עבור לתוכן

שאלה לגבי גיבוי מערכת.

Featured Replies

פורסם

שלום. רציתי לדעת לגבי גיבוי , השאלה היא כזאת.

יש לי כונן ssd שעליו מותקנת המערכת הפעלה win 8.1 ותוכנות, בנוסף יש לי עוד כונן רגיל 2TB שעליו מותקנים הדברים הכבדים. משחקים ותוכנות שבחרתי להתקין עליו. לצורך העניין אני מגבה באמצעות התוכנה acronic 2015 את הכונן ssd זה שעליו יושבת המערכת הפעלה כולו בנפרד. ואת הכונן השני בנפרד. האם זאת דרך תקינה או שגויה?

בנוסף התוכנה acronic תמיד ממליצה לי לגבות כונן נוסף שלא קשור כשאני מסמן את הכונן של מערכת ההפעלה לגיבוי. אשמח קצת לקבל מידע איך לגבות בצורה נכונה . בדיוק אתמול רכשתי כונן חיצוני 4tb לגיבוי שיהיה לי.. תודה מראש. נתנאל.

פורסם

א אתה מגבה רק על מצע פיזי אחד - הגיבוי שלך לא הכי טוב.

תסריט - אתה מחבר את הכונן החיצוני - מבצע גיבוי - באותו רגע יש קפיצת חשמל\וירוס\הצפה\עדר של עיזות - גם המידע וגם הגיבוי שלך לא נשארים.

לכן - יותר ממצע אחד ושאף פעם לא נמצא באותו מיקום - ועדיף עוד יותר רק לחבר כאשר אתה צריך לבצע גיבוי.

אגב IMAGE איננו גיבוי אלא DR (יש הבד בין השניים גיבוי מגבה מידע - DR מאפשר לך לשחזר את המערכת לנקודה בזמן)

פורסם
  • מחבר

שלום. אני מגבה לשני כוננים שונים. ובצורה בטוחה. גם לכונן פנימי וגם לכונן חיצוני. הכונן החיצוני פועל רק בזמן הגיבוי בלבד.

לא כל כך הבנתי למה אתה מתכוון שזה לא הכי טוב..שאמרתי גיבוי התכוונתי ל תמונה שלמה של המערכת של הכונן ssd . ואותו דבר לגבי ה כונן השני. התוכנה כל שבוע מגבה אוטומטית כדי לעדכן את הגיבוי.

פורסם

דרך הגבוי שלך נכונה מאד.!

פורסם
  • מחבר

סבבה. אז רק נשאר לי לדעת אם יום אחד אאלץ לשחזר את המערכת לכוננים חדשים האם ה c ו g לצורך העניין יפעלו יחדיו כמו עכשיו? למה אני בדיוק צריך לתת את צומת הלב שלי בכדי לשחזר במדויק כדי שיהיה שפה משותפת לשני הכוננים אחרי שיחזור? .

פורסם

שום דבר. רק שהגודל של החדש/ים לפחות מתאים לישן או גדול יותר.

פורסם
  • מחבר

בעיקרון שאני מעתיק את ה IMAGES לכונן גיבוי נוסף אז אני אבדוק שהגודל מדוייק. זה בטוח.

לגבי acronic מה טוב בה לדעתי, נניח אם הקובץ של הגיבוי הוא 500GB ואז הוספתי עוד משחק בגודל 15GB אז בגיבוי הבא הוא יוסיף את ה 15GB האלה בתור קובץ תור, הכוונה כמו לדוגמא בקבצי RARS להבדיל שהם מחולקים PART1 PART2 וכ'ד<a  href=%7Boption%7Dhttp://srv1.jpg.co.il/2/53725bf79a19e.png' alt='53725bf79a19e.png'>

.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים