עבור לתוכן

מארזי HTPC ללוח ATX מלא מלבד אלה של סילברסטון?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מארז HTPC שתומך בלוח ATX בגודל מלא (מהמחשב הישן). בינתיים מצאתי רק שניים - סילברסטון GD07 ו-GD08. יש אחרים שנמכרים בארץ?

פורסם

עד איזה תקציב?

פורסם
  • מחבר

650 ש"ח.

פורסם

HTPC אמור להיות קטן תחפש לוח בגודל מתאים, בנוסף זה צריך להיות בסלון ולהיראות טוב ATX

בגודל טבעי כבר לא נחשב למחשב סלוני.

פורסם
  • מחבר
HTPC אמור להיות קטן תחפש לוח בגודל מתאים, בנוסף זה צריך להיות בסלון ולהיראות טוב ATX

בגודל טבעי כבר לא נחשב למחשב סלוני.

I couldn't care less לגבי מה נחשב "מחשב סלוני" ומה לא. יש לי מעבד i5-750 עם לוח אם איכותי בגודל ATX. המארזים הנ"ל של סילברסטון נראים טוב בעיני, ואין לי שום כוונה לחפש עכשיו לוח מיקרו ATX שיתאים למעבד שלי רק כדי שאוכל לרכוש מארז קטן יותר.

עידן, תודה על הלינקים. ה-Fractal Design Node 605 נראה מעניין מאוד.

- - - תגובה אוחדה: - - -

לאחר קריאה של הביקורת הזו נראה שהסילברסטון GD08 (וכנראה גם ה-GD07 הכמעט זהה) עדיף על ה-Note 605. ציטוט:

The performance of the GD08 was so strong, it stacked up admirably against the Fractal Define Mini, the best microATX tower we've tested, an impressive feat for a desktop style case, which usually don't have as good thermal performance. Compared to the Fractal Design Node 605 we reviewed recently, there's simply no contest — the GD08 absolutely crushed it. The smaller Node 605 had great difficulty keeping our test system stable, requiring both of its fans to run at maximum speed and the video card fan to spin almost twice as fast. Even then the CPU temperature was 18°C higher and the noise level was through the roof.

פורסם
  • מחבר

עדכון: קניתי את ה-GD07

פורסם

תתחדש;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים