עבור לתוכן

צריך המלצה לנייד ללימודי מדעי המחשב 2600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

תודה לעוזרים/מייעצים,

הנייד שלי מסוג DELL N3010 i5 430m התפרק לגורמים ואני זקוק למחליף דחוף (באמצע לימודים)

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודי מדעי המחשב, i5 לעיבוד נתונים מהיר, צפייה סרטים, אופיס חיבור למסך גדול לפרקים.

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6

* רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי, אם מסתדר אז FHD

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא

* משקל רצוי? רצוי 2 קילו אך ניתן להתפשר על מעט יותר

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לפחות שעתיים.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (-VGA-optional, must-HDMI

* Bluetooth?כן

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSat נפח גמיש עם מהירות 7200 לפחות

* כונן אופטי? לא חובה

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא בינלאומית אך 3 שנות אחריות הכרחי.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)

תודה.

פורסם

אני ממש מתנצל אם אני מקפיץ את הנושא עם שאלות מיותרות אך סתם מסתקרן ומתעניין לדעת

האם 15.6 באמת נחוץ לעבודות אופיס ותכנות ?

מדוע נחוץ רישיון למע' הפעלה ? (סטודנט למחשבים, בטוח יכול לסדר את עצמו בעניין, לא?)

פורסם

אתה תצטרך להתפשר על נייד כבד יותר ואולי גם Core i3.

לא הבנתי מה הקשר ל "מסך 15.6 נחוץ"? מן הסתם מסך גדול יותר הוא נוח יותר לעבודה.

יש אנשים שקונים מערכת הפעלה כי הם מעדיפים לעבוד עם רשיון ולא להתעסק עם פריצות וכו'. לא בהכרח קשור ליכולת "לסדר את העניין".

פורסם

שאני למדתי באוניברסיטה העברית היתה אפשרות לקבל חינם רשיון לwindows, אולי עדיין יש תוכנית כזאת

פורסם
  • מחבר

-הנייד הקודם היה מסך 13 שהיה מעט קטן עבורי, לכן יש לי רצון לעבור למסך גדול יותר.

-לגבי מעבד, האם מעבד ממשפחת i3 לסוגיו, יוכל לסחוב בכבוד דרישות עיבוד של צרכי לימודיי?

-לגבי משקל, אין לי ברירה, אלא להתפשר...

- לגבי מערכת הפעלה, אני מעדיף מערכת הפעלה חוקית למרות יכולות אי חוקיות.

-אני לומד בב"ש, איך אני בודק את נושא הרישיון למערכת הפעלה? ולמי פונים בנושא זה?

אני מודה לכם מאוד, אני ממש לפני רכישה וכל עזרה מתקבלת בברכה.

פורסם

הנה כמה אופציות שעומדות בקריטריונים חוץ ממהירות ההארדיסק:

http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=2255

עם אופציה להרחבת אחריות:

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23885&cf=zap

אם אתה מוכן לחרוג מהתקציב קח את מה שchevy הציע, לגבי מערכת הפעלה, בתור סטודנט למדעי המחשב אני חושב שאתה צריך לינוקס וlatex ולא ווינדוס ואופיס,(אם אתה רוצה לינוקס קל קח את zorin ).

אם אתה מתעקש על ווינדוס, באתר הבא אתה יכול להשיגו חוקי וחינם, נדמה שיש שם גם אופיס:

http://e5.onthehub.com/WebStore/ProductsByMajorVersionList.aspx?ws=92896eb2-7d9b-e011-969d-0030487d8897&vsro=8&JSEnabled=1&pc=0dafd5cd-4c09-e011-bed1-0030487d8897

פורסם

יש את dreamspark לסטודנטים. נראה לי שמ.ה ואופיס בחינם

פורסם
  • מחבר

אנשים טובים, תודה על העזרה!

כל סוף השבוע אני ואחי הפעלנו את כל כישורי המכאניקה שלנו ובעזרת קידוחים לרוב הלחמות ברגים ואזיקונים הצלחנו להחזיר למחשב את צורתו המקורית ובחיים.

על סמך מפרטי המחשב שקיבלתי כאן בתלות הסכום שברשותי, אאלץ מעכשיו לגרד ולחסוך עוד על מנת לקבל מחשב ברמה גבוהה יותר.

תודה רבה על העזרה.

פורסם

החנות בקישור למחשב שהבאתי הקפיצה את המחיר באיזה 500 ש"ח מאז שרשמתי את התגובה, כך שהמחשב הזה לא רלוונטי יותר.

תחזור לפה כשהנושא יהיה רלוונטי שוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים