עבור לתוכן

חיבור נתב נוסף על מנת להרחיב טווח קליטה - צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי בחדר שלי נתב D-LINK DSL-6740U של בזק שאני משתמש בו עם המחשב שלי ועם ה PS4.

בסלון אני בקושי קולט wireless בגלל המרחק.

העברתי כבל מהנתב עד לנקודה מסויימת בסלון. שם אני רוצה לחבר נתב אלחוטי נוסף כדי שגם בסלון אני אוכל לגלוש מהאייפון/אייפד ועוד ב wireless וגם לחבר שם מחשב נייח בכבל רשת.

אשמח לדעת איך אני אמור לעשות את כל ההתקנה וההגדרה של כל הדבר הזה .

אגב אם זה משנה משהו אז אני עובד עם ווינדוס 7.

והנתב שאני מציב בסלון יהיה אחד מהשניים (לפי המלצתכם) :

1. D-LINK מדגם DI-604

2. Edimax מדגם BR-6204WG

אני מניח שעדיף D-LINK כדי ש2 הנתבים יהיו מאותו חברה אבל את זה אתם תגידו

תודה מראש על העזרה :)

פורסם

תבצע את החיבור וההגדרה על פי המוסבר בפרק האחרון של המדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/Rou...RouterAsAP.htm

ה-6740U נשאר כמודם/נתב - את השינוי מבצעים רק בנתב שתבחר - דרך אגב שניהם חלשים ותומכים רק בתקן G הישן. תשקיע 100 שקל ותקנה נתב N מודרני שישמש כ-AP.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצה , בהחלט אשקול לרכוש נתב בתקן N שישמש כ AP (האם כדאי לקנות D-LINK או שאין לזה משמעות?)

אבל רק דבר אחד קטן - הקישור לא תקין

עריכה: מצאתי את הקישור הנכון

http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

ושוב תודה על העזרה

פורסם

אין משמעות ליצרן, הדבר המשמעותי זה הדגם עצמו.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אוקיי אז ככה :

אכן רכשתי ראוטר בתקן N והגדרתי אותו כ AP לפי המדריך שצירפו פה

לwireless של הנתב הראשי קראתי dror ולwireless בנתב המשני קראתי dror2 וכמובן שמתי את כל ההגדרות זהות לחלוטין.

כשאני עובר מdror ל dror2 זה עובר בשניה והכל עובד חלק לחלוטין.

עשיתי בדיוק אותו דבר בבית של אחי ומשום מה אצלו לוקח בין 4 ל8 דקות עד שהוא מתחבר לwireless השני.

מהשני לראשון הוא מתחבר בשנייה אבל מהראשון לשני לוקח לו המון זמן עד שמתחבר. הוא פשוט חושב הרבה ובסוף מתחבר (לרוב , אחרי 5-6 דקות)

אשמח לעזרה בעניין, תודה

פורסם
  • מחבר
אוקיי אז ככה :

אכן רכשתי ראוטר בתקן N והגדרתי אותו כ AP לפי המדריך שצירפו פה

לwireless של הנתב הראשי קראתי dror ולwireless בנתב המשני קראתי dror2 וכמובן שמתי את כל ההגדרות זהות לחלוטין.

כשאני עובר מdror ל dror2 זה עובר בשניה והכל עובד חלק לחלוטין.

עשיתי בדיוק אותו דבר בבית של אחי ומשום מה אצלו לוקח בין 4 ל8 דקות עד שהוא מתחבר לwireless השני.

מהשני לראשון הוא מתחבר בשנייה אבל מהראשון לשני לוקח לו המון זמן עד שמתחבר. הוא פשוט חושב הרבה ובסוף מתחבר (לרוב , אחרי 5-6 דקות)

אשמח לעזרה בעניין, תודה

מישהו יודע לעזור לי בעניין הזה ?

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים