עבור לתוכן

חוות דעת על ספק כוח Enermax NAXN 450W

Featured Replies

פורסם

שלום.

החלפתי במחשב של אבא שלי את ספק הכוח הגנרי הקודם שלו, SAMA, בספק Enermax NAXN 450W שעלה במעבדת אסטרון בסביבות ה-300 ש"ח כולל רכישה והרכבה, כיוון שרציתי להתקין את כרטיס המסך שהיה מותקן בעבר במחשב שלי, Nvidia Geforce GT 220, כי המנוע הגרפי Doomsday Engine שדרכו אני משחק בדום, עשה בעיות והיה נתקע בעת שינוי רזולוציה או מעבר מחלון למסך מלא, עם ה-Intel HD Graphics המובנה שבמעבד שיש במחשב, וחששתי שהשארת הספק הגנרי הקודם לאחר התקנת הכרטיס, שהבנתי שאף אחד פה בפורום לא מכיר את הספק, יגרום לספק להתחיל להרוס דברים במחשב.

האם הספק שהתקנתי הוא טוב בשביל המפרט הנוכחי של המחשב של אבא שלי?

מארז: SAMA גנרי.

ספק כוח: Enermax NAXN 450W

לוח אם: Gigabyte GA-H55M-D2H rev 1.4.

ערכת שבבים (צ'יפסט): Intel Ibex Peak H55, Intel Ironlake.

ביוס: Award Modular (גרסה: F4 02/06/12).

זיכרון: DIMM3: Kingston 99U5471-001.A00LF קיבולת: 2GB.

מעבד: DualCore Intel Core i3-540, 3066 MHz (קירור: Deep Cool).

כרטיס מסך: Nvidia Geforce GT 220

כרטיס קול (מובנה): Realtek ALC887 @ Intel Ibex Peak PCH - High Definition Audio Controller [b-3].

כרטיס רשת (מובנה): Realtek PCIe GBE Family Controller.

מסך: Samsung SyncMaster 2253LW, רזולוציה מקסימלית: 1680x1050, תאורה פלאורסצנטית.

דיסק קשיח: Western Digital Caviar Green WD10EARS 1GB SATA-II / 64MB Cache.

כונן תקליטורים: Samsung Super Writemaster.

מקלדת: Compaq KB-0133.

עכבר: Microsoft USB Wheel Mouse Optical.

פורסם

הספק סביר. אי אפשר להגיד שהוא איכותי במיוחד כי הוא לא, אבל מצד שני הוא לא ג'נרי.

אני רק לא מבין דבר אחד - למה לשאול אחרי הקניה ולא לפני? פשוט כי לרוב יש ספקים טובים יותר באותו טווח מחירים לרוב.

פורסם
  • מחבר

הטכנאי הציע לי אותו במחיר זול כולל רכישה והתקנה, וזה היה די ברגע האחרון באותו היום שבו הוא התקין לי אותו, כך שלא הייתי מספיק בכל מקרה לקבל חוות דעת עליו לפני הרכישה.

בפורום לפעמים לוקח זמן עד שמקבלים תגובה, ולעיתים קרובות אצלי השינויים במחשב שלי מתבצעים ברגע האחרון וללא תכנון מראש, כדי לחסוך בזמן המתנה.

אני גם לא ידעתי איזה דגם הספק הזה יהיה. ידעתי רק שהוא יהיה של Enermax ו-450W.

פורסם

לקח ליאיר 6 דקות לענות לך מפתיחת הדיון. על שאלות כאלה תמיד אנחנו מפטרלים כדי לענות במקום.

נו שוין, לפחות לפעם הבאה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים