עבור לתוכן

Planetside 2 כמו שמעולם לא ראיתם, מדהים! לא מדובר בטריילר!

Featured Replies

פורסם

הסרטון הזה נלקח ע"י שחקן שכנראה גם יש לו כרטיס מסך דיי רציני.

ממש עושה חשק לשחק!

אני אישית מלווה את המשחק כבר הרבה זמן, אבל לא השקעתי בכרטיס מסך הכי חזק, כך שאצלי זה לא נראה כך.

להעביר ל 1080HD

להגביר את הווליום!

תיהנו!

נערך על-ידי MrHicUp

פורסם

האמת לדעתי העריכה לא משהו...

אבל הנעימה אחת החזקות ששמעתי והיא זאת שנותנת את ה"שאו".

נחמד:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר
האמת לדעתי העריכה לא משהו...

אבל הנעימה אחת החזקות ששמעתי והיא זאת שנותנת את ה"שאו".

נחמד:xyxthumbs:

אני מאד אהבתי גם את העריכה!

אבל על טעם ועל ריח אין להתווכח... ;)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

היום למדתי שמשחק הופך ל"קטלני" אם הוא בעל גרפיקה מרשימה, על אף שהמשחקיות שלו על הפנים.

טוב לדעת. :xyxthumbs:

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לדעתי, הבעיה העיקרית במשחק הזה אינה המשחקיות, אלא העובדה שהוא מבוסס על רכישות בתוך המשחק.

מי שלא קונה בכסף אמיתי שריונות וכלי נשק חזקים לא באמת יכול להתמודד עם שאר השחקנים. קצת לדגדג אותם, אולי.

ניסיתי כבר פעמיים את המודל של f2p ובסופו של דבר זה תמיד מגיע לאותו מקום, החלטתי שזה פשוט לא בשבילי. אני מעדיף בהרבה משחקים שמשלמים עליהם באופן חד פעמי, אבל במשחק עצמו כולם שווים.

פורסם

^ אבל המשחק הזה הכי פחות מבוסס על רכישות בתוך המשחק

הדבר היחיד שאתה יכול לקנות בכסף זה קסטומיזציה (מראה בלבד) ובוסטים ל- XP ולקבלת כסף. לא ראיתי שיש משהו שאפשר לקנות בכסף אמיתי שמשפיע על המשחק שאי אפשר לקנות גם בכסף של המשחק.

הדבר היחיד שלשלם כסף יתן לך זה לפתוח נשקים מהר יותר, ולשנות את המראה שלך. כל מה שמשתמש שמשלם מקבל גם אתה מקבל כשאתה משחק בחינם למעט שינוי המראה שלך ושל הרכבים שלך.

פורסם

המשחק מבוסס מאוד על כסף אמיתי. אם אתה רוצה לקנות שריון ונשקים טובים מבלי לשלם, זה ייקח לך זמן ארוך כל כך, שזה הופך את המשחק ללא מתאים למי שאין לו כמה שעות כל יום לשחק. לעומת זאת, אם תשלם כמה דולרים, תוכל לקנות מיידית את הציוד שאתה רוצה, תעלה ברמות מהר יותר, תקבל כל מיני בונוסים וכו'.

כדי שמשחקי f2p יהיו באמת שחיקים, צריך או כסף או המון זמן פנוי. אחרת, די מהר מגיעים למצב בו אין הרבה טעם לשחק.

פורסם
כדי שמשחקי f2p יהיו באמת שחיקים, צריך או כסף או המון זמן פנוי. אחרת, די מהר מגיעים למצב בו אין הרבה טעם לשחק.

אתה מתכוון לmicrotransactions, שזה לא באמת Free to play אלא Pay to win

Free to play - תסתכל על ההצלחה של דוטה\לול ...

פורסם

כן, לכך התכוונתי וזה גם מה שכתבתי למעלה:

לדעתי, הבעיה העיקרית במשחק הזה אינה המשחקיות, אלא העובדה שהוא מבוסס על רכישות בתוך המשחק.

ניסיתי שני משחקי FPS שאמורים היו להיות f2p, אבל התבררו כ-pay to win:

planetside 2, warface.

נערך על-ידי Animor

פורסם

אממ.. לא.

microtransactions זה נטו הפעולה של למכור לך משהו בתוך המשחק, מה שקובע אם זה pay to win או לא זה מה שמוכרים לך.

במקרה של פלנטסייד זה ממש לא p2w. כן צריך להשקיע זמן, אבל שוב, אין הבדל בינך (אם השקעת במשחק זמן כמובן) לבין שחקן שמשלם, יש לכם גישה לאותו הציוד בדיוק ולכן אין לאף אחד יתרון על השני.

אז מה אם פתח את הנשק שלו ביום אחד ואתה היית צריך שבוע? זה ממש לא p2w

ב- LOL יש בדיוק את אותו המודל תשלום כמו ב- PS2. יש לך לשחקנים חינמיים קצב צבירת כסף מסויים כדי לקנות שחקנים, ואפשר בכסף אמיתי לשלם ולקנות שחקנים הרבה יותר מהר. גם שם יש בדיוק את אותם הבוסטים לכסף ו-XP. גם שם קונים בכסף אמיתי קסטומיזציה שאי אפשר לקנות בכסף של המשחק (כמו שאמרתי, בדיוק אותו המודל כמו ב- PS2) גם הוא p2w?

אני מעדיף בהרבה משחקים שמשלמים עליהם באופן חד פעמי, אבל במשחק עצמו כולם שווים.

אוקיי ניקח את הדוגמה הזאת, שנינו קנינו את המשחק במחיר מלא עם גישה להכל, במשחק יש "התקדמות" בכך שפותחים נשקים עם הזמן. אני התחלתי לשחק כמה חודשים לפניך ופתחתי כמה נשקים שלך עדיין אין, אז גם זה p2w?

תחשוב על זה כך, מישהו שילם על בוסט ל-XP, אז הוא כביכול שיחק פי 2 יותר זמן ממך למרות שבפועל שיחקתם אותו הדבר.

אני לא בא להגן במיוחד על פלנטסייד למרות שזה נראה ככה, אבל מודל התשלום שלו זה אחד המודלים הכי פחות greedy שאפשר למצוא

אני שיחקתי בהרבה משחקים free to play, אפילו שילמתי על כמה מהם. גם כאלו שיותר שווים וגם כאלו שבבירור p2w. אני אתן לדוגמה את star wars the old republic. זה משחק p2w מובהק.

מעבר לבוסטים ל-XP וכסף יש שם גם חפצים שאפשר לקנות אך ורק בכסף אמיתי שנותנים לך יתרון במשחק, בין אם שריונות חזקים יותר, נשקים טובים יותר, וחלקי שדרוג לנשקים שהרבה יותר חזקים ממה שאפשר למצוא במשחק כרגיל.

והדבר שלדעתי הכי נורא, הם הגבילו את ה- UI במשחק למשתמשים שלא משלמים. יש לך במשחק 5 quick bar slots, אנשים שמשחקים בחינם יכולים להשתמש רק ב-1. אתה רוצה עוד? - תשלם. וזה אחד הדברים היותר מגבילים במשחק.

warface אני לא מכיר, אז אני לא אגיב עליו.

במקרה כמו של פלנטסייד, שיש רק יתרון מבוסס על זמן, אני אגדיר p2w משחקים שאתה צריך לשחק חודשיים כדי לפתוח נשק אחד לדוגמה לעומת שחקן שמשלם שפותח אותו ביומיים.

במקרה הזה משחקי הפייסבוק למינהם, ה- "cow clickers" שתקפו את הסמארטפונים, זה באמת השטן של כל ה- p2w. אתה צריך לשחק חודשים על גבי חודשים בשביל לקבל את אותו הדבר שאפשר לקנות בכסף אמיתי ביום.

נערך על-ידי IlanF

פורסם

מגוחך שבלול צריך לפתוח שחקנים בכלל , אבל זה בהחלט לא PAY 2 WIN ... אני מניח שמתי שאתה מגיע לשחקן ברמה גבוהה (מכיר כל דבר שצריך לדעת במשחק לפחות) כבר פתחתי את כולם. לא שיחקתי אף פעם, אני משחק בDOTA, ההתאמות האישיות שאתה מדבר עליהן הם רק כל מיני חרטות ויזואליות ?

נערך על-ידי 11GnR

פורסם

אתה לא חייה לפתוח שחקנים, אתה יכול לשחק בלי להוציא אגורה. יש כמה שחקנים שזמינים לכולם שמתחלפים כל שבוע, אבל אם אתה רוצה לשחק עם דמות כלשהי באופן קבוע אתה צריך לקנות אותה (או בכסף של המשחק, או בכסף אמיתי)

ההתאמות האישיות הן אך ורק ויזואליות, זה רק סקנים לשחקנים. זה אותו הדבר כמו שבדוטה מוכרים את החבילות סאונד

פורסם

כעקרון מתי שאתה כבר מגיע לרמה סבירה אחרי 500 שעות משחק לפחות נניח, אתה כבר יכול לקנות את כל השחקנים ?

אגב בדוטה גם יש את השטות הזאת של הסקינים, זה דברים ממש מכוערים בדרך כלל. :smile1:

פורסם

לא את כולם, אבל כמות מכובדת ביותר + יש לך את הדמויות שבסבב החופשי שמתחלפות כל שבוע שגם אם לא קנית חלק מהדמויות אתה יכול לשחק איתם.

בעקרון אחרי ששיחקת כמה חודשים, קנית 2-3 דמויות, ועברת על רוב הדמויות עם הסבב החופשי אתה כבר יודע איזה דמויות אתה אוהב לשחק איתן ואיזה לא, אז אתה יודע איזה אתה רוצה לקנות ולא צריך לקנות את כולם.

הסקינים דווקא מאוד יפים בלול, צוות האמנות שלהם מעולה ועובד שעות נוספות :)

annie.jpg?itok=0fxoDCPr

פורסם
המשחק מבוסס מאוד על כסף אמיתי. אם אתה רוצה לקנות שריון ונשקים טובים מבלי לשלם, זה ייקח לך זמן ארוך כל כך, שזה הופך את המשחק ללא מתאים למי שאין לו כמה שעות כל יום לשחק. לעומת זאת, אם תשלם כמה דולרים, תוכל לקנות מיידית את הציוד שאתה רוצה, תעלה ברמות מהר יותר, תקבל כל מיני בונוסים וכו'.

נרשמתי שוב לאתר רק בכדי להגיב לשטויות שרשמת פה.

לא ניתן לקנות בכסף שום שריון ושום בטיח, אתה יכול לקנות בכסף נשקים, אבל אין שום נשק שאפשר לקנות רק בכסף אמיתי.

ובכלל מאד קל במשחק להרוויח כסף וירטואלי - זה לא כמו WORLD OF TANKS.

אני משחק מהבטא ו99% מהנשקים שאני משתמש בהם השגתי ע"י כסף וירטואלי של המשחק(CERTS).

אין במשחק שום מצב ששחקן ישיג יתרון ממשי ע"י רכישות בכסף אמיתי. בנוסף לכך, הנשקים שאתה מתחיל איתם ברוב המקרים הם טובים מאד ויש להם יתרונות על נשקים "מתקדמים" יותר כך שהמשחק שחיק גם ללא רכישה של שום נשק.

וכמו שאמרתי מקודם שריונות ויכולות מיוחדות של כל קלאס ניתן להשיג אך ורק ע"י CERTS("כסף" וירטואלי של המשחק).

נערך על-ידי Yardeno

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים