקה, עם יותר אופציות.ואפשר להפעיל אותה גם על הרדיסק.בסוף החודש יגמר הרשיון הזמני שניתן חינם במשך שנים כל עוד התוכנה היתה בשלב BETA.מי שירצה להמשיך להשתמש בה יצטרך לקנות או "לגנוב" אותה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.