עבור לתוכן

להיות שמאלני במדינת ישראל...

Featured Replies

פורסם

לא ציפיתי ממך לתגובה אחרת.

מה יעזור לך בדיוק "להדק את השליטה על הגבול"?

טיל נ"מ פשוט יאפשר לאותם אנשים שהשתלטו על ירדן להשבית את נתב"ג בקלות, כלומר את כול המדינה.

הרי ירדן חולשים על אילת, וגם שם נמל התעופה יושבת, ולא נדבר על בסיסי חיל האוויר בנגב.

לא הזכרתי ירי טילים מירדן לשטח ישראל.

איך בדיוק שליטה הדוקה על הגבול תמנע זאת?

אין שום הגיון במה שאמרת פרט לדבריך לגבי שמירה על השליטה בגבול הירדן בכול מצב שהוא שגם אני לא מבין מי ההזוי(האמריקנים) שחשב שאפשר לוותר עליה ומי האידיוט שצידד בכך.

עדיף לשמור על רצועת הביטחון החינמית שיש לך כרגע(ממלכת ירדן) מאשר לתת לה ליפול.

דרך אגב יחסי ישראל ירדן הרבה יותר מורכבים מהגינויים שאתה שומע בתקשורת של מלך ירדן תהיה בטוח.

היחסים בין ישראל לירדן לא דומים ליחסים של ישראל עם אף מדינה ערבים אחרת.

המשפט הראשון מויקיפדיה:

"יחסי ממלכת ירדן ומדינת ישראל התאפיינו ביחס דואלי החל מהקמת מדינת ישראל ב-1948 ועד להסכם השלום בין ישראל וירדן בשנת 1994. עד לשנה זו היו המדינות במצב רשמי של מלחמה, ולחמו זו בזו במלחמת העצמאות ובמלחמת ששת הימים. עם זאת, גם בתקופה זו, התקיים ביניהם שיתוף פעולה ודיאלוג בלתי רשמי, לאור האינטרסים המשותפים של שתי המדינות."

• תגובות 1.2k
  • צפיות 297.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תלוי מה מאיים על ישראל יותר - הנוכחות הפוטנציאלית של הג'יהאדיסטים של ISIS בירדן, או הנוכחות בפועל של הג'יהדיסטים של החמאס ושאר הארגונים בשטחי יו"ש, בכמויות וב"איכות" נמוכות בהרבה אמנם אבל הרבה יותר קרוב ללב הארץ.

לדעתי צריך לנקוט גישה משולבת - להציע לירדן עזרה, אבל לא בחינם. להם יש בעיות צבאיות שצה"ל יכול לפתור, לנו יש בעיות עם מליוני "פליטים" "פלסטינים" שאזרוח וקליטה ירדניים יכולים לפתור.

פורסם

אין לך מה להתפלא. זו תגובה ימנית קיצונית טיפוסית, שלא משכילה לנצל את הנסיבות והמצב לטובתנו. העיקר, שנאת הערבים וכל מה שקשור בהם כמקשה אחת.

הידוק השליטה על הגבול עם ירדן לא ייתן לנו דבר אם אלקאעדה ישתלטו עליהם. צריך לחזק את האינטרסים של הירדנים להילחם בהם ולעזור להם כמיטב יכולתנו לעשות זאת. אחרת, אלקאעדה יתדפקו על דלת ביתנו גם ממזרח.

עכשיו אני רואה שויק הגיב בתגובה שפויה יותר. עדיין לא מוכן לוותר על המשנה הכהניסטית, אבל לפחות מבין שיש במצב הזה קצת יותר דקויות מאשר ה"מוות לערבים" המתלהם הרגיל.

פורסם

(טעות נא למחוק)

פורסם

ויק אל תשווה בין הצ'יקמוק שנקרא חמאס לג'אדיסטים בעיראק.

אני לא מדבר על יכולות לוחמה אישיות אני מדבר על כמויות וסוגי האמל"ח. הם איום גדול פי כמה.

מה עם מלך ירדן לא יסכים לעיסקה שלך? עדיין תיתן לו ליפול? אתה מעדיף להיות עקשן ולקום בבוקר עם מצב שירדן נפלה או להיות חכם?

פורסם
לא. רק מהדק את השליטה על הגבול. (מדהים איך עדיין יש הזויים שרוצים שנצא מבקעת הירדן)

קודם כל שינוי בירדן פותח אפיקים מדיניים חדשים למדינה פלסטינצית.

חוץ מזה המלך הדיקטטור הנחמד לעולם לא היה עוזר לנו. הפוך, ירדן קבוע מובילה צעדים אנטי ישראלים באו"ם.

מדהים יותר שיש הזויים שרוצים את "דאעש" , שנולדה מאל-קאעידה ועכשיו מתכחשת לה ואפילו תוקפת את אנשיה , ואת אל-קאעידה עצמה בגבול עם ישראל .

זאת על פני האפשרות שהם יהיו בגבול עם ירדן , מרחק קילומטרים רבים מגבול ישראל ..

אם מישהו כאן לא הבין , "דאעש" יותר קיצוניים מאל-קאעידה , שבתורם יותר קיצוניים מחיזבאללה .

