עבור לתוכן

נפרץ לי חשבון סטים וחוייבתי ב460USD.

Featured Replies

פורסם

בחיים זה לא קרה לי, הייתי בטוח שסטים זאת אחת הפלטפורמות הכי מאובטחות, בכל אופן נכנסתי היום לחשבון בנק שלי וגיליתי שחסרים הרבה מאוד כסף, מבירורים ראיתי שהעסקה בוצעה מהסטים, נכנסתי לחשבון סטים שלי ובוצעו 38 עסקאות, רובם קטנות ובודדות על 50 ו100 דולר, היה לי קשה להבין מה קורה כי בסטים יש מן מרקט קהילתי (עד לרגע זה בכלל לא ידעתי שהוא קיים) ומה שקרה זה שאיכשהו הועבר לי לחשבון סטים 460 דולר על חשבון המארקט הזה ואחרי זה התחילו הרכישות של דברים מוזרים (לא משחקים) אלה כל מיני שטויות שנראים לי כמו רכישות בתוך משחקים...

פתחתי פנייה בסטים אבל עוד לא חזרו אלי, מה עלי לעשות? לפנות לבנק יעזור?

הכסף נמשך מהחשבון בנק הניו זילנדי שלי ולא מהישראלי ושם יש דבר כזה שהכסף (460 דולר) מוקפא עד לביצוע מלא של העיסקה זאת אומרת שהכסף לא בחשבון אבל גם לא בדיוק נעלם עד לביצוע מלא של העיסקה.

אני נורא מאוכזב וקצת אבוד, בסטים כשפתחתי את הקריאה היה רשום לא לפנות לבנק עדיין וכי סטים יכולים לטפל בכל בעיה כולל החזר כספי על בעיה שתצוץ.

מה אתם אומרים ללכת לבנק או לחכות לתשובה מסטים?

תודה

פורסם

תפנה לשני הצדדים, אחד לבנק ותגיד להם שיבטלו את החיוב כי הוא לא נעשה על ידך ופרצו לחשבון שלך באתר מסויים, השני לפנות לסטים שיטפלו בבחור שעשה את זה ויחזירו לך את המשתמש וכו'.

אני מאמין שסטים יטפלו בעניין, התמיכה שלהם מהתנסותי האישית ממש טובה.

פורסם

יש עדכון?

פורסם

אם סטים לא יחזירו לך את הכסף, אתה יכול לעשות הכחשת עיסקה בכרטיס אשראי - הכרטיס שלך מבוטח נגד הדברים האלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים