פורסם 2014 במאי 1111 שנים טיילתי במסכים הופתעתי לראות את זה האמת מה אתם אומרים Samsung U28D590D 28 עכשיו נלך לראות ביקורות ממה שזכור לי ראיתי ביקורת של לינוסטק שדווקא אומר שהמסך טוב לא בטוח שהייתי קונה דווקא מסך 4K כרגע הייתי מחכה שנה אני דווקא מחפש כבר הרבה זמן מסך 2560X1440 ואין משהו מספק בשטחהנה הביקורת http://youtu.be/X5YXWqhL9ikhttp://youtu.be/3Mqt-Wy6nE8 נערך 2014 במאי 2011 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2014 במאי 1111 שנים פאנל TN אין כיוונון גובה במעמד, ואין תמיכה ב VESA ו3300 שקל זה עדיין הרבה כסף.
פורסם 2014 במאי 1111 שנים אני גם מעוניין להחליף את הT220P המזדקן שלי ... מחכה שיצאו מסכים עם G-Sync או הפיתרון של Amdמה שכן מסכי 4K למשחקים לדעתי יהיה קשה תקציבית להשאר בהגדרות גבוהות ... גורר כרטיס / כרטיסים שעולים יותר מהמסך עצמו ... מאד מקווה שיהיו פיתרונות בשנה הבאה עם כרטיסים 20 ננומטר ומסכים יותר אטרקטיבייםעכשיו מסך 2K זה כבר סיפור אחר P:
פורסם 2014 במאי 1511 שנים גם שוטטתי לי באתר של KSP וראיתי את המסך , קניתי אותו יום אחרי כן ...... המסך מדהים !!! חד מאוד , הפנל TN לא מורגש בכלל , רפרודוקציית הצבעים טובה מאוד , נכון לא הייתי עורך איתו תמונות באופן מקצועי אבל פתאום כל התמונות ברזולוצייה של 18MP מהמצלמת SLR נראות מדהימות ( פרטים בתמונות שלא ראיתי עד כמה הם חדים לפני כן במסך הIPS ) אני אבדוק משחקים ברגע שאסיים להרכיב את כל המערכת מחדש ( באמצע פרוייקט קירור מים בMINI-ITX , ניתן לראות בפורום פרוייקטים ) בקיצור קצת יקר אבל לדעתי שווה כל שקל . Blader
פורסם 2014 במאי 1511 שנים הבעיה הכי גדולה שיש לי עם המסך הזה היא שיש לי 3 מסכים ו Windows לא תומכת ב DPI שונה לכל מסך.
פורסם 2014 במאי 2011 שנים מחבר איך המסך מתפקד ברזולוציה פחותה מ NATIVE למשל אם אני ירצה להריץ 2560x1440 במשחקים ו 4K שימושים רגיליםובעתיד שיצאו כרטיסים חזקים יותר לעשות גיימינג 4Kרואים חד ויפה גם מתחת לנייטיב?
פורסם 2014 במאי 2811 שנים תגידו.המסכי 4K לא קצת מבטלים את הצורך ב-AA?הרי זה מה שעושה האלגוריתם של ה-AA מכפיל+ את הרזולוציה הפנימית ברינדור.מעניין לבדוק את הסוגיה.
פורסם 2014 במאי 2811 שנים פחות צריך את זה, אומרים שAA מעל x2 בקושי מרגישים.עוד לא הגענו למצב שלא צריך את זה בכלל.
פורסם 2014 במאי 2911 שנים חזק!אז זה אומר שהבנתי נכון.אני חייב לשים את היד על מסך כזה.אחרי שאתאושש מהקניה של המחשב החדש+תוכנות בחודש האחרון.בטח תענוג לסדר על המסך את כל התפריטים.
פורסם 2014 במאי 2911 שנים תגידו.המסכי 4K לא קצת מבטלים את הצורך ב-AA?הרי זה מה שעושה האלגוריתם של ה-AA מכפיל+ את הרזולוציה הפנימית ברינדור.מעניין לבדוק את הסוגיה.זה לא בדיוק מה ש-AA עושה (מה זה רזולוציה פנימית?)למעשה רזולוציה גבוהה מספיק הופכת את ה-aliasing לבלתי ניתנת להבחנה.
פורסם 2014 במאי 2911 שנים "רזולוציה פנימית" כביכול.נניח אתה מפעיל AAX4 על מסך עם רזולוציה 1920X1080 כי אתה רוצה להעלים את הריבועים על קו מסויים באובייקט.מה שעושה האלגוריתם הוא לוקח את אותו קו ומתייחס אליו כרזולוציה X4 ממה שיוצג בפועל בסוף...יעני 7680X4320 יחשב את הממוצעים ויחזיר לרזולוציה הסופית שתוצג.בגלל זה ירידת הביצועים החדה.וזו גם הסיבה לטעינה מוגברת של הטקסטורות לזכרון כי גם הן נטענות בהתאם לגודל.רזולוציה סופית חדה מספיק מיתרת את החישוב הזה. נערך 2014 במאי 2911 שנים על-ידי se7en
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.