- - - תגובה אוחדה: - - -

רק נבהיר שעם החברה האלה , אין "הודנה" וכל מיני מושגים שכאלה .. (שקיימים עם חיזבאללה וחמאס)

הם מאמינים במלחמת קודש , עד המוות . "גוג ומגוג" ללא הפסק וללא "הודנה" , שמתחברת למה שהקיצונים מכל הצדדים רוצים .

פורסם

הם גם איימו להשתמש בפצצת אטום נגד ישראל אם תהיה להם אחת.

פורסם

הם , בניגוד לחמאס ולחיזבאללה , רוצים להפוך את האיסלם לדת היחידה בעולם .

הם "שייכים " לסלפים .

תקראו קצת :

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A1%D7%9C%D7%90%D7%9D_%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%99

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%92%27%D7%99%D7%94%D7%90%D7%93_%D7%94%D7%A1%D7%9C%D7%A4%D7%99

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7%90%D7%A2%D7%A9

פורסם

^אני איתו, כל מילה בסלע, מבחינתי הם יותר נחותים מג'וקים וצריך למעוך אותם כמו מקקים מהקטן ועד הגדול.

היום הזה, מחזיר אותי כמה שנים אחורה לשנת 2000 ללינץ', יושבים במועדונית בבסיס(חיילי גולני) ורואים איך הבני זונות זורקים את גופות החיילים מהחלון,

נשים, צעירים וגברים קורעים את הגופות עם חלונות וכל הבא ליד. אני ועוד כ20 חיילים יושבים ובוכים בכי מרורים.

מגיל קטן חונכתי לשנוא אותם אך באותו היום הבנתי שהם חיות נחותות יותר מג'וקים וצריך להשמיד אותם אחד אחרי השני גברים נשים וילדים.

במדינת ישראל אין מקום לשמאלנים ויפי נפש שחיים בסרט, "הבא להורגך השכם להורגו"

VJIEOZp.jpg

פורסם

אני גם איתכם אבל חושב שאנחנו מדינה דמוקרטית ומסודרת ויש לעשות דברים על פי חוק.

למשל, עונש מוות מתוקף החוק (בגידה במדינה או פשע כנגד העם היהודי).

האסירים עולים לנו הרבה כסף, נהנים מתנאים מצוינים וחוטפים לנו אנשים כאמצעי מיקוח.

פורסם

הבעיה היא שמדינת ישראל היא לא באמת דמוקרטית אלא דיקטטוריה מהסוג הקיצוני ביותר.

הכנסת יכולה לחוקק חוקים, ואז מגיעים כמה חלאות אדם מהשמאל הקיצוני שיושבים בבג"ץ ודואגים תמיד להביא לשם את החברים השמאלנים הקיצוניים שלהם, ומבטלים אותו כאילו כלום.

ולא רק בחוקים חדשים או בשינוי חוקים, גם בניסיון לאכוף חוקים קיימים, כמו למשל לפסול את מועמדותה לכנסת של הבן אלף שרמוטות הבוגדת הזאת - הם מתערבים בצורה בוטה ומבטלים את חוקי המדינה.

פורסם

זה לא רק בג"ץ עצמו, זו גם הפרקליטות והיועמ"ש: אם אדם נחקר בחשד שעבר עבירות נגד בטחון המדינה (לרבות, בהקשר הנידון, הבעת תמיכה והזדהות עם ארגון טרור), אי אפשר להגיש נגדו כתב אישום ללא הוראת היועמ"ש, שלא לדבר על הליכי הסרת חסינותו של ח"כ שנחשד בעבירות. מי ממנה את היועמ"ש? בעשור ומשהו האחרונים, ועדה "מקצועית" בת 5 חברים שרק אחד מחבריה בהכרח נבחר ציבור (וגם במקרה הטוב, 2רק מתוך ה5 הם נציגי העם) ושבראשה עומד שופט העליון לשעבר.

פורסם

אתה שוכח שאחד התפקידים העיקריים של היועמ"ש זה להורות על הגשת כתבי אישום נגד נבחרי ציבור - כל אותם מושחתים ורמאים ששורצים בכנסת.

אתה באמת חושב שהוא יוכל לבצע את תפקידו אם הוא ייבחר ע"י אותם נבחרי ציבור?

זה לא אמור להפריע לו לאפשר הגשת כתב אישום נגד חנין זועבי הבוגדת הנאלחה, ימח שמה וזכרה.

אני חושד יותר בכך שביבי, AKA שרידות פוליטית מעל לכול, לא רוצה שזה יקרה, ולכן זה לא קורה.

ומה עם עונש מוות למחבלים? מתי סוף סוף נראה את זה קורה? כל אותם רוצחים ארורים בדם קר, כמו רוצחי משפחת פוגל או הרוצחים של הנערים האלה.

פורסם

vic אם איך שנראים נבחרי הציבור שלנו כנראה שעדיף שהיועמ"ש לא יהיה נבחר ציבור או שבחירתו תהיה קשורה לאותם נבחרי ציבור, וכבר כתבו לך למה.

אני גם חושב שהגיע הזמן להחיל עונש מוות על מרצחים, אין שום הבדל בינם לבין הנאצים. אלה הרגו אותנו על סמך היותנו יהודים, וגם אלה.

ההבדל היחיד הוא בכמויות והוא נובע נטו מהעובדה שאנחנו בעמדת הכוח, אם המצב היה הפוך גם הכמויות היו גדלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים