עבור לתוכן

מחשב תקוע בstart up עם סימן "חושב" על סמל חיבור הרשת

Featured Replies

פורסם

יש לי במחשב כרטיס רשת אלחוטי חדש tp link wn881nd (או שהבעיה היא בכרטיס הרשת בלוח האם...).

הבעיה היא שלמרות שמערכת ההפעלה עולה תוך מספר שניות, המחשב נתקע עם סימן ה"חושב" על סמל הרשת של ווינדוס ליד השעון. רק אחרי 2-3 דקות (המחשב מגיב לפעולות אחרות), הוא ממשיך לעלות ולסיים לטעון את יתר התוכנות שעולות בזמן הפעלה.

מה ניסיתי לעשות:

בניסיון לפתור את בעיית העלייה האיטית, הסרתי את הדרייברים ועשיתי ריסט למחשב - אך הבעיה עדיין נשארת והמחשב עולה נתקע בעליה.

להסיר ולהתקין מחדש את הדרייברים, דרך הדיסק שסופק לי וגם דרייברים שהורדתי מהאיטרנט.

ניסיתי להתחבר דרך הutility שמסופק על ידי tp link.

כמובן שגם ניסיתי לעשות ריסט לראוטר...

כל המחשב נמצא תחת אחריות, ואני מודאג שזו אולי בעיה בלוח האם (בגלל שגם בלי הדרייברים המחשב נתקע בעליה)

יש למישהו רעיונות??

נערך על-ידי udist

פורסם

הבעיות התחילו אחרי התקנת כרטיס הרשת האלחוטי ?

פורסם

לא נשמע כמו משהו שאמור להגיע מכ.רשת.

אין משהו מצד הכרטיס רשת שיגרום למחשב להתקע כשהוא מחפש רשת.

פורסם

ומה קורה כאשר כבל הרשת מנותק מהמחשב ?

פורסם
  • מחבר

המחשב חדש - בהתחלה היה עליו ווינדוס 8 איתו לא היו בעיות רשת (אבל היו בעיות גיימינג אחרות) אבל פירמטתי אותו ושמתי 7, ואז התחילו בעיות הרשת.

Ivan, המחשב לא מחובר פיזית לכבל רשת, אין לי אפשרות לחבר אותו בקלות לכבל רשת ולכן קניתי איתו כרטיס רשת אלחוטי.

בעיה נוספת שהייתה שפתרתי אתמול היא בעיה שיצר הutility של tp link, משום מה הוא "השתלט" על חיבור הרשת של ווידוס, העלים את הSSID של הרשת אותה בחרתי שדרכה הוא יתחבר ויצר פרופיל רשת עם שם אחר וסירב להתחבר לרשת, גם אחרי שהסרתי את הutility. את הבעיה הזו פתרתי על ידי הסרת הutility ושימוש בדרייבר בלבד ושינוי הSSID דרך הראוטר.

יכול להיות שהutility דפק מלא דברים במערכת ההפעלה?

פורסם

תעבוד בלעדיו ותעקוב.

פורסם
  • מחבר

הסרתי אותו כבר מזמן, פתחתי את הת'רד כי עדיין יש את התקיעה הזו בעת עליית המחשב

פורסם

מן הסתם "קשה" לו להתחבר לרשת.

תתנתק ותתחבר ידנית מהרשת לאחר שהמחשב עלה.

גם עכשיו החיבור לרשת לוקח הרבה זמן ?

פורסם
  • מחבר

לא, במצב שתיארת החיבור מיידי, התקיעה רק בעליית המחשב.

גם כאשר הסרתי את הדרייבר לכרטיס הרשת האלחוטי והפעלתי מחדש את המחשב העלייה הייתה איטית.

פורסם

אז אין קשר בין הבעיה לכרטיס הזה.

חלונות עם תוכנות מותקנות לא עולה מהר.

לא סוף העולם. אז ממתינים עוד דקה באיתחול.

פורסם

תכנס ל-msconfig ותסיר הכל.

פורסם
תכנס ל-msconfig ותסיר הכל.

מה זה הכל הזה ? גם אנטיוירוס ? גם מדפסת ? גם דרייבר של מסך ?

מסירים משם רק מה שלא נחוץ לעבודה רגילה ולא את הכל !

פורסם

כן. הכל. זה רק בדיקה.

אין חשיבות לשום דבר שיסיר משם וזה פעולה שקל להפוך.

חוץ מזה זה לא מסיר דרייברים רק תוכנות עזר.

פורסם
  • מחבר

המחשב חדש ויחסית חזק, הוא עוד לא מלוכלך בכל מיני דברים שעולים באתחול...

למעט דרייבר של כרטיס המסך, אנטיוירוס וsamsung megician, אין כלום שעולה בזמן האתחול, אבל אני אברר את זה בmsconfig כשאגיע שוב למחשב.

ואין לי בעיה לחכות עוד דקה באתחול, העניין הוא שאני מפחד שיש באמת בעיה שכדאי אולי למצוא ולטפל בזמן האחריות של המחשב.

רק בשביל לתת פרופורציה (פעם ראשונה שלי עם SSD, אז אל תצחקו עליי), אבל ווידוס כולו עולה תוך 20-30 שניות (האנימציה שיש לפני שהמערכת עולה בהתחלה אפילו לא מגיעה לאמצע,

בסרטון הזה מגיעים עד השניה ה5-6 והמחשב עולה

)
פורסם

היה לי אנטי וירוס שכלל פיירוול (ESET 7) שגרם לי לבעיה הזאת. היה עיגול על האייקון של הרשת. חזרתי לגרסה 6 של האנטי וירוס/פיירוול והבעיה נפתרה. אם יש לך פיירוול אז יכול להיות שהוא מפריע למשהו. יש לך משהו שמופעל עם עליית המחשב שלא מסתדר ומעכב את העלייה התקינה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים