עבור לתוכן

המלצה לתוכנת FIREWALL

Featured Replies

פורסם

אני משתמש מספר שנים בתוכנה של BITDEFENDER,

ולאחרונה נתקלתי בבעייה שהפיירוול חוסם גישה לפורטים שאני פתחתי במודע עבור תוכנה שהתקנתי על המחשב.

הפירוול בכלל לא מדווח על חסימת גישה אבל בפועל אין גישה אל הפורטים שפתחתי אלא אם כן אני מנטרל את הפיירוול.

יש המלצה לפיירוול אחר שלא יעיק יותר מידיי ויספק הגנה טובה ?

פורסם

מאז ויסטה (ויש אומרים אפילו XP SP2) הפיירוול המובנה בחלונות מספיק בהחלט ונותן הגנה טובה.

לא צריך שום תוכנה אחרת, אלא אם אתה רוצה שליטה מאוד ספציפית בתעבורה פנימה והחוצה (משהו שהוא לרוב חסר טעם למשתמש ביתי שרק מחפש הגנה).

פורסם

התוכנות האלו אף פעם לא היו "שגר ושכח". זה בכלל לא המהות של firewall כפתרון של אבטחה ברמת תוכנה או appliance.

תעיין בלוגים של התוכנה ותראה איזה חוק בתוכנה יוצר את החסימה.

פורסם

הFIREWALL של

COMODO הוא הטוב ביותר , אחריו זה של EMSISOFT , אבל שניהם דיי חופרים בהתחלה כי הם צריכים להתרגל למחשב שלך וללמוד חוקים לגבי תוכנות שאתה מפעיל

פורסם

מה יכול יותר או פחות טוב ב firewall? זה בסה"כ אוסף של חוקים שבנוים את המדינוית התקשורת שלך.

הם "חופרים" בדיוק מהסיבה שצריך להיכנס ולהגדיר אותם ולא ללכת לישון אחרי שתוכנה הותקנה.

פורסם

אז חבל שאתה ממעיט בערך שלהם , הם מאתרים תנועות חריגות בנתונים , לא כל וירוס הוא מפגר ופותח תקשורת על תהליך חדש , אלא חלק מהם מתלבשים על תהליכים פועלים , זה הרבה יותר מאוסף חוקים.

אם קיילוגר יתלבש לך על התמסורת בדפדפן , אתה תחסום את הגישה לכל הדפדפן ?

ואף אחד לא אמר שצריך ללכת לישון אחרי שמתקינים , הסברתי בידיוק למה הם חופרים אז אתה לא צריך לחזור אחריי ולגרום לזה להשמע כאילו אני מתלונן על זה .

פורסם
  • מחבר

בפועל אין אף חסימה שמופיעה בלוג של הביטדיפנדר לכן יש כנראה בעייה של תאימות או משהו דפוק בתוכנה הזאת.

עם הפיירוול של WIN7 אין בעייה וגם לא עם ZONEALARM.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים