עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

להיות שמאלני במדינת ישראל...

Featured Replies

פורסם

הימין אינו בשלטון. גם אם להחשיב את ביבי בתור "ימין" (קשה לי), ל"שלטון" האמיתי במדינה דמוקרטית יש שלושה זרועות - ולא, לא שלושת הרשויות שהורגלנו להכיר בשיעורי האזרחות:

1. הממשלה והכנסת, שכביכול מהוות את הרשות המבצעת והמחוקקת והנבחרות בידי העם, אבל ידיהן קשורות בהרבה מובנים. למה? בגלל...

2. בתי המשפט והפרקליטות, שקובעים מה תקין ומה לא ואת מי להעמיד לדין ואת מי לא. חייל פתח באש? הפרקליטות תעמיד אותו לדין. רוצים לפזר את אותם מפגינים הזויים (וחסרי כוח ממשי) בבלעין? בג"ץ, המורכב בעיקר משמאלנים הזויים לא פחות, לא יתן לזה לקרות.

3. התקשורת, שרשמית אינה מהווה בכלל גורם שלטוני, אבל בפועל קובעת מי ייבחר ומי לא, ואיזה מדיניות היא "בון טון" ואיזו פאשיסטית וקיצונית.

באמת חשבת שכשדיברתי על פעילי שמאל, ועוד מהטופ כלפי מטה, חשבת שהתכוונתי לחבורת ההזויים בבלעין?

• תגובות 1.2k
  • צפיות 298.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

FARKASH7,

התגובה שלי ארוכה אז הדגשתי את מה שחשוב, כדי שתוכלו לקרוא את עיקרי הדברים. מי שרוצה לקרוא הכל מוזמן כמובן.

אני שמח שהגבת את כל התגובות שלך, כי אתה לוקח את כל מה שכתבתי וחותם עליו בתור שמאלני,

1000 צידוקים של ימניים שאומרים לי "צודק" לא היו מראים כמה שאני צודק כמו התגובות שלך שפשוט מוכיחות כל פסיק שכתבתי על הראש השמאלני.

פאקאש השמאלני,

עברת על החוק שקראת לי נאצי אבל ידוע שהחוק הוא המלצה לראש השמאלני כאשר החוק מתנגש עם המוסר המזוייף של הראש השמאלני.

המוסר המזוייף בראש השמאלני הוא תוצאה של ערבוב של 3 דברים עיקריים:

1) חינוך למוסר בהבנה מעל כל דבר אחר (כמו הישרדות [שהיה נהדר אם היינו חיים באיזור שוחר שלום ולא מלחמה]).

2) פגם ב DNA שגרם להורים לחנך את הילד בצורה הזו ולילד לגדול ולהתנהג בצורה שחונך

3) התנגשות עם 1 ו 2 כאשר רצונו של האדם (השמאלני) מתנגש עם החוק או מגיע עם קונפליקט שמנגד את עצמו.

אם תראו הרבה שורות וטקסט מאדם שמאלני תדעו שהרבה מהטקסט מוגדש ליצירת צידוק כלשהוא, בין אם הגיוני או לא, לבעיית מוסר שהתפתחה אצלו בראש כאשר ניסה לנתח סיטואציה לפי רמת ההבנה שלו, מכוון שאינה עומדת בקנה מידה אחד עם חוקי הטבע והעולם (בהם אין מסור אמיתי, בטבע אי אפשר להגיע להסדר מתוך מוסר, עם גוף שרוצה לחסל אותך במלי להכניע אותו בכוח לפני כן), אז יש בעיה קשה בדרך כלל להסביר (ואז יורדים לקללות). ואז ה"היגיון" של השמאלני הופך לדעה קיצונית יותר משל "ימני קיצוני". ולהוכחה ראו מייצג, נקראתי נאצי.

נמשיך, לפי רמת הבנתו שהיא תוצאה של חינוך, אני נאצי לא סתם נאצי, המנהיג שלהם, זאת אומרת, לפי דבריו אני שווה למישהוא שהשמיד 6 מיליון יהודים וגרם למלחמה שנהרגו בה בסביבות ה 20 מיליון בני אדם, וכל זאת רק כי אני מאמין שהעם היהודי צריך להילחם **במידה** והאיסלם תוקף אותו במקום להגיע לפתרון מדיני. (והאיסלם תוקף אותו זה נתון קיים).

השמאנלי יגן בחירוף נפש על "חוסר מוסר" שמתקרב אליו, אבל ישלוף בעצמו חוסר מוסר מהקיצוני ביותר שקיים כאשר זה בו בהתנגשות עם השקפותיו שלו.

וזו הסיבה למה מחנה הימין אומר שבשמאל יש מוסר כפול.

נתקדם:

בעיה נוספת אצל הראש השמאלני היא החינוך,

הראש השמאלני מחונך בסטריאוטיפים, גושי ערכים שנמדדים בטוב / רע והוא משייך אותם לקבוצות מסויימות ללא הפרדה. כמו שתינוק שיודע שלכלב יש 4 רגלים, לפני שילמדו אותו הוא יחשוב שגם חתול הוא כלב.

לשמאלני אין את ההפרדה הבסיסית כמו של תינוק, להתפתח מעבר למה שלימדו אותו, זו אחת הסיבות שקיבלתי את מטח הקללות והגינויים.

כאשר פארקש השמאלני זיהה בדברי כמה מ"נורות ההזהרה" שקשורות בסטריאוטיפ / גוש הערכים שנחשב רע - הוא מיד תקף. כמו כלב תקיפה שמחנכים אותו לזהות X ולתקף מבלי לשאול שאלות.

למשל, לא הייתה התייחסות לדברי. הוא לא התייחס לשלל הדוגמאות שנתתי מהחוקה של אריתראה לגבי נישואים אחרי אונס או לגבי שיטת התלייה על מנוף שמקובלת באיראן.

תוכן דברי לא שינה דבר, מהסיבה שמבחינת פארקש יש עליו חותמת וכתוב עליה "רע".

חברים, אנשים כמו פארקש מצביעים בבחירות. תדמיינו כמה נזק ראש כל כך לא מעמיק, לא ענייני ולא חושב, כמה נזק הוא יכול לגרום כאשר השקפותיו אלה ינהלו מדינה. לא צריך לדמיין, אוטובוסים מפוצצים במרכז תל אביב הראו לנו את זה טוב מאוד.

מיד שהימין חזר לשלוט ב 2002, התחיל מבצע חומת מגן והטרור הצטמצם במאות אחוזים. כאשר השמאל חזר לשלטון חזרנו לספוג קטיושות, גראדים , ומה לא.

(ביבי קורא לעצמו ימני אבל הוא מחזיק ב DNA שיותר מתאים בתופסי חשיבה והתנהגות לאנשי שמאל, כי אלו ההחלטות שהוא מקבל בסופו של יום).

דברים אלו רק תומכים בהצהרותי הקודמות שמדברים על פגם ב DNA, זה פגם שמועבר גם גנטית וגם גורם לחינוך לקוי, לקוי אני מתכוון חינוך שמלמד לפסול דעה שלא מתאימה לתווי החינוך במקום להתמודד עם עיקרי הדעה / ההשקפה האחרת / האיום האחר.

בכל וויכוח בין שמאל וימין אתם תראו נימוקים ענייניים של הימין. ואז מהצד השמאלי אתם תראו קללות, גינויים "תת רמה", מלל שמתאים למישהוא אשר זיהה עולם ערכים שהוא שונה משלו, ולכן אוטומטית נחשב נחות יותר.

נערך על-ידי amitr

פורסם
כן, בוא נתלה פעילי שמאל. מדינה בה תולים מישהו בשל עמדתו הפוליטית היא בהחלט מדינה שטוב לחיות בה.

להזכירך, דמוקרטיה, כלומר מערכת שבה לא תולים אדם על דעתו הפוליטית, נועדה לשרת את העם ולספק לו סביבת חיים בטוחה (בין השאר). ברגע שהיא לא מסוגלת לספק זאת, האלטרנטיבה נהיית עדיפה. אתה יודע באיזו מדינה "טוב לחיות" כדבריך? מדינה שקיימת.

פורסם

אתה כנראה לא יודע מה זו דמוקרטיה ליברלית ומה הרציונלים שלה. תתפלא, אגב, כמה פעמים בג"ץ מגן דווקא על האינטרסים של אנשי הימין הקיצוני, על זכותם להביע דעה וכו'.

בכל מקרה, פספסת את ה"עוקץ" שבדבריי: במדינה בה יתלו אנשי שמאל, ימצאו במוקדם או במאוחר עילה לתלות גם אותך.

פורסם

חס וחלילה שיתלו אנשי שמאל.

אנשי שמאל הם לא אוייב הם אח יהודי לכל דברף רק שיש לו בעיה נפשית שנובעת מפגם גנטי כלשהוא ביכולת של ההישרדות.

צריך לעזור לו כמו לאדם אשר סובל מבעיה שיכולה לגרום לעצמו נזק או לסובבים אותו.

פורסם

אנימור, הסבירות לכך, אף שקיימת, נמוכה בהרבה מהסבירות שארצח ע"י ערבי במידה והשמאלנים יקבלו את מבוקשם.

עמית, יש אנשים שלא ניתן לעזור להם, והדבר היחיד שאפשר לעשות הוא למנוע מהם להזיק לסביבה.

פורסם

עוד נקודת מחשבה לשמאלנים,

ישנן הפגנות בעולם זה כבר ידוע.

מה שאתם לא יודעים, שחלק מהסטודנטים שמשתתפים בהפגנות (לא חלק גדול)

כלל לא יודעים את עובדות הנושא שעליו הם מפגינים.

חלקם קיבלו פלייר בתור 1st year freshments להשתתף ב"חגיגה".

אירוע חברתי של הפקולטה למדעי הזובי עמו.

אתם מבינים את המגמתיות שמאלנים? שי שם כבר שמאלנים כמוכם שרוצים לראות פה דיקטטורה ערבית.

אפילו חיה קטנה כמו עכביש יודעת להרים את הרגלים כאשר תוקפים אותה, היא מבינה בריפלקס שהיא תחת מתקפה ולפני הכל היא צריכה להגן על הגוף החיי.

אם חיה כל כך קטנה, שאפילו בקושי יכולה לראות, ומסתמכת 90% על תנודות באויר, מבינה מתי תוקפים אותה ויודעת להתגונן, למה אתם, השמאלנים, לא מבינים שאתם נטו נתקפים, אף אחד כבר לא רוצה לדבר איתכם. ההסכמים לא באים כדי להסתדר איתכם הם באים ליצור מצב אסטרטגי לרעתכם שישמש את הצעד המדינה הבא, עד שהמצב יאפשר התקפה פיזית.

לעכביש יש רק חוש אחד עיקרי שבעזרתו הוא שורד.

לכם יש 5 חושים + אינטרנט + ספרים + אחד את השני, ואתם עדיין מתכחשים להתקפה.

הייתי צוחק אבל אנחנו על אותה סירה ואתם עושה בה חורים עם כל הסכם ופשרה מדינית.

פורסם

אני חושב שדמוקרטיה היא טובה כל עוד היא מאפשרת הבאת דעות חופשית.

מה שחבורת ההזויים עם סמל כ''ך עושים זו לא הבאת דעה חופשית אלה חתרנות וקריאה למאבק אלים

אני לא יודע אם מדובר על ילדים בני 14 או סתם חבורת פתטיים לוחמי מקלדת אבל אני חושב שגורמי האכיפה צריכים לפעול כי ברגע שמשתמשים באלימות במקום במילים זה הרגע שנגמר הדמוקרטיה ומתחילה אנרכיה ומלחמת אזרחים.

פורסם

אנשי שמאל הם לא אוייב הם אח יהודי לכל דברף רק שיש לו בעיה נפשית שנובעת מפגם גנטי כלשהוא ביכולת של ההישרדות.

צריך לעזור לו כמו לאדם אשר סובל מבעיה שיכולה לגרום לעצמו נזק או לסובבים אותו.

פרקש אולי אח שלך. יהודי לא יהודי, יש גבול לכל תעלול ולהשוות מישהו להיטלר? מבחינתי? אני מאחל לו מכל הלב שיתעורר במיטה אחת עם המחבלים שהוא כל כך אוהב.

ולהוא שקרא להיטלר גאון (אותו אחד?) אני מבין לשמאל יש בעיה עם היסטוריה ועם אמת אבל ראבק זה שהיטלר עשה את חלומכם הרטוב, לא אומר שהוא היה גאון. למעשה? היטלר היה אפס מאופס ומי שבאמת עשה אותו, היו חבורת היועצים המחוננים אשר היו מסביבו.

הבעיה שברגע מסוים הם החלו להאמין בעצמם באגדה שהם יצרו ואז היטלר נהפך לבלתי נמנע לעצרה. הסיבה היחידה לכך שגרמניה הספידה במלחמה הייתה בגלל שהיטלר הפסיק להקשיב ליועצים והחליט לפעול על דעת עצמו

- - - תגובה אוחדה: - - -

meuser, שים לב שהיחידים שמשתמשים פה באלימות, אלה אנשי השמאל. אני מודה ומתוודה שלא קראתי את רוב הדברים שהולכים פה לאחר ההודעה האחרונה שלי אך ממה שראיתי, אתה בעצמך לא חף מפשע..

נערך על-ידי Symbore

פורסם
פרקש אולי אח שלך. יהודי לא יהודי, יש גבול לכל תעלול ולהשוות מישהו להיטלר? מבחינתי? אני מאחל לו מכל הלב שיתעורר במיטה אחת עם המחבלים שהוא כל כך אוהב.

ולהוא שקרא להיטלר גאון (אותו אחד?) אני מבין לשמאל יש בעיה עם היסטוריה ועם אמת אבל ראבק זה שהיטלר עשה את חלומכם הרטוב, לא אומר שהוא היה גאון. למעשה? היטלר היה אפס מאופס ומי שבאמת עשה אותו, היו חבורת היועצים המחוננים אשר היו מסביבו.

הבעיה שברגע מסוים הם החלו להאמין בעצמם באגדה שהם יצרו ואז היטלר נהפך לבלתי נמנע לעצרה. הסיבה היחידה לכך שגרמניה הספידה במלחמה הייתה בגלל שהיטלר הפסיק להקשיב ליועצים והחליט לפעול על דעת עצמו

- - - תגובה אוחדה: - - -

meuser, שים לב שהיחידים שמשתמשים פה באלימות, אלה אנשי השמאל. אני מודה ומתוודה שלא קראתי את רוב הדברים שהולכים פה לאחר ההודעה האחרונה שלי אך ממה שראיתי, אתה בעצמך לא חף מפשע..

תראה, כמו שאם ילד הסובל מבעיה כלשהיא, פיגור כלשהוא, היה קורא לי נאצי, לא הייתי מאשים אותו יותר מידי.

אתה צריך להבין שלמרות שהראש השמאלני נראה בנדם אינטיליגנט, יש הרבה מעצורים שכליים שפועלים אצלו מתחת למכסה מנוע, זו הסיבה שהוא בוחר בפעולות שיביאו להשמדת עצמו.

אין להם את את היכולת ללמוד לבד דברים כאלה, לראות את הסביבה ולהבין מה גוף צריך לעשות כדי לשרוד, אין להם את תהליך הלמידה הספציפי הזה, אחרת היו לומדים ומתפתחים, אסור לך לדעתי לכעוס על אחד כזה ולאחל לו רע.

פורסם
אני חושב שדמוקרטיה היא טובה כל עוד היא מאפשרת הבאת דעות חופשית.

מה שחבורת ההזויים עם סמל כ''ך עושים זו לא הבאת דעה חופשית אלה חתרנות

אני מבין שאתה שומר לעצמך את הזכות להחליט מהי "דעה חופשית" ומהי "חתרנות", ועוד מתעקש לקרוא לזה "דמוקרטיה"?

פורסם

אתה עושה את אותה הטעות שהשמאל עושה ושכנגדה, הרב כהנא ז"ל, הזהיר. האויב הוא חכם. אתה רואה את השמאל כמטומטמים כפי שהשמאל רואה את הערבים כמטומטמים וזהו מעשה אשר יביא בראש וראשונה לאבדוננו. לכן, גם אם לפרקש יש "פיגור כלשהו" כלטענתך, צריך להתייחס למילים שלו במלוא כובד הראש

פורסם

אתם פשוט חבורת הזויים שבתוכים שהשמש זורחת לכם מהתחת.

כבר הפכתם אותי לשמאלני, למרות שכתבתי את חלק מדעותיי ואני לא חושב שהם מתיישבות על דעות של מישהו שאתם מגדירים שמאלני, ואם כן אז וואלה אני גאה בזה.

amitr אדם כמוך שממשיך לפתח תאוריות גזע על אנשים מסוימים ומוצא "צידוקים" לתיאוריות שלו על סמך עולם החי מזכיר לי אנשים חשוכים ומשטרים חשוכים כי זו עובדה, הם עשו את אותו דבר בדיוק על מנת להצדיק את המנטרות המטורפות שלהם שהובילו בסופו של דבר למעשים הנוראים ביותר שנראו בהסטוריה.

אז כן אתה אומנם לא היטלר במלוא מובן המילה, אפילו לא קרוב לפחות כרגע, אבל אתה מטיף בצורה שטנית, גזענית, ומביכה שבה נקט אותו נבלה.

בנוסף הרשה לי להעיר הערה קטנה. הימין שעלה לשלטון וביצע את חומת מגן הוא אריאל שרון, אותו אדם שאתם אנשי הימין הקיצוני מדברים עליו בלשון הרע עכשיו.. ביבי שהיה לפניו נכשל כשלון חרוץ בנושא הפיגועים.

אז או שאין פה שום קרדיט לימין, או שאריאל שרון הוא ימני שיש להתגאות בו.

נערך על-ידי FARKASH7

פורסם

הורידו אותי בדרגה, אני כבר לא היטלר אני סתם נאצי רגיל.

נחזור לדוגמא הראשונית שלי כדי להוכיח שוב את טענתי על ראש שמאלני.

אמרתי לא יודע להתמודד עם תכנים ומדביק חותמת "רע" על הכל נכון?

הוכחה ראשונה

"אתם פשוט חבורת הזויים שבתוכים שהשמש זורחת לכם מהתחת."

הוכחה שניה:

ציטוט:

"amitr אדם כמוך שממשיך לפתח תאוריות גזע על אנשים מסוימים ומוצא "צידוקים" לתיאוריות שלו על סמך עולם החי מזכיר לי אנשים חשוכים ומשטרים חשוכים כי זו עובדה, הם עשו את אותו דבר בדיוק על מנת להצדיק את המנטרות המטורפות שלהם שהובילו בסופו של דבר למעשים הנוראים ביותר שנראו בהסטוריה."

שימו לב איך הוא לא מתייחס למשפט שבו כתבתי שצריך להילחם רק אם תוקפים, ולא סתם לתקוף.

הוכחה שלישית:

ציטוט:

" כן אתה אומנם לא היטלר במלוא מובן המילה, אפילו לא קרוב לפחות כרגע, אבל אתה מטיף בצורה שטנית, גזענית"

שימו לב, דיברתי עם זה שיש גזע אחר (עובדה) שרוצה להשמיד את הגזע שלנו (עובדה) ועלינו להתגונן בכוח ולא בהסדר מדיני (עובדה שההיסטוריה הוכיחה פעמים רבות).

לא הטפתי להשמדת עמים על סמך הבדלי גזע.

שימו לב לראש השמאלני איך אין לו את היכולת השכלית להתייחס לעיקרי דברים ברגע שבסריקה ראשונית הוא מקבל סימני הזהרה לגבי קבוצת ערכים שהוא לא מזדהה איתה, הוא הופך לשור אדום חסר יכולת להבדיל ולהבחין בטקסט.

נערך על-ידי amitr

פורסם

אתה מדבר על יכולת שכלית שלי, ולך אין את היכולת השכלית להבין על מה אני מדבר וכותב בכלל, או שהראש שלך תקוע כול כך עמוק בתחת שאתה לא רואה.

אני בכלל לא מדבר על הדעות שלך כלפי ערבים, לא נכנסתי בכלל לשם, לא אישרתי אותם ולא התנגדתי להן.

אני מדבר על הדעות שלך כלפי שמאלנים או יותר נכון תיאוריות הגזע שלך כלפי שמאלנים. אם לא השכלת להבין את זה עד עכשיו תחזור לתגובה הראשונה שלי שאתה מצוטט שם, ואולי ייפול לך האסימון.

בכלל קח את כול הטקסטים שלך שנוגעים לשמאלנים ותחליף את המילה שמאלני/שמאלנים ביהודי/יהודים. תראה מה תקבל.

נערך על-ידי FARKASH7

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.