פורסם 2004 במרץ 521 שנים אז ככה תעזרו לי תגידו מה אתם חושביםאיזה תיכנון יותר עדיף למאוורים?אם יש לכם עוד רעיונות ...את תגידולא שמתי מאוור מקדימה כי יש לי מארז בעיתי .
פורסם 2004 במרץ 521 שנים מחבר הציעו לי עוד משהו...הנה....תגידו מה אתם חושבים(מצטער על הדבל אני לא יודע איך לשים עוד תמונות)
פורסם 2004 במרץ 521 שנים אם אני לא טועה שיטת הקירור הטובה ביותר זה ככה:שניים של 80 מ"מ מכניסים או אחד (מומלץ שניים).שניים של 80 מוציאים.אחד מכניס בדלת 80 מ"מ (אפשר לשים גם שניים).ואחד מוציא בגג 92 מ"מ עדיף!מקווה שעזרתי, יום טוב וחג שמח!
פורסם 2004 במרץ 521 שנים התמונה השלישית והראשונה ממש מפגרותמה יעזור לך מאוורר בריצפה??? ;D ;D ;Dאני די בטוח שהכוונה היא למאוורר בצד...פשוט תלת מימד מדהים.... ;D ;D ;D
פורסם 2004 במרץ 521 שנים מחבר לא יודעדיברתי אם אחד שעובד ב IBM והוא הוא אמר לי את הרעיון השלישי אם המאוור שמוציא אויר בריצפהוכן בתמונה הראשון המאוור הוא למטה...המארז שלי הוא כזה על גלגלים אז אני יכול לשים למטה מאוור אין משהו שחוסם אותו
פורסם 2004 במרץ 521 שנים אויר חם עולה למעלה. עדיף מאורר בגג שמוציא. אם אתה בכל זאת שם מאורר ברצפה עדיף שיכניס.אגב מאורר ברצפה יעזור לאיורור הכרטיס מסך (ורב האויר יחסם שם).לדעתי מה שהכי עוזר למעבד זה מאורר דלת שמכניס אויר קריר ישר אליו.אני שמתי 2 בדלת וכשאני סוגר את המארז המעלות במקום לעלות יורדותבאיזה 2 מעלות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.