עבור לתוכן

קניית מחשב נייד בהונג קונג עד 1000$

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מגיע להונג קונג מחר ואני מתכנן לקנות שם מחשב נייד. המחירים שם זולים מבארץ, ואין בעיה אם תביאו קישור למחשב נייד שנמכר בארץ במחיר החורג מ1000$ כי שם הוא כנראה יכנס בתקציב (אלקטרוניקה מאוד זולה שם) שגם ככה גמיש.

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, מעט משחקים ושמיעת מוזיקה

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13"-15" כדי שיוכל להתנייד באופן נסבל

* רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לפחות FHD

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא קריטי אבל numpad יכול להיות נחמד

* משקל רצוי? שיהיה נייד, לא צריך משקל נוצה אבל גם לא להסתובב עם משקולת

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 5+ שעות של שימוש סביר נשמע לי הגיוני. לא חייב סוללה מפלצתית אבל בטח שיספיק לכמה שעות טובות מחוץ לבית

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, גם יציאת סאונד טובה לחיבור לרסיבר/אוזניות יכול להיות נחמד (אני אשמח למחשב שיוכל להתמודד טוב עם קבצי Audio loselss כמו FLAC בצורה טובה ולא יהווה צוואר בקבוק בגלל DAC / יציאה / כרטיס קול לא איכותי, אבל זו לא דרישה מהמעלה הראשונה)

* Bluetooth? לא חייב

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא יודע כמה קריטי באמת יהיה לי SSD, למרות שזה נשמע אחלה. הבעיה העיקרית איתו זה שהם בדרך כלל באים עם מעט מאוד מקום, אבל במקרה הרע אני אצרף למחשב כונן קשיח חיצוני. כמובן שאידאלי כונן SSD קטן עליו אתקין את מערכת ההפעלה ועוד כונן קשיח רגיל של 500-1000 ג'יגה, אבל זה כנראה לא ריאלי. לסיכום, או SSD או כונן קשיח של 500-1000 ג'יגה (עם עדיפות לכיוון ה1000).

* כונן אופטי? לא קריטי, אני בטוח שיש דרך לפרמט את המחשב גם בלי, חוץ מזה אין לי שימוש לכונן אופטי.

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא רלוונטי, אני אנסה להשיג כזו בחנות שבה אמצא את המחשב

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא צריך

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני מאמין שחברות אסיאתיות יהיו זולות יותר שם, אבל אני פתוח לכל ההצעות ואברר מה יוצא הכי משתלם

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)

תודה מראש!

נערך על-ידי benldrmn

פורסם
  • מחבר

אחרי סקר שוק קצר הבנתי שמה שאני צריך זה Ultrabook. למישהו יש רעיון לאחד טוב באזור ה-1000$ (אפשר לחרוג בכמה מאות)? אפשר גם כמה אופציות ואבחר בינהן. פשוט יש כל כך הרבה סוגים פה זה לא נגמר ואין לי מושג מה כדאי ומה עדיף. אני חייב להתפקס.

חשוב לי מסך וצבעים טובים, שמתי לב לדוגמא שלAcer יש מסך פחות מרשים משל Sony, גם ללא קשר לנתונים כמו רזולוציה.

נערך על-ידי benldrmn

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים