פורסם 2014 באפריל 1911 שנים כאשר אני מנקה את המסך בC++ בזמן המשחק שלי סנייקנוצרת תנועה לא חלקה,והשאלה שלי היא,איך יוצרים תנועה חלקה של אנימציית הסנייק?(מדובר כמובן במסך הקונסול)הקוד: DWORD n; DWORD size; COORD coord = {0, 0}; CONSOLE_SCREEN_BUFFER_INFO csbi; HANDLE h = GetStdHandle ( STD_OUTPUT_HANDLE ); GetConsoleScreenBufferInfo ( h, &csbi ); size = (csbi.dwSize.X -100) * (csbi.dwSize.Y -100); FillConsoleOutputCharacter ( h, ' ' , size, coord, &n ); GetConsoleScreenBufferInfo ( h, &csbi ); FillConsoleOutputAttribute ( h, csbi.wAttributes, size, coord, &n ); SetConsoleCursorPosition ( h, coord );נוסף על השהייה של רבע שנייה נערך 2014 באפריל 1911 שנים על-ידי MrAlex
פורסם 2014 באפריל 1911 שנים אם אתה גם-ככה משתמש ב WinAPI, ותלוי מעה"פ, למה לא להשתמש פשוט ב:system("cls");(שסה"כ מעבירה את הפקודה cls למסך של ה console)
פורסם 2014 באפריל 1911 שנים מחבר אם אתה גם-ככה משתמש ב WinAPI, ותלוי מעה"פ, למה לא להשתמש פשוט ב: system("cls"); (שסה"כ מעבירה את הפקודה cls למסך של ה console) המליצו לא להשתמש בה,למרות שאין לי מושג איך system("cls"); מתבצע בכל מקרה העניין הוא לא בניקוי המסך :\ פשוט אני מנסה להבין איך אני יכול ליצור בעזרת ניקוי מסך והשהייה של התכנית לתנועה חלקה יחסית של הנחש עריכה: לא משנה הצלחתי לשחק קצת והלגיע למצב שהתנועה חלקה משום מה שיניתי את הגודל ל0 והכל ניהיה חלק... נערך 2014 באפריל 1911 שנים על-ידי MrAlex
פורסם 2014 באפריל 2011 שנים הפונקציה system מפעילה תהליך חדש - לא מומלץ להשתמש בה בכל פריים של האנימציה בעיקר כי זה ממש, ממש כבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.