עבור לתוכן

עזרה רצון לSSD אבל חוסר תקציב.

Featured Replies

פורסם

ארד דיסקים הם איטיים ומציקים פלוס הארד דיסק שלי (1TB 7200RPM) מתחיל להיות איטי בעייתי אני מאוד רוצה SSD אבל התקציב שלי לא יגיע ליותר מ 1000 - 1500 עכשיו הבעיה היא שעם ה1TB שלי הגעתי הרבה פעמים למצב שנשאר לי איזה 300GB מקום ורציתי לדעת אולי יש איזה Hybrid עם מחיר מעניין שהוא לפחות 750GB או אולי אפילו SSD?

חשבתי על לקנות SSD של דוגמא 128GB או 256GB וHDD של 1TB אבל עשיתי את הBundle הזה לאח שלי וזה מאוד מציק כי אתה אף פעם לא יודע מה לשים ב SSD ואם אתה מחליט שאתה רוצה משחק שם או משהו זה יכול להציק שלא נדבר על העברת קבצים מהHDD לSSD והHDD מגביל את המהירות.

פורסם

נראה לי שאתה סתם מגזים.

הפתרון של SSD קטן ודיסק מכאני גדול הוא הפתרון המועדף על הרבה אנשים, והוא אכן פתרון מוצלח.

את מערכת ההפעלה, והתוכנות שמים על הSSD, ובדיסק משתמשים לאחסון.

רוב הדברים שתופסים נפח רב הם סרטים. בצפייה בסרטים גם הדיסק הקשיח הכי איטי של ימינו מספיק מהיר ולא מגביל את המהירות.

לגבי משחקים - זה תלוי כמה אתה נוהג להחזיק מותקנים בכל פעם, וכמה נפח יש לך בSSD (תלוי גם בתקציב שהקדשת לזה מן הסתם).

אין פה שום דבר מציק. הכל פשוט וברור. :)

פורסם
  • מחבר
נראה לי שאתה סתם מגזים.

הפתרון של SSD קטן ודיסק מכאני גדול הוא הפתרון המועדף על הרבה אנשים, והוא אכן פתרון מוצלח.

את מערכת ההפעלה, והתוכנות שמים על הSSD, ובדיסק משתמשים לאחסון.

רוב הדברים שתופסים נפח רב הם סרטים. בצפייה בסרטים גם הדיסק הקשיח הכי איטי של ימינו מספיק מהיר ולא מגביל את המהירות.

לגבי משחקים - זה תלוי כמה אתה נוהג להחזיק מותקנים בכל פעם, וכמה נפח יש לך בSSD (תלוי גם בתקציב שהקדשת לזה מן הסתם).

אין פה שום דבר מציק. הכל פשוט וברור. :)

הבעיה שלי היא שאני מחזיק כרגע כמעט 400GB של משחקים ואם אני לא מתקין תמשחקים על הSSD אז הSSD הוא נטו למערכת הפעלה.

פורסם

אפילו אם זה רק למערכת ההפעלה ולpagefile זו תרומה משמעותית לביצועים, במשך כל זמן העבודה עם המחשב.

זה שתשים משחק על SSD ישפר לך רק את זמני הטעינה של המשחק והשלבים. זה לא ישפר את הביצועים של המשחק עצמו. וההשפעה היא רק כשאתה משחק במשחק הזה, לא בשום זמן אחר.

אין באמת סיבה לשים משחקים על SSD אלא אם מדובר במשחק אחד ספציפי שאתה חורש עליו כל היום.

כמובן אם אין לך בעיית מקום, אז גם אין סיבה שלא. אבל אם מראש התקציב שלך מגביל אותך, אז צריך להתפשר איפשהו.

פורסם

אתה יכול להתקין את כל המשחקים על הSSD, ולהעביר את מה שאתה לא משחק בו כרגע להרדיסק אם צריך לפנות מקום.

אחרי שאתה מעביר אותו להרדיסק אתה יכול ליצור לינק שמפנה את הכתובת המקורית על הSSD לכתובת החדשה בהרדיסק, כאילו דבר לא השתנה.

וכך תוכל גם לשמור על מצב בו כל המשחקים זמינים בכל רגע נתון, וגם מצב בו תמיד תוכל לדאוג שהדברים שאתה משחק בהם כרגע או הרבה, נמצאים על הSSD.

עוד דבר שתוכל לעשות זה להתקין את כל המשחקים על ההרדיסק, ולהריץ PRIMOCACHE עם LEVEL 1 וLEVEL 2 ואפילו WRITE DEFER כדי להאיץ אותו.

בהנחה שיש לך הרבה זיכרון(16GB ומעלה) תוכל לקבל ביצועים גבוהים מאוד לכל פעולות הכתיבה שתעשה בו, בנוסף לביצועי קריאה גבוהים מאוד לדברים שאתה מריץ יותר מפעם אחת.

או שפשוט תתחיל לצמצם את כמות המשחקים שמותקנים על המחשב שלך בו זמנית(הרי ברובם אתה כבר לא משחק ורוב הסיכויים גם לא תשחק בעתיד).

השמירות וההגדרות נשמרות אם לא תבחר להסירן, ותמיד תוכל להתקין את המשחק מחדש.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם
  • מחבר
אפילו אם זה רק למערכת ההפעלה ולpagefile זו תרומה משמעותית לביצועים, במשך כל זמן העבודה עם המחשב.

זה שתשים משחק על SSD ישפר לך רק את זמני הטעינה של המשחק והשלבים. זה לא ישפר את הביצועים של המשחק עצמו. וההשפעה היא רק כשאתה משחק במשחק הזה, לא בשום זמן אחר.

אין באמת סיבה לשים משחקים על SSD אלא אם מדובר במשחק אחד ספציפי שאתה חורש עליו כל היום.

כמובן אם אין לך בעיית מקום, אז גם אין סיבה שלא. אבל אם מראש התקציב שלך מגביל אותך, אז צריך להתפשר איפשהו.

טעינה זה חשוב לדוגמא בBF4 זמן הטעינה הוא מוגזם אני בכללי רציתי יותר חוויה מלאה להנות מSSD בכל פעולה שאני עושה במחשב אבל אני מניח שאין אופציה לזה מהסתכלות על הHybrid כרגע זה מטחנה של כסף אתה מקבל 500GB HDD ו4GB SSD ב850 שקל שזה כמובן מוגזם אז כניראה שאני פשוט יקנה איזה 250GB וHDD של 1TB אני מניח שה 840 EVO הכי טוב נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים