פורסם 2014 במאי 711 שנים שלום,אני עובד היום עם ANTEC P180 עם מפרט דיי ישן, מעבד Q6600 וכרטיס מסך בן 4-5 שניםאני בדרך להחליף את המפרט , כרגע על הכוונת: 4770K + MAXIMUM VIGTX780 או GTX760SSD x 1 + 3HDDהמחשב מיועד בעיקר לגיימינג , לא מתכוון לעשות OC עד כמה שאני יודעבהתחשב במפרט, ובהנחה שאני רוצה מחשב יחסית שקט, האם כדאי להשקיע עוד קצת בהחלפת מארז וקירור יותר אופטימלי , או לדעתכם אפשר לעבוד עם המפרט הזה מספיק טוב עם ה-ANTEC הקשיש?תודה מראש!
פורסם 2014 במאי 711 שנים תמכור אותו קומפלט (כל המחשב) בכסף שתקבל תקנה מארז עם ספק חדשיםהמארז עצמו סבבה מה שבעייתי אולי זה הספק (אחרי 4 שנים זה מתחיל להיות בעייתי - ולפי המפרט זה נראה לי יותר בכיוון של 5 שנים אם לא יותר)
פורסם 2014 במאי 711 שנים מחבר אה את הספק התכוונתי להחליף בכל מקרה, כרגע הוא 450W ולפי החישובים שעשיתי נראה שאני צריך טיפה יותראני בספק שמישהו יקנה מחשב קומפלט בן 5, לא?
פורסם 2014 במאי 711 שנים אתה יכול תמיד לנסות - אם המחשב הזה שקט הוא יכול להיות אחלה כ-HTPC או אפילו NAS שרת וכיוב'תתמחר אותו בסגנון 400 שחאם אתה בכ"ז מתכנן להחליף ספק אני לא רואה שום בעיה להמשיך עם המארז הזה - אין יותר דברים ש"מתקלקלים" במארזאישית יש לי 2 סונטה של אנטק שכבר החלפתי בתוך את הכל - הספק שלהם מאוד יציב אגב ואני מאוד מרוצה ממנו (500)
פורסם 2014 במאי 711 שנים מחבר תודה רבה גבריאל! פחות מודאג מדברים שמתקלקלים (למרות שמאוורר אחד הפסיק לעבוד ואני צריך להבין אם יש איזו בעייה מכנית) אלא יותר מהאפשרויות חומרה וקירור שיש למארז הזה
פורסם 2014 במאי 711 שנים בכיףה-180 הוא אחלה מארזאני אישית נשאר עם הסונטה כי יש מנעול לפאנל (יש לי ילדים קטנים ובלי המנעול הזה החיים היו קשים)
פורסם 2014 במאי 711 שנים על הכוונת מעבד 4770K ולוח כזה של אסוס ולא מתוכנן לעשות אוברקלוק?למה שתקנה כאלו רכיבים אם לא יבוצע אוברקלוק, ליופי?
פורסם 2014 במאי 711 שנים אם אתה לא הולך לבצע אוברקלוק, תוכל לחסוך כמה מאוד ואפילו יותר מ-1000 שקלים פה.אוברקלוק תורם יותר לביצועים בבאנצ'ים והוא בגדר תחביב והתעסקות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.