פורסם 2014 במאי 311 שנים אני צריך לעשות הוק למקלדת ושולח בעזרת או SendInput או keybd_event כמה מקשים אחד אחרי השני (שיראה כמו מחרוזת) אבל כאשר אני שולח יותר מכפתור אחד זה עושה לופ של ההוק בגלל ששני כפתורים נלחצו.איך אני אמור לעשות את זה?למשל פה אני מנסה לעשות SHIFT+R אבל בכללי זה אמור להיות גם Hello וכדומהif (wParam == WM_KEYDOWN) { keybd_event(VK_LSHIFT, 0xAA, 0, 0); keybd_event('R', 0x93, 0, 0); return (-1); } if (wParam == WM_KEYUP) { keybd_event('R', 0x93, WM_KEYUP, 0); keybd_event(VK_LSHIFT, 0xAA, WM_KEYUP, 0); return (-1); } else { wParam = WM_KEYDOWN; return CallNextHookEx(hHook, nCode, wParam, lParam); } נערך 2014 במאי 311 שנים על-ידי RonCohen
פורסם 2014 במאי 311 שנים לא יודע אם זה קשור לבעיה שלך, אבל הפרמטר השלישי ב-keybd_event מקבלת לא צריך להיות WM_KEYUP. תקרא את התיעוד כאן:http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/ms646304(v=vs.85).aspx
פורסם 2014 במאי 311 שנים מחבר חחח שעה אני מחפש איך מה הבעיה ולא שמתי לב שהשתמשתי בתור הרגל ב WM_KEYUP במקום KEYEVENT_KEYUP ממש תודה יש מצב שבויסואל סטודיו יש באג שגורם לו לציב כתובות של מערכים אחד על השני כי קרה לי עכשיו בתוכנה נפרד שפשוט הגדרתי שני מערכים בגודל 100 שפשוט היו בכתובות 0x00ADFD28 0x00ADFD24?!?!? זה חשוב בגלל שזה קרה במבחן ואם אני מוכיח שזה יכול לקרות יתחשבו בזה נערך 2014 במאי 311 שנים על-ידי RonCohen
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.