עבור לתוכן

יצירת aspx.cs , לא מצליח ליצור

Featured Replies

פורסם

ראיתי שתחת aspx יש aspx.cs חדש , אני יודע איך ליצור אותו, לוחצים על הcheck box שאתה יוצר את הform

אבל אני רוצה להוסיף עוד קובץ

האם זה אפשרי ליצור aspx.cs בלבד? בלי הaspx file

מה שאני רוצה לעשות זה partial class ל aspx.cs file

ובויזואל סטודיו שאני מחפש להוסיף קובץ יש שם cs אבל לא ראיתי להוסיף aspx.cs

פורסם

למה צריך שהקובץ יקרא aspx.cs? פשוט תיצור קובץ cs וזהו.

פורסם
  • מחבר

כי אני רוצה שבקובץ החדש שאני יוצר הדף יכיר את כל האלמנטים שנמצאים בדף ה aspx.cs המקורי ( זה שנוצר כאשר יצרתי new form)

אני יכול ליצור קובץ cs ואז לעשות במתודה page_load יצירת אובייקט של הcs שיצרתי ואז להשתמש במתודה למשל שאני ייצור ולשלוח לה את האלמנטים, אבל אני לא רוצה לעשות בצורה הזאת , למה אני לא יכול לעשות לאותו קובץ aspx.cs עוד קובץ כזה ולהשתמש בpartial class ואז כל פרמטר שאני יוצר ב page_load יהיה מוכר לי בקובץ הcs החדש שאני יוצר

נערך על-ידי bdoron

פורסם

אני יכול ליצור קובץ cs ואז לעשות במתודה page_load יצירת אובייקט של הcs שיצרתי ואז להשתמש במתודה למשל שאני ייצור ולשלוח לה את האלמנטים, אבל אני לא רוצה לעשות בצורה הזאת

מה רע בצורה הזו? זו שיטה סטנדרטית לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

נכון אבל בלי שום קשר הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לעשות את זה בדרך נוספת, למה אני לא יכול ליצור aspx.cs file?

איך אני יכול ליצור cs file שיורש מaspx file?

פורסם

מה זה aspx.cs file? זה פשוט קובץ שהשם שלו נגמר ב-aspx.cs.

פורסם
  • מחבר

שאתה פותח form בasp.net הוא יוצר לך 2 קבצים

name.aspx

name.aspx.cs

אני רוצה להוסיף קובץ שיכיר את האלמנטים בקובץ הname.aspx

אז אני יכול לעשות זאת ב2 צורות, אחד הורשה והשני בpartial

לא זה ולא השני אני מצליח לעשות

אשמח לעזרה

פורסם

תסתכל איך קוראים למחלקה שב-aspx.cs. נניח לדוגמה שקוראים לה MyPage. אז תיצור קובץ cs חדש ובו תשים את ההגדרה הזו:

public partial class MyPage

ותחת זה כמובן כל הדברים שאתה רוצה שיהיו במחלקה. תוודא כמובן שהמחלקה הזו נמצאת באותו namespace כמו זו שהוגדרה בקובץ aspx.cs.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים