עבור לתוכן

** IBC מבטיחה - 100M סימטרי ב-100 שקל

Featured Replies

פורסם

פירסומת אחת בטלויזיה וכתבה קטנה בחדשות וכולם יודעים ומבינים למה זה חשוב. הם אפילו יכולים להתחיל להראות נתונים שאנחנו מספר 100 ומשהו בעולם במהירות העלאה ואנשים ישדרגו רק כי זה מביך...

את המחיר של העסקי אפשר להצדיק דיי בקלות, שירות מקצועי 24/7, התחייבות ל QOS טוב יותר וכו'. זה תמיד לא משתלם אבל זה עובד בכל העולם.

פורסם

בקו הפרטי הפשוט והנחמד שלי יש QOS של 99.99% 24/7/365. אני משלם עליו 85 שקל בחודש.

אם פעם בכמה שנים יש downtime של חצי יום - זה לא אסון גדול. אבל נניח שזה אסון גדול? לגיטימי, יש לזה פיתרון: עסקים שצריכים גיבוי של 100% יכולים לעשות 2 קווים, בשתי תשתיות שונות, ועדיין לשלם אלפית מהמחיר (הנוכחי) של קו "עסקי".

אני לא רואה איך SLA מצדיק תשלום של אלפי שקלים בחודש עבור קו 100 מגה כאשר ללקוח "פרטי" זה עולה 100 שקל.

פורסם
לדעתי זה כבר מזמן ממש לא נכון.

רוב רובם של המשתמשים שלא מתעסקים בתחום לא יודעים ולא מבינים.

אם היו מבינים משמעויות כאלה כל השינוי בבזק למהירות טופ לא היה עובר כל כך בשקט.

הדבר היחיד שבאמת מעניין את הצרכן הישראלי זה לקבל כמה שיותר ושיהיה הכי טוב.

חצי מהאנשים אם לא יותר שיש להם 100 ממש לא צריכים מהירות כזאת.

פורסם

אם אין לך בעיות זה כנראה מזל. אני בהוט ולפחות פעם בחודש יש לי בעיות, חבר שלי בבזק ולפחות פעם בשבוע יש לו בעיות. זה מאוד משתנה מאיזור לאיזור אבל בכללי גם בהוט וגם בבזק יש הרבה נפילות במסלול הרגיל.

הרבה חברות רואות בהתחייבות לתקינות החיבור ובתמיכה 24/7 (עם נציגים שיודעים טיפה יותר מלהעביר אותך מאחד לשני) משהו שמצדיק את התוספת.

יש אנשים שהעבודה שלהם זה ערוץ YOUTUBE והם בחרו לעבור למסלול עסקי בשביל לתהיה להם התחייבות לערוץ עולה יציב ושהם יוכלו לעמוד בדרישה מבחינת הורדה (במיוחד ערוצי GAMING ששם יש חשיבות מאוד גדולה למהירות שבה מעלים את התוכן וגם יש צורך להוריד משחקים שגודלם הוא כמה עשרות GB).

פורסם
רוב רובם של המשתמשים שלא מתעסקים בתחום לא יודעים ולא מבינים.

אם היו מבינים משמעויות כאלה כל השינוי בבזק למהירות טופ לא היה עובר כל כך בשקט.

הדבר היחיד שבאמת מעניין את הצרכן הישראלי זה לקבל כמה שיותר ושיהיה הכי טוב.

חצי מהאנשים אם לא יותר שיש להם 100 ממש לא צריכים מהירות כזאת.

הרבה יותר מחצי !

פורסם
יש אנשים שהעבודה שלהם זה ערוץ YOUTUBE והם בחרו לעבור למסלול עסקי בשביל לתהיה להם התחייבות לערוץ עולה יציב ושהם יוכלו לעמוד בדרישה מבחינת הורדה (במיוחד ערוצי GAMING ששם יש חשיבות מאוד גדולה למהירות שבה מעלים את התוכן וגם יש צורך להוריד משחקים שגודלם הוא כמה עשרות GB).

לא קיים שום יוטיובר בישראל שמרוויח סכומים שיכולים להצדיק עלויות אינטרנט של אלפי שקלים בחודש.

פורסם

הייתי אומר שבערך 90% מהאנשים שמחוברים ל 100M לא באמת צריכים את זה.

לא אמרתי בישראל, אמרתי שיש :)

בארה"ב נגיד האינטרנט בהרבה מדינות לא יותר טוב ממה שיש בארץ ובמקרים רבים אפילו פחות טוב. מצד שני יכול להיות שההפרש בין חיבור רגיל ועיסקי קטן יותר בארה"ב.

נערך על-ידי HuGeMouTh

פורסם

בארה"ב יש להם מספיק תוכן ותשתית שיושב לוקאלית ולא מוגבל בתעבורה לחו"ל.

פורסם
לא קיים שום יוטיובר בישראל שמרוויח סכומים שיכולים להצדיק עלויות אינטרנט של אלפי שקלים בחודש.

אבל כל הקטע שעכשיו זה לא יעלה "אלפי" שקלים בחודש.

פורסם

הגבתי על הודעה שמנוסחת בלשון עבר ומדברת על המצב הקיים, למקרה שפספסת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים