עבור לתוכן

מבקש המלצה לראוטר אלחוטי שיתאים לבזק ולהוט

Featured Replies

פורסם

על מנת להמליץ לך על ראוטר אתה חייב לתת קצת פרטים על מבנה הבית, השטח שאתה רוצה לכסות, כמות המחשבים/ניידים שיש לך ולא פחות חשוב התקציב שאתה מוכן להקדיש לנושא.

פורסם
  • מחבר

אין בעיה, הנה כל הפרטים:

מבנה הבית - זה לא כ"כ רלוונטי כי כל המחשבים יחוברו קווית, אבל אופציה גם ל WIFI לא יזיק

כרגע יש HOTBOX שמקונפג כברידג' (בגלל שאנחנו לא משלמים להם על ראוטר, לא הצלחתי לבטל את זה), כך שאפשר לחבר אליו רק כבל רשת אחד ואין WIFI

התכנון הוא HOTBOX -> ראוטר חדש -> כבל רשת לכל מחשב ומחשב

לגבי התקציב: אין לי מושג כמה אמור לעלות ראוטר טוב לצרכים האלה. נגיד עד 300 ש"ח

מקווה שיש לך עכשיו את כל הפרטים. תודה

פורסם

כמה מחשבים יש בבית?

איפה הם ממוקמים? יש לך איך להעביר כבל לכל אחד ואחד מהם?

פורסם
  • מחבר

צריך 4 פורטים ל-4 מחשבים (שממה שראיתי, זה הסטנדרט). כל הכבלים כבר מוכנים, רק חסר הראוטר.

פורסם
  • מחבר

תודה, לא חושב שיש צורך בדואל בנד, בקושי יהיה שימוש בכלל ב WIFI.

מה TP-Link WR1043ND נותן יותר, מלמשל הראוטר הבא: http://www.aliexpress.com/item/300Mbps-wireless-WIFI-router-for-home-network-repeater-802-11-b-g-n-access-point-signal/935854756.html

מלבד העובדה ש Tenda זאת לא חברה כ"כ מוכרת

פורסם

זה הקטע.

TP-LINK מוכרת, יהיו עדכוני קושחה אם יש באגים, כנראה יותר אמינות, יש לך אחריות, ותמיכה בקושחות צד ג'

פורסם
  • מחבר

אוקיי, ועל סמך הנתונים היבשים בלבד, יש לראוטר של TP-Link יתרונות כלשהן?

ובנוסף, מה אני אמור להגדיר בראוטר החדש?

פורסם

אם אתה צריך ראוטר לצרכים בסיסיים רק בחיבור קווי כל ראוטר יעשה לך את העבודה.

טנדה היא חברה מוכרת ומבוססת פשוט המוצרים לא משווקים טוב בארץ.

אם השימוש הוא רק קווי ההבדלים האלחוטיים לא רלוונטיים, ההבדלים הם בחומרה וביציבות. ראוטר עם חומרה חזקה יותר יוכל לעמוד ביותר עומס.

אני לא יודע לגבי טנדה, אבל יתרון לטיפילינק שהמכשירים שלהם תומכים בקושחה צד שלישי ואם יש בעיות מוזרות בדרך כלל זה פותר את זה (שים לב שהגרסה החדשה הכחולה של ה-1043 תומכת בקושחה צד שלישי אבל עוד אין כזאת בנתיים).

מהתיאור שלך, לא צריך להשקיע יותר מדיי לדעתי. טיפילינק 841 צריך להספיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים