עבור לתוכן

מסך לבן לאחר שבירה

Featured Replies

פורסם

מה קורה? יש לי מחשב נייד של LENOVO G560 והמסך שלו נשבר(כתוצאה מנפילה- יש סדק). פתחתי אותו כדי לבדוק אם אוכל לפתוח אותו ולהחליף את המסך, כשסגרתי אותו המסך נהיה לבן (לפני שפתחתי אותו המסך היה שבור אבל חלק ממנו הראה את מה שהוא אמור להראות- כל הוינדוס והעיניים, חוץ מהחלק שהוא שבור). לאחר פתיחת המסך כל המסך לבן. קניתי מסך חדש באיביי בכל זאת, החלפתי אותו ועדיין המסך לבן. בדקתי באינטרנט וקראתי בפורומים וראיתי שיכול להיות שזה הכבל שמחבר בין הלוח M למסך המחשב. הזמנתי את הכבל הזה גם כן באיביי והחלפתי אותו, עדיין כל המסך לבן (המסך והכבל חדשים ועדיין המסך לבן).

מה יכולות להיות הסיבות? מה אתם ממליצים לי לעשות? ואיך אני יכול לדעת אם המסך או הכבל שהזמנתי באינטרנט תקינים או פגומים?

תודה רבה על העזרה!!

פורסם

תנסה להוציא את הסוללה והמטען כך שלמחשב לא יהיה חשמל בכלל ואז תחזיק את כפתור ה-power למשך כ-60 שניות.

אם החלפת מסך וכבל ייתכן ואיזה פיוז נשרף בלוח אם שקשור לזה.

האם בחיבור למסך חיצוני VGA\HDMI התצוגה תקינה?

פורסם

הוא 100% מהזמן לבן מה עם שלב הפוסט שלו גם לבן?תנסה לעלות מהביוס של המחשב.

פורסם
  • מחבר
תנסה להוציא את הסוללה והמטען כך שלמחשב לא יהיה חשמל בכלל ואז תחזיק את כפתור ה-power למשך כ-60 שניות.

אם החלפת מסך וכבל ייתכן ואיזה פיוז נשרף בלוח אם שקשור לזה.

האם בחיבור למסך חיצוני VGA\HDMI התצוגה תקינה?

קודם כל תודה על התגובה המהירה. כשאני מחבר את המחשבר דרך VGA למסך אחר אני רואה טוב במסך החלופי (הכל תקין).

הוא 100% מהזמן לבן מה עם שלב הפוסט שלו גם לבן?תנסה לעלות מהביוס של המחשב.

איך שאני מדליק את המחשב המסך לבן כך שאין לי אפשרות להיכנס לביוס כי אני לא רואה כלום. אך אני יכול להיכנס לביוס דרך חיבור מסך דרך הVGA (למרות שלא ניראה לי שזה נחוץ כי הכל פועל כשהמסך האחר מחובר דרך הVGAׂ.

**חשוב לי לציין שלפני שפתחתי את המחשב חלק מהמסך הסדוק כן הראה את מה שהוא אמור להראות והחלק השני היה לבן, לאחר שפתחתי את המחשב, כל המסך נהיה לבן מרגע הדלקת המחשב.)

פורסם

ניסית לעשות את מה שרשמתי? תעשה זאת מספר פעמים אולי זה יפתור.

זו בעיה שלא רק אתה נתקלת בה, תריץ חיפוש בגוגל g560 white screen

פורסם
  • מחבר
ניסית לעשות את מה שרשמתי? תעשה זאת מספר פעמים אולי זה יפתור.

זו בעיה שלא רק אתה נתקלת בה, תריץ חיפוש בגוגל g560 white screen

ניסיתי לעשות את זה וזה לא עובד.

מה שכן שמתי לב שיש לי במחשב חלק בשם COOLER MASTER. הוא ממש חם (כשאני נוגע בו אני מערך בערך 70 מעלות. ז זה מין ברזל כזה שיש עליו עוד ברזל בצבע זהב בצורת צינור.יכול להיות שהוא נשרף? מה תפקידו? האם זה קשור בכלל ואיך אני יכול לבדוק את תקינותו?

פורסם

אני לא חושב שזה קשור.

תעלה תמונה

פורסם
  • מחבר
אני לא חושב שזה קשור.

תעלה תמונה

החלק שמתחת לזיכרון, ומעל המאוורר. עכשיו כשאני מסתכל על זה הצינור בצבע זהב מחבר בינן המאוורר לברזל הכסף. יכול להיות שהמאוורר לא מאוורר מספיק טוב?

omnmyjrdnktz.jpg

jeq4jwuzmzyx.jpg

פורסם

זה איפה שהמעבד יושב, הוא אמור להיות חם.

המאוורר מפזר את החום שקטע הנחושת מוליך למאוורר, המאוורר זקוק למעט ניקוי אבל זה לא מה שיפתור את בעיית התצוגה.

פורסם
  • מחבר
זה איפה שהמעבד יושב, הוא אמור להיות חם.

המאוורר מפזר את החום שקטע הנחושת מוליך למאוורר, המאוורר זקוק למעט ניקוי אבל זה לא מה שיפתור את בעיית התצוגה.

יש לך רעיונות אולי מה אני יכול לעשות כדי לתקן את הבעיה?

פורסם
תריץ חיפוש בגוגל g560 white screen
פורסם
  • מחבר

חרשתי כבר על כל האינטרנט ולא מצאתי פתרון..

פורסם

כשפתחת את המחשב או ששחכת לחברר חזרה משהו או שגרמת נזק לאחד הרכיבים שעל הלוח.

נזק פיזי או נזק פנימי שלא נראה בעין או שזז ממקומו והוא לא יושב טוב.

נראה שהחלפת לוח האם תעזור.

פורסם
  • מחבר
כשפתחת את המחשב או ששחכת לחברר חזרה משהו או שגרמת נזק לאחד הרכיבים שעל הלוח.

נזק פיזי או נזק פנימי שלא נראה בעין או שזז ממקומו והוא לא יושב טוב.

נראה שהחלפת לוח האם תעזור.

גם במידה וכשאני מחבר מסך דרך הVGA והוא עובד ייתכן שזה הלוח M? מה עלות של החלפת לוח אם בערך?

פורסם

תנסה להשאיר את המחשב ללא סוללה ומטען למשך 5-10 דקות, אח"כ תחבר רק את המטען בלי הסוללה.

תבדוק את הכבל שוב, תחליף עם הישן שוב.

ותביט בזה אולי גם לך קרה משהו דומה:

http://reymoo.com/2014/03/23/lenovo-g570-white-screen/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים