פורסם 2014 באפריל 111 שנים ערב טוב לכולם יש לי במחשב מערך רייד 5 שבנוי מ5 דסקים אחד נפל לי והמערך ממשיך לעבוד עד שאני יקנה דיסק חדש.(לא פעם ראשונה שנופל לי דיסק והכל ממשיך לעבוד).בכל אופן קיבלתי הודעה במטריקס שהמערך כשלוזה מה שרשום כשמעלים את המחשב[ATTACH]5588[/ATTACH]
פורסם 2014 באפריל 111 שנים מחבר מה שגם אני לא מבין מדועה התוכנה לא מסבירה למה? היא רק רושמת שאני יכנס לתוכנה בכדי לשחזר את המידע וזהו ואז אני לא מוצא שום אופציה כזו
פורסם 2014 באפריל 311 שנים להבין ? ממתי משתמשים מבינים למה קשיח כשל אם אתה לא היצרן שלו ?תריץ טסטים של היצרן, ואם הוא תקין אז תתקן את המערך אושתחליף אותו.
פורסם 2014 באפריל 311 שנים קודם כל, מערך רייד 5 מאוד מסוכן, במיוחד כאשר יש בו מספר כזה של דיסקים קשיחים. כל דיסק שני שהולך = קריסת המערך ואיבוד נתונים, ולעיתים זה קורה בתהליך ה rebuild של המערך כאשר מחליפים דיסק פגום.לפי התמונה למטה, יש לך 4 חברים במערך שכולם ב disable (כך נראה, התמונה חתוכה) ועוד אחד שלא במערך.אולי המערך החליט לקפיא את עצמו עד שתוסיף דיסק חלופי אליו.
פורסם 2014 באפריל 311 שנים הבעיה של רייד 5 זו איטיות בכתיבה ועלות.היתרון שגם אם הולך קשיח הוא מוחלף בקלות.
פורסם 2014 באפריל 411 שנים מחבר טוב אז לאחר שהחיברתי את הדיסק שנפל המערכת שאלה אותי אם לשחזר את הווליום והכל הסתדר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.