עבור לתוכן

כמה שווה Q9400 או Q9500?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

WOW, לא ציפיתי להרבה תגובות, הפסקתי למכור באיביי בגלל עמלות, בכל מקרה רווח יפה אני יכול לעשות מהם, יש לי 4 מעבדי Q9500, ו2 מעבדי Q9400 שאין לי בהם שימוש, ועוד מספר מעבדי E, אני ישקול לעלות אותם למכירה בעוד כמה ימים, אם כי עף אחד לא מעוניין במעבדים אחרים שאני מוכר..הטרייד זון באמת עובד? או שלא הרבה נכנסים לשם?

פורסם

עובד. בשנה האחרונה מכרתי דרך שם (אולי אפילו פעמיים) וגם קניתי דרך שם.

פורסם

הטריידזון למרות הממשק המסורבל דווקא מספק חשיפה טובה.

אם לא התקשרו, זה כי המחיר לא אטרקטיבי.

אבל למה אני לא יכול להתחבר? יש בעיה שאני צריך לדעת עליה?

אותו שם משתמש וסיסמא כמו ההתחברות לפורום, נכון? לא עובד לי יותר.

גם האופציה לרישום חדש לא מתפקדת.

עמלות באיביי זה לא בעיה כי אתה פשוט מעביר את העלות לקונה.

פורסם
  • מחבר

תירשם מחדש, בכל מקרה, אם אומרים שמחיר ש בC2Q וC2EX עלה ביד שניה ביחס ללפני שנה?

פורסם
זה הרגל מגונה כי אתה הופך להיות אגרן, עד שאין לך מקום לזוז יותר.
עכשיו ברור למה אתה מנסה להיפטר מאוסף הספרים שלך. ללא ספק יש לך דברים יותר חשובים לאחסן. :)

אני עם YairZ - מחיר של 300 שקלים נראה לי סביר לQ9500. אולי 250 לQ9400. יש כאלה שגם יקנו ביותר, אני לא הייתי קונה. אולי רק את הגרסאות עם ה12MB cache - הQ9550/Q9650.

פורסם
  • מחבר

מבחינת כוח עיבוד, מה מקביל להם היום?

לגבי E שהזכרתי, זה E2180, E5300 ו E6750, אבל הם בטח שווים הרבה פחות?

פורסם

הQ הטובים מסוגלים להתמודד יפה גם עם i3 מודרני (בעיקר בשל היותם מרובעי ליבה אמיתיים להבדיל מהi3). הם נותנים פייט טוב לi5 מהדור הראשון-שני (תלוי בתדר), אבל לא מעבר לכך.

הE לטעמי לא שווים כלום. :( הסיבה - אין שוק. הם חלשים ממעבד הPentium הכי זול שתמצא היום, ומשום שמדובר בפלטפורמה מתה - אף אחד לא הולך להרכיב מחשב חדש עליה. מי שכבר יש לו מחשב - סביר להניח שיש לו לפחות מעבד E דומה עם ביצועים דומים, אז למה להחליף. גם רוב אלה שיש להם איזה 775 ענתיקה עם Pentium D (שמבחינתם גם E כפול ליבה הוא שדרוג) יעדיפו ברוב המקרים ללכת על הQ, אם כבר משקיעים... יוצאי הדופן הם אולי רק כאלה שהלוח שלהם לא תומך בQ, וזה מצמצם אותך לקבוצה מאוד קטנה של לקוחות פוטנציאליים.

פורסם

50 ש"ח על E5200 ומעלה.

30 ש"ח מתחת.

המחיר המומלץ לצרכן. :)

אני הייתי מחפש יותר בזול עם עסקת חבילה.

אין לי אפשרות גם להירשם מחדש בטרייד.

לינק הרישום מפנה אותך לדף הראשי של הטריידזון.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, יש עניין בדבריך, אתה לא יכול לנכות בשום סכום על דגמי הE? גם לא 6750?

פורסם

בזמנו הייתי רוכש אותם בשביל להרכיב מחשבים פעילים מלוחות חסרי מעבד שישבו שוכבים סתם.

אתה זורק אחד בפנים ויש לך מחשב חי! :) מהביצועים לא היה אכפת לי.

פורסם

יש איפה להשיג לוחות כאלה כיום?

פורסם

יש לי שילוש יישן של מעבדQ9550 וההיתי מוסיף 200 שח על החלפת המעבש ב Qx.

פורסם

למה? אתה יודע ש-X רק אומר מכפלה פתוחה, נכון?

פורסם
  • מחבר

פירסמתי מודעת מכירה, למי שמעוניין, אפשר גם לפנות בפרטי, תודה על התגובות.

פורסם
WOW, לא ציפיתי להרבה תגובות, הפסקתי למכור באיביי בגלל עמלות, בכל מקרה רווח יפה אני יכול לעשות מהם, יש לי 4 מעבדי Q9500, ו2 מעבדי Q9400 שאין לי בהם שימוש, ועוד מספר מעבדי E, אני ישקול לעלות אותם למכירה בעוד כמה ימים, אם כי עף אחד לא מעוניין במעבדים אחרים שאני מוכר..הטרייד זון באמת עובד? או שלא הרבה נכנסים לשם?

אני מעוניין בQ9500 ומעלה אם זה מחיר טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים