עבור לתוכן

ראוטר חזק למשרד של 20 עובדים

Featured Replies

פורסם

היי לכולם,

יש לי משרד עם 20 עובדים וחלק די גדול מהם מתחבר דרך רשת אלחוטית וגם הרבה מחוברים דרך הסלולרי שלהם לרשת האלחוטית גם כן.

כרגע אנחנו עם ראוטר tl-wr841n שמנתק קליינטים די הרבה (יש לו firmware הכי עדכני)

אני מחפש ראוטר מומלץ שלא יעשה בעיות. תקציב של עד 2000 ש״ח פלוס מינוס

צריך גם VPN כי שהעובדים יוכלו להתחבר לרשת המשרדית מהבית

תודה!

פורסם

draytek vigor 2920n

יכול להיות שopenwrt יעזור לראוטר הקיים אבל בכל מקרה הייתי מחליף

נערך על-ידי none77

פורסם

DSR-500N DLINK

פורסם
  • מחבר

מה דעתכם על הנתבים של fortigate? או של cisco?

והאם אתם ממליצים לחבר את הנתב למודם של בזק(אם כן, לאיזה מודם של בזק עדיף) או שעדיף שכבר יהיה בנתב מודם?

תודה

נערך על-ידי amir88

פורסם

לסיסקו יש נתבים. מערכת בסיסית לא כוללת אפשרות של VPN, אתה תצטרך לשלם על האפשרות הזאת.

פורטי זה מערכת all-in-one. זה firewall שמבצע גם ראוטינג. ו-UTM עם סינון דואר בסיסי, אנטיוירוס, web filtering וכו'. אבל בשביל UTM ו-VPN אתה צריך לרכוש רישיון לשנה או שלוש ולחדש אותו בכל פעם. עם קניה של חדש בדרך כלל יש רישיון לשנה הראשונה.

בכל מקרה, שניהם מוצרים שצריך ללמוד ולדעת איך לעבוד איתם. אתה יכול גם לקבל תמיכה מספקים שונים על בסיס בנק שעות במקרה שאתה נתקע.

אני לא חושב שהייתי שוקל נתב של סיסקו בשביל משרד של 20 מחשבים.

גם לא בטוח שהייתי שם פורטי אם אין שרת דואר או שרת web, לא במשרד כזה לפחות אלא אם כן אתה רוצה ומתכוון להשתמש ב-UTM.

פורסם

הנתבי פרימיום של cisco check point וכו' יכול להיות שיש דגמים שלא, אתה צריך לשלם על עדכוני קושחה או מודל של חיוב\שנתי חודשי שלפעמים כולל עדכונים של המכשיר עצמו, אני לא חושב שזה מה שאתה צריך

פורסם
  • מחבר

והאם אתם ממליצים לחבר את הנתב למודם של בזק(אם כן, לאיזה מודם של בזק עדיף) או שעדיף שכבר יהיה בנתב מודם?

תודה

פורסם

תשתמש במודם של בזק.

לא משנה איזה.

פורסם
  • מחבר

על איזה ספקים הייתם ממליצים לתמיכה בראוטר fortigate?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים