פורסם 2014 במאי 611 שנים אין ספק שהפעם החרדים שיחקו אותה.. זה התחיל כמו עוד מנגל חרדי ביום הזיכרון, שמטרתו כמובן לעורר פרובוקציה, והסתיים בכישלון מוחלט של צוות ערוץ 2 והצלם המסכן שלא ידע מה לעשות עם עצמו.
פורסם 2014 במאי 611 שנים לא הבנתי למי אמור להיות חדש שמרבית החרדים הם לא ציוניים. בשביל מה צריך לחפש אותם עושים אקטים.כמובן שחגיגות כאלו ואחרות ביום הזיכרון זה הדבר הכי אנטי-ציוני שיש, כמו שריפת דגלי ישראל וכל שאר האקטים האנטי-ציוניים.אני דווקא שמח שלא מצאו אנשים חוגגים, או שמצאו אנשים לא חוגגים. וכשיעשו דבר כזה או אחר, בטוח שיהיה מי שיתעד. נערך 2014 במאי 611 שנים על-ידי djelectric
פורסם 2014 במאי 611 שנים נמאס כבר מצייד המכשפות הזה. לצורך העניין - יש עכשיו עבודות תשתית נרחבות לבניית שכונה חדשה בין קריית יובל לעין כרם. בצפירה אתמול בבוקר העבודות לא פסקו. הרעש שעשו המכונות שוברות הסלעים שם הפריע פי כמה וכמה מחרדי שעשה או לא עשה מנגל. אתם חושבים שמישהו העלה על הדעת לצלם את זה ולהעלות את זה כאייטם?
פורסם 2014 במאי 611 שנים השבוע הראה לי עמית חרדי יומון מפלגתי היוצא לאור ע''י אגודת ישראל (לפי מה שהבנתי מדובר בעיתון המרכזי והפופולרי בקרב החרדים מצביעי אגודת ישראל).נכתב שם כ'מאמר מערכת' ש'למרות שאין אנו מאמינים בצפירה עלינו לכבד את רגשות האחרים ולעמוד דום בצפירה' (ציטוט מזכרוני).!!נו אז יש כמה ממאה שערים שלא עומדים בצפירה בהפגנתיות.. נערך 2014 במאי 611 שנים על-ידי yosi b
פורסם 2014 במאי 611 שנים צר לי.אבל אני אף פעם לא מצליח להבין מה הבעיה אם יש אנשים שלא עומדים?זה מזיק למישהו?יש הרבה אנשים ש"לא עושים דברים שצריך לעשות" או ש"עושים מה שלא צריך לעשות".אפשר להתרעם על זה, כמו על כל דבר.אבל למה זה צריך להפריע לשגרת החיים?
פורסם 2014 במאי 611 שנים לא הבנתי למי אמור להיות חדש שמיעוט החרדים הם לא ציוניים. בשביל מה צריך לחפש אותם עושים אקטים.כמובן שחגיגות כאלו ואחרות ביום הזיכרון זה הדבר הכי אנטי-ציוני שיש, כמו שריפת דגלי ישראל וכל שאר האקטים האנטי-ציוניים.אני דווקא שמח שלא מצאו אנשים חוגגים, או שמצאו אנשים לא חוגגים. וכשיעשו דבר כזה או אחר, בטוח שיהיה מי שיתעד.רק תיקנתי (מודגש) .ישנם הרבה טיפשים,שזה עובד עליהם. מראים קטע משחיר אחד שלכאורה מכליל אוכלוסיה שלמה .וערוץ 2 לא פירסם את זה בסוף, כיוון שמעוניין לפרסם רק את מה שהוא באמת מחפש ...להצעיק צלם בשביל לצלם חרדים עושים מנגל. 'צינור לילה' פירסם את הסירטון. נערך 2014 במאי 611 שנים על-ידי rroonnii
פורסם 2014 במאי 611 שנים אני חושב שלחרדים יש נימוק למה לא לעמוד בצפירה. נימוק דתי. כמו כשהם מבקרים בכנסיה אז מסתירים בשבילם את התמונות והפסלים.אוליי החרדים הם לא הכי צדיקים בעולם אבל הם לא חותרים לפגוע במדינת ישראל כמו הרבה תושבים אחרים במדינה. כמו הרבה מהשמאלנים למשל.גם אני לאחרונה לא כזה מקפיד לעמוד בצפירה למרות שתמיד עמדתי. ואני ימני.אני לא באמת צריך לעמוד בצפירה כשאני לבד בבית ואף אחד לא רואה אותי כי זה לא פוגע באף אחד ואני לא צריך לעמוד בצפירה כדי לדעת את המציאות של מדינת ישראל וההיסטוריה של העם היהודי.
פורסם 2014 במאי 611 שנים אני חושב שלחרדים יש נימוק למה לא לעמוד בצפירה. נימוק דתי. לא אכפת לי אם הם יעמדו או לא יעמדו. אבל הנימוק/תירוץ הדתי הזה ("מנהג של גויים") הוא מגוחך.
פורסם 2014 במאי 611 שנים אני לא יודע מה הסיבה שהם לא עומדים בצפירה אבל חשבתי שזה באותו סגנון של זה שאסור להם לעשות פסלים ותמונות.זה כאילו לסגוד למשהוא שהוא לא אלוהים או משהוא כזה.אני לא בטוח שכל החרדים לא עומדים בצפירה מאותה הסיבה.
פורסם 2014 במאי 611 שנים מה הקשר? פשוט תגיד שאתה שונא אותם אתה לא צריך להסתיר את זה עם ווכחנות מיותרת.
פורסם 2014 במאי 611 שנים זה לא שזה מנהג של "גווים".היהדות פשוט לא מכירה בעמידה של שתי דקות , לזכר של חללים .יש הלוויה , אזכרות וזהו . זה למיטב זכרוני .משעשע שהרוב פה מגדרים את עצמם כימניים , אבל לא מודעים לדת היהודית , שאותה המדינה מנסה לשמר .http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%99%D7%A7%D7%94_%D7%A9%D7%9C_%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C#.D7.94.D7.99.D7.9E.D7.99.D7.9F
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.