עבור לתוכן

עזרה בבקשה לגבי תוכנה לכתיבת כתוביות- subtitle workshop

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני מנסה להפעיל את התוכנה לכתיבת הכתוביות לסרטים וזאת הפעם הראשונה שהיא מראה לי את ההערה הזו שבתמונה כשאני מנסה להוסיף סרט כלשהו שעליו אני רוצה לעבוד ואני לא יודעת איך פותרים אותה אשמח לקבל עזרה תודה רבה רבה מראש

ויש לי עוד שאלה?

יש לי קובץ של AVI שמכיל קובץ כתוביות מובנה אולם בתוך הסרט יש כמה משפטים שמשום מה לא מתורגמים...ואני רוצה להוסיף ולתרגם....איך אני יכולה לעשות את זה?

פורסם

איך ניסית להוסיף את הסרט, באמצעות File > Load?

את אמורה להשתמש ב-Movie > Open.

פורסם

התוכנה לא תומכת קבצי MKV עם קבצי AVI אף פעם לא היתה בעיה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני רוצה להודות לכל מי שענה לי, זה עזר לי מאוד. כנראה בגלל שלא עשיתי כבר הרבה זמן שימוש בתוכנה שכחתי איך לעבוד איתה חחחחחח ואתם עזרתם לי להיזכר. ונכון לתוכנה אין בעיה עם קבצי ה-AVI ואת קבצי ה-MKV היא רק משמיעה מבלי להראות ולכן עדיף להמיר את הקובץ לפורמט ה-AVI.

אבל יש לי עוד שאלה?

יש לי קובץ של AVI שמכיל קובץ כתוביות מובנה אולם בתוך הסרט יש כמה משפטים שמשום מה לא מתורגמים...ואני רוצה להוסיף ולתרגם....איך אני יכולה לעשות את זה?

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני רוצה להודות לכל מי שענה לי, זה עזר לי מאוד. כנראה בגלל שלא עשיתי כבר הרבה זמן שימוש בתוכנה שכחתי איך לעבוד איתה חחחחחח ואתם עזרתם לי להיזכר. ונכון לתוכנה אין בעיה עם קבצי ה-AVI ואת קבצי ה-MKV היא רק משמיעה מבלי להראות ולכן עדיף להמיר את הקובץ לפורמט ה-AVI.

אבל יש לי עוד שאלה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים