עבור לתוכן

חיית מחמד לאקווריום שלכם.......

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אל תהפכו את זה לספאם.

• תגובות 39
  • צפיות 8.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

באמת, למישהו יש מושג מה זה ה"טיל" הזה מתחת לפרצוף שלו?

יכול להיות שזה מן משהו שיוצר אור מבריק שמושך אליו דגים קטנים - משהו לאכול

פורסם

חיות הים הכי מגעילות שראיתי מימיי :cwm14: :cwm8:

פורסם

ערן צודק ה"טיל" הזה זה בעצם פנס במעמקים שוררת חשכה מוחלטת הדג הטורף מדליק את הפנס הזה ומזיז אותו הוא מושך טרף, וכשהטרף מספיק קרוב הדג אוכל אותו.

אני לא הייתי רוצה להיות הטרף לראות אור יפה ולהמשך אליו ופתצאום האור נכבה והופ רואים רק פה גדול

פורסם

יש סיכוי שהטיל הזה זה איבר הרבייה שלו, אם יש דבר כזה בעומקים האלו, בטח רוב החיות האלו הן חד מיניות.

אני לא יודע מה איתכם, אני לא נכנס יותר לים נקודה. , עד עכשיו שנאתי את החול המליחות מדוזות ושיזוף, עכשיוו אם אני אטוס מעל האוקינוס והמטוס מתרסק, אני מתאבד כדי שאני לא אצתרך להיות בתוך המים של אמצע אוקיינוס.

פורסם

LoL איזה דף מצחיק ;D

יאיר אתה חווה עכשיו את מה שכולם חוו ב"מלתעות"... :) זה יעבור :-*

פורסם

זה לא הבולבול שלו נקודה, זה מה שאמרתי קודם.

להמ לא להכנס למים, תגיד אתה חושב שאתה יכול לצלול לעומק של קילומטר פלוס, כי אם לא אז אתה לא צריך לדאוג בכלל.

אם אתה פוחד להכנס למה בגלל החיות שבים אני לא מחיעה לך ליסוע באוטו יותר, כי הסיכוי שתמות בים בגלל איזושהי חיה (אני לא אומר שחבר שלך לא יכול להטביע אותך הרי גם אנחנו חיות אבל בוא נוציא את בני האדם מהעסק) הרבה יותר נמוך מהסיכוי שתמות באוטו (חס וחלילה חס ושלום טפו טפו טפו איך שאומרים).

פורסם

יאמי... עכשיו בא לי לאכול איזה תמנון או כריש או סתם משהו בלתי מזוהה שפעם חיי בים ממחלקת האוכל הימי של "טיב-טעם" (והמבין יבין) ;D

פורסם
  • מחבר

אם ניקח בחשבון את העובדה שאת הדגים האלה אתם לא תראו אף פעם לא בים ולא באוקינוס הפתוח(אלא אם כן אתם מתכוונים לרדת

לעומק של כמה קילומטרים טובים) אני לא ממש מבין את הסיבה לדאגה.

פורסם

הנה החמוד

melanostomias.jpg

נראה טעים

אחד עם זקן ארוך יותר :)

Memel_u1.jpg

פורסם

אם ניקח בחשבון את העובדה שאת הדגים האלה אתם לא תראו אף פעם לא בים ולא באוקינוס הפתוח(אלא אם כן אתם מתכוונים לרדת

לעומק של כמה קילומטרים טובים) אני לא ממש מבין את הסיבה לדאגה.

לך תדע אולי אחד מהם יחליט לנשנש איזה איבר מגוף האדם ויחליט לעלות לביקור........

פורסם
  • מחבר

לך תדע אולי אחד מהם יחליט לנשנש איזה איבר מגוף האדם ויחליט לעלות לביקור........

הוא לא יעלה כי הגוף שלו מורגל ללחץ של מעמקים והוא יתקשה לשרוד במים "רדודים".

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל אצלי שום קישור לדף של הדגים לא עובד. אם למישהו יש פיתרון-בבקשה.

ד"א

ראיתם את הדג "ארך שיניים" ? (רציני יש כזה שם)-זה הדג הכי מפחיד שקיים במעמקי האוקיינוס.

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני אישית נורא אוהבת כל מה שחיי זוחל או שוחה, במיוחד שוחה.

יש האומרים שאנו יודעים יותר על החלל מאשר על מעמקי האוקינוס.

אולי זה כך ואולי לא אבל אני ממש ממש מתעניינת במה שקורה שם,

במצולות...

הנה לכם כמה תמונות מעוררות עניין:

אוסף ספסימנטים:

deepseafish.gif

הזקן והים...

rattail2.JPG

אומרים לי כאן שזאת בטנו של גד מסוג biolum (אולי קרוב של biodome) כי נראה שגם הוא עוסק במודינג - של הבטן שלו. חחח.... ;D

biolum._fish_belly.jpg

עוד דגים מסוג חקאי...

img021.gif

דג השמש, שכאן אנו רואים בגובה פני הים אבל ידוע שהוא נוהג להיעלם בצורה מסטורית למים יותר עמוקים, לא ברור למה... אולי לאכול, אולי להזדווג, אולי סתם להתבודד מכל התיירים והצוללנים הדפוקים האלו שדוחפים לו מצלמות לפרצוף.

mola.jpg

זה דג שלא תראו אפילו ב"טיב טעם"...

fishbanana.jpg

אמאלה'!!!...

28-QZC03076-QCP05014-STR-152-hatchet.jpg

ועוד רבים כאן ב- www.oceanexplorer.noaa.gov

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים