עבור לתוכן

'התרגיל המסריח' של החרדים!

Featured Replies

פורסם

אין ספק שהפעם החרדים שיחקו אותה..

זה התחיל כמו עוד מנגל חרדי ביום הזיכרון, שמטרתו כמובן לעורר פרובוקציה, והסתיים בכישלון מוחלט של צוות ערוץ 2 והצלם המסכן שלא ידע מה לעשות עם עצמו.

פורסם

לא הבנתי למי אמור להיות חדש שמרבית החרדים הם לא ציוניים. בשביל מה צריך לחפש אותם עושים אקטים.

כמובן שחגיגות כאלו ואחרות ביום הזיכרון זה הדבר הכי אנטי-ציוני שיש, כמו שריפת דגלי ישראל וכל שאר האקטים האנטי-ציוניים.

אני דווקא שמח שלא מצאו אנשים חוגגים, או שמצאו אנשים לא חוגגים. וכשיעשו דבר כזה או אחר, בטוח שיהיה מי שיתעד.

נערך על-ידי djelectric

פורסם

האמריקאים תמיד עושים על האש ביום הזיכרון שלהם לא?

פורסם

נמאס כבר מצייד המכשפות הזה. לצורך העניין - יש עכשיו עבודות תשתית נרחבות לבניית שכונה חדשה בין קריית יובל לעין כרם. בצפירה אתמול בבוקר העבודות לא פסקו. הרעש שעשו המכונות שוברות הסלעים שם הפריע פי כמה וכמה מחרדי שעשה או לא עשה מנגל. אתם חושבים שמישהו העלה על הדעת לצלם את זה ולהעלות את זה כאייטם?

פורסם

השבוע הראה לי עמית חרדי יומון מפלגתי היוצא לאור ע''י אגודת ישראל (לפי מה שהבנתי מדובר בעיתון המרכזי והפופולרי בקרב החרדים מצביעי אגודת ישראל).

נכתב שם כ'מאמר מערכת' ש'למרות שאין אנו מאמינים בצפירה עלינו לכבד את רגשות האחרים ולעמוד דום בצפירה' (ציטוט מזכרוני).!!

נו אז יש כמה ממאה שערים שלא עומדים בצפירה בהפגנתיות..

נערך על-ידי yosi b

פורסם

who cares?

פורסם

צר לי.

אבל אני אף פעם לא מצליח להבין מה הבעיה אם יש אנשים שלא עומדים?

זה מזיק למישהו?

יש הרבה אנשים ש"לא עושים דברים שצריך לעשות" או ש"עושים מה שלא צריך לעשות".

אפשר להתרעם על זה, כמו על כל דבר.

אבל למה זה צריך להפריע לשגרת החיים?

פורסם
לא הבנתי למי אמור להיות חדש שמיעוט החרדים הם לא ציוניים. בשביל מה צריך לחפש אותם עושים אקטים.

כמובן שחגיגות כאלו ואחרות ביום הזיכרון זה הדבר הכי אנטי-ציוני שיש, כמו שריפת דגלי ישראל וכל שאר האקטים האנטי-ציוניים.

אני דווקא שמח שלא מצאו אנשים חוגגים, או שמצאו אנשים לא חוגגים. וכשיעשו דבר כזה או אחר, בטוח שיהיה מי שיתעד.

רק תיקנתי (מודגש) .

ישנם הרבה טיפשים,שזה עובד עליהם. מראים קטע משחיר אחד שלכאורה מכליל אוכלוסיה שלמה .

וערוץ 2 לא פירסם את זה בסוף, כיוון שמעוניין לפרסם רק את מה שהוא באמת מחפש ...להצעיק צלם בשביל לצלם חרדים עושים מנגל. 'צינור לילה' פירסם את הסירטון.

נערך על-ידי rroonnii

פורסם

אני חושב שלחרדים יש נימוק למה לא לעמוד בצפירה. נימוק דתי. כמו כשהם מבקרים בכנסיה אז מסתירים בשבילם את התמונות והפסלים.

אוליי החרדים הם לא הכי צדיקים בעולם אבל הם לא חותרים לפגוע במדינת ישראל כמו הרבה תושבים אחרים במדינה. כמו הרבה מהשמאלנים למשל.

גם אני לאחרונה לא כזה מקפיד לעמוד בצפירה למרות שתמיד עמדתי. ואני ימני.

אני לא באמת צריך לעמוד בצפירה כשאני לבד בבית ואף אחד לא רואה אותי כי זה לא פוגע באף אחד ואני לא צריך לעמוד בצפירה כדי לדעת את המציאות של מדינת ישראל וההיסטוריה של העם היהודי.

פורסם
אני חושב שלחרדים יש נימוק למה לא לעמוד בצפירה. נימוק דתי.

לא אכפת לי אם הם יעמדו או לא יעמדו.

אבל הנימוק/תירוץ הדתי הזה ("מנהג של גויים") הוא מגוחך.

10291296_670224709712203_8128195651288695358_n.jpg

פורסם

אני לא יודע מה הסיבה שהם לא עומדים בצפירה אבל חשבתי שזה באותו סגנון של זה שאסור להם לעשות פסלים ותמונות.

זה כאילו לסגוד למשהוא שהוא לא אלוהים או משהוא כזה.

אני לא בטוח שכל החרדים לא עומדים בצפירה מאותה הסיבה.

פורסם

גם לקבל קצבאות זה מנהג של גויים, מוזר שמזה הם לא נמנעים.

פורסם

מה הקשר? פשוט תגיד שאתה שונא אותם אתה לא צריך להסתיר את זה עם ווכחנות מיותרת.

פורסם

זה לא שזה מנהג של "גווים".

היהדות פשוט לא מכירה בעמידה של שתי דקות , לזכר של חללים .

יש הלוויה , אזכרות וזהו .

זה למיטב זכרוני .

משעשע שהרוב פה מגדרים את עצמם כימניים , אבל לא מודעים לדת היהודית , שאותה המדינה מנסה לשמר .

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%99%D7%A7%D7%94_%D7%A9%D7%9C_%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C#.D7.94.D7.99.D7.9E.D7.99.D7.9F

פורסם

האם היהדות מכירה בקבלת קצבאות מהמדינה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים