פורסם 2014 במרץ 2311 שנים משהו מוזר , רשמתי פקודה שמעבירה לרגיסטר DX את הנתון , 0403h ועושה לו PUSH למחסנית.כמובן שהנתון הזה נתון יחיד במחסניתלאחר מכן יצרתי פונקציה ובתוך הפונקציה עשיתי POP לתוך אוגר אחר , ומשום מה הוא לא הוציא לי את הנתון 0403h אלא הוא הוציא לי נתון 0013hלא מובן לי למהאשמח לעזרהזה הקוד שעשיתי בתוך הפונקציה A_ij_with_B_ij_TO_C_ij PROC xor dx,dx pop dx ; get numbers of rows and Columns from stuck RET A_ij_with_B_ij_TO_C_ij ENDP
פורסם 2014 במרץ 2311 שנים כשאתה קורא לפונקציה אז נכנסים כל מיני ערכים למחסנית - ספציפית שורת הקוד שממנה נקראה הפונקציה (כדי שהתוכנה תדע לאן לחזור כשהפונקציה מסתיימת).
פורסם 2014 במרץ 2311 שנים מחבר אני יודע , קראתי עוד קצת עד שענית לי יואב אני מאוד מעריך את העזרה שלך ! עד שענית גיליתי באמת שכאשר אתה קורא לפונקציה הפונקציה מכניסה למחסנית את הכתובת שהיא צריכה לחזור אליה.... ולכן עשיתי את השורת קוד הבאה : A_ij_with_B_ij_TO_C_ij PROC mov bp,sp mov ax,[bp+2]; get