פורסם 2014 באפריל 1311 שנים יוזר לSTEAM.43 משחקים במחיר מצחיק. מספיק שתמצאו 4-5 משחקים שאהבתם וזה כבר משתלם. המחיר גבוה כי אי אפשר למכור משחקים בנפרד... הכל חייב ללכת ביחד.מי שרציני יקבל מחיר טובהמשחקים:BATTLEFIELD BAD COMPANY 2BIOSHOCK INFINITEBURNOUT PARADISE THE ULTIMATE BOXCALL OF DUTY BLACK OPSCALL OF DUTY BLACK OPS MULTIPLAYERCALL OF DUTY MODERN WARFARE 2CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 MULTIPLAYERCALL OF DUTY MODERN WARFARE 3CALL OF DUTY MODERN WARFARE 3 MULTIPLAYERGTAGTA 2GTA 3GTA EPISODES FROM LIBERTY CITYGTA SAN ANDREASGTA VICE CITYGTA IVGRID 2HITMAN ABSOLUTIONHITMAN 2 SILENT ASSASSINHITMAN BLOOD MONEYHITMAN CODENAME 47MIRRORS EDGESLEEPING DOGSGTI RACINGCOUNTER STRIKECOUNTER STRIKE CONDITION ZEROCOUNTER STRIKE CONDITION ZERO DELETED SCENESCOUNTER STRIKE SOURCEFLIGHT CONTROL HDL.A. NOIRLIMBOMEDAL OF HONORMEDAL OF HONOR MULTIPLAYERMETRO 2033PORTALTEST DRIVE UNLIMITED 2XPAND RALLYאוסף מכובד.1500 ש"ח גמיש קצת למי שרציני
פורסם 2014 באפריל 1311 שנים תכל'ס LOL. אתה מודע לזה שאת רוב הדברים בחשבון שלך ניתן למצוא במחירים מגוחכים כמו 2-5$ למשחק.. אפילו במבצעים של סטים עצמו. תוסיף ירידת ערך מכיוון שאתה מוכר כמות סיטונאית של משחקים בחבילה אחת, ויוצא ש.. החשבון הזה שווה 200-300 שקל במקרה הטוב, וזה עוד אם יהיה קונה בכלל.. רוב המשחקים ישנים מאוד וזה לא אטרקטיבי אפילו. נערך 2014 באפריל 1311 שנים על-ידי R@ZoR
פורסם 2014 באפריל 1311 שנים אני מאמין שהתפספסו לו שני אפסים.גם אם אדם ימצא את כל ה-43 משחקים מהנים, לא שווה לו לקנות את זה ב-1500 שח.רוב המשחקים ש פה נמכרו בחבילות כאלו או אחרות או מחירם כיום לא עולה על מספר בודד של דולרים.אני מוכן לקנות את זה ממך בשלושים שקל וזה גם אם תזמין אותי על הדרך לבירה.
פורסם 2014 באפריל 1411 שנים עזבו את זה שמכירה של משתמש STEAM עלולה להיגמר בבאן..קיצר לדעתי אפשר לנעול את הנושא לפני שזה יגרור ספאם.
פורסם 2014 באפריל 1411 שנים למה? אפשר להעביר את הדיון לספאם. זה דיון ממש משעשע, אשכרה צחקתי כאשר קראתי אותה לראשונה
פורסם 2014 באפריל 1411 שנים למה לא? יש סיכוי שהוא הצליח לעבוד על מישהו. לא חסרים אנשים תמימים שמסוגלים לקנות מיד-שניה במחירים "מצחיקים" (כלשון פותח הדיון). תוסיף לזה את העובדה שאם תקנה כעת בסטים את רשימת המשחקים הנ"ל היא באמת תעלה יותר ממה שהוא מבקש, ומישהו באמת עלול להאמין שזה משתלם ולקנות.
פורסם 2014 באפריל 1611 שנים טוב החדשות הטובות שהוא לא הצליח למכור את החשבון אחרת אני מאמין שמישהו כבר היה משחק בחשבון בשלושה ימים האחרונים מאז הקניה.. על הדרך אפשר גם להתלונן עליו כי הוא מפר חוקים שאלה אחרת, מה קורה לאוסף המשחקים שלי במידה וסטים יסגר? אני מאבד למעשה את הרשיון שלי, לא?
פורסם 2014 באפריל 1611 שנים בעקרון כן, אבל אני סומך על Valve מספיק כדי שימצאו פתרון (נניח יעבירו את הרישוי לגורם אחר, או במקרה הכי טוב ישחררו את המשחקים ללא DRM). אלא אם EA יקנו אותם או משהו כזה, ואז may god help us all.
פורסם 2014 באפריל 1611 שנים אין חוקים שמגנים עלינו הצרכים במצב שכזה? הייתי קונה די בקצב משחקים (במיוחד במבצעים) מההנחה שמתישהו אשחק בהם עד שקלטתי שלושה דברים:1) גם אם אשחק כל היום במשחקים שברשותי, יקח לי מספר שנים לסיים אותם2) אני ממש רוצה לחזור לקרוא ספרים והמשחקים לא עוזרים עם זה3) תקנון סטים כותב בבירור שאנחנו קונים רישיון ולא משחק.
פורסם 2014 באפריל 1711 שנים 3) תקנון סטים כותב בבירור שאנחנו קונים רישיון ולא משחק.גם אם אתה קונה דיסק של משחק או תוכנה בחנות, התקנון כותב בבירור שאתה קונה רישיון ולא משחק/תוכנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.