עבור לתוכן

מחפש נוסחה לריצה על עמודות ושורות

Featured Replies

פורסם

לא, האיבר הבא בעמודה הנוכחית.

אם כרגע si מצביע על 0,1 אז si+3 יצביע על 1,1. בבירור אם כרגע si מצביע על 2,1 אז כשתוסיף לו 3 תחרוג מגבולות המערך.

נערך על-ידי שניצל

פורסם
  • מחבר

מה שאני רוצה לעשות זה כאשר אני מצביע על איבר מסויים במערך למשל 2,1 אז אני יוכל להצביע באותו זמן על 1,2 במקביל

יצאתי מדעתי

זאת אומרת אני רוצה לעבור פעם אחת על כל השורות ובמקביל לעבור על העמודות של B

פעם אחת בשניהם

זאת אומרת התחלתי לרוץ על העמודות , 0,0 0,1 0,2 0,3

ובמקביל לריצה הזאת אני רץ על B ככה 0,0 1,0 2,0 3,0

נערך על-ידי bdoron

פורסם

אי אפשר לעשות כפל מטריצות ע"י מעבר יחיד על השורות. לכל עמודה ב-B אתה חייב לעבור על כל שורות A, מה שאומר שאתה חייב לעבור על כל שורה ב-A שלוש פעמים.

פורסם
  • מחבר

ונגיד אני רוצה לעשות את זה בצורה כזאת ? אני לא יכול?

פורסם

תראה, יש לך שלוש אופציות:

אתה יכול לעבור על כל התאים ב-C ולאכלס אותם אחד אחד ע"י כפל השורה המתאימה ב-A בעמודה המתאימה ב-B. זו השיטה הסטנדרטית.

אתה יכול לעבור על A, ועל כל איבר ב-A לחשב בדיוק מי האיברים ב-B שצריך לכפול אותם בו, ולאיזה תאים ב-C צריכה להיכנס התוצאה (התוצאה צריכה להיכנס בחיבור, כדי שלא תדרוס את מה שנשמר שם עד כה). זה כן יאפשר לך לעבור על A בצורה סדרתית, אבל לא תוכל לעבור ככה על B בצורה סדרתית.

ואתה יכול לעשות את אותו דבר אבל תוך מעבר סדרתי על B במקום על A, אבל אז המעבר על A לא יהיה סדרתי.

פורסם
  • מחבר

תראה מה שאני רוצה סככל זה שאם למשל נותנים לי איבר מסויים למשל האיבר 0,3 בעזרת נוסחא אני יוכל לחשב , את האיבר ה3,0 בלי ריצה

פורסם
  • מחבר

נגיד נותנים לך 2 מטריצות ואומרים לך תכפיל את איבר 1,2 באיבר 2,1 איך אתה עושה את זה אם נתון לך רק הSI ( הוא מצביע בדיוק למקום 1,2 )

פורסם

מה זה "אומרים לך"? מי אומר לך? אם נתונים לך האינדקסים 2,1 אז אתה יכול לחשב מה האינדקס במערך החד מימדי לפי הנוסחה שגיל נתן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים