עבור לתוכן

היו היה פעם מעבד שעבד ב85 מעלות...

Featured Replies

פורסם

לא מזמן עשיתי O.C ל מחשב (ראה מפרט) לא רע הכל עבד סבבה וטמפ' די נמוכה 36+- מעלות. נהגתי להשאיר את המארז סגור MIDI רגיל). אתמול פתחתי אותו וגיליתה בעזרת להכניס הכנסת היד על עיוור באזור ה ספק מאוד חם. השארתי את המחשב פתוח והשארתי אותו לעבוד ללילה. היום לפני כמה שועת הכנסתי שוב את היד לראות מה המצב של הטמפ' (הרגשים הראו טמפ' רגילה) ובאמת הטמפ' ירדה ולא כולכך חם בסביביות הספק. כש הכנסתי את היד בטעות פגעתי אם האצבע במאורר של המעבד. עזבתי את המחשב לשעה. כאשר הגעתי הפעלתי SILENT STORM ופתאום שמתי לב שהמשחק הולך לאט. הפעלתי מחדש את המחשק שחקתי אם ההגדרות כלום חשבתי שאולי זה המסך אם גרפיקה מורכבת. בעוד אני ממשיך לשחק המחשב מבצע איתוחל (אמרתי לעצמי לא שוב בעיית ה ריסטים) פתאום אני רואה שכתוב CHECK SYSTEM HEALTH אני נכנס לBIOS ואני מגלה שטמפ' מעבד 85 מעלות אני בודק שוב את המחשב ואני מגלה שאני הרסתי את המאורר של המעבד. בזמן שפגעתי במאורר הרוטור הסתבך באיזה חוט ונעצר וזה מה שגרם לטמפ' לעלות. היה לי מזל!!! שזה נגמר רק בלשחרר את החוט ולא לשחרר את המעבד על מנת להחליפו. למה לעזעזל ההגנה בפני טמפ' גבוהה לא עבדה קודם? ובאת בטמפ' גבוההות המעבד מוראיד את מהירות העבוד.

מקווה שזה הפורום הנכון אם לא תעבירו.

מצפה לתגובות

פורסם

פורום מעבדים ולוחות אם לדעתי

בביוס יש לך אפשרות לקבוע את הטמפ המקסימלית שבמצב הזה יעשה ריסט, אני לא יכול לזרוק סתם ניחוש כי כל ביוס בנוי בצורה אחרת

אני מאמין שגם אם יש לך AMD וגם אם INTEL ב85 טמפ הוא כבר הוריד את המהירות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים