פורסם 2014 באפריל 3011 שנים מחבר כן אבל שאני פותח תקובץ במחשב אחר בוא הוא אומר לי שחסר לי איזה קובץ להורדה,ורק למחשבים שיש ויסואל ביסייק אפשר לפתוח תקובץ
פורסם 2014 במאי 111 שנים מחבר אז תארוז את ה dependencies יחד עם התוכנה בצורה של התקנה.אם תוכל להסביר איך אני עושה את זה זה יהיה מעולה. ( משתמש ב ויסואל סטודיו)
פורסם 2014 במאי 111 שנים זה לא נראה ככה. עברתי על הדיון שפתחת בFXP ולהגיד שזה מבזה יהיה ממש תיאור עדין מאוד למצב. תציין מה המקור שלך.יכול להיות שאתה לא לומד כמו שצריך.בניגוד לפח זבל של פורום FXP, פה לוקחים דברים כאלו ברצינות.
פורסם 2014 במאי 211 שנים מחבר אני לא יודע מה אתה רוצה אחי אני לא פתחתי אשכול כזה ב FXP. אני לומד באיטרנט ובסיס בבית ספר שאני עושה 10 יח אלקטרוניקה.אתה לא חייב לענות לאשכול אם אתה לא רוצה פשוט תן לאחרים לענות לשאלה שלי...
פורסם 2014 במאי 211 שנים יש דרך לא רצויה לעשות את זה והיא פשוט להעתיק את התיקייה DEBUG שמופיעה בפרוייקטכמובן אחרי תהליך הקישור והקימפול.תקנו אותי אם אני טועהוכמובן יש דרך נוספת והיא דרך (ISLE(install shield וכל מיני אמצעי עזר אחרים. נערך 2014 במאי 211 שנים על-ידי MrAlex
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.