פורסם 2014 באפריל 1911 שנים עריכה הנהלה:אתה מוזמן לעשות את זה בפורום אחר, לא פה. נערך 2014 באפריל 1911 שנים על-ידי YairZ
פורסם 2014 באפריל 1911 שנים מחבר גם אני וגם אתה תרוויח זה הטעות שלכם שאתם חשובים שרק מי שמנסה לעזור לכם הוא זה שמרוויח אנשים תיצאו מהבועה הזאת אתה מרוויח גם
פורסם 2014 באפריל 1911 שנים בזמן שאתה הורג על הפרסום ועל ההמתנה לכך שמישהוא יקנה תחתיך, תחשוב כמה כסף היית עושה אם היית מגיע לילדים שלא מבינים במחשבים לבית ועוזר להם להתקין את המשחק על המחשב בתשלום סמלי
פורסם 2014 באפריל 1911 שנים מחבר אח שלי הבעיה שלכם שאתם חושבים שאני מנסה לעשות עלייכם כסף אני ממש לא מכריח אותכם להיכנס אני מציע לאנשים שכן רוצים להרוויח או לקנות משחקים במחירים יותר זולים מהסטים או מכל אחד אחר במקום אמין יש אנשים שיהיו מעוניינים לקנות ולא נכון דווקא אנשים שלא מבינים במחשב כי אם אני הייתי מחפש משחק הייתי רוצה לקנות אותו בהכי זול ואני מאמין שגם אתה אז תחסוך את התגובות הסתמיות האלה כי אתם מדברים שטויות אבל אח שלי חג שמח ושבת שלום http://i.imgur.com/rNQ8mzQ.png זה הוכחות שאני מקבל כסף אז לא כל כך חשוב לי אם תקנה או תצטרף להרוויח איתי ביחד אני רק מציע לאנשים לקנות משחקים בזול במקום יוקר או לבוא ולהצטרף אלי להרוויח כסף
פורסם 2014 באפריל 1911 שנים מחבר שומעים שיהיה לכם שבת שלום אני לא יגיב לכם בשביל לא להרוס את האשכול לאחרים אני מבין כל אחד ואחד בגילכם הייתי מנהל פורום ואני מכיר את כל הילדים האלה אבל בסדר חברים שבת שלום למעוניינים אני פה
פורסם 2014 באפריל 1911 שנים משפט אחד מבין הפנינים שיוצאות לו מהפה בהודעות פרטיות:תביא את המספר שלך יבן שרמוטה תיהיה גבר בוא לנתניה יאללה על תזיין לי תשכל כוס עמק
פורסם 2014 באפריל 1911 שנים משפט אחד מבין הפנינים שיוצאות לו מהפה בהודעות פרטיות:זה קלאסיקה זה כל כך קלישאתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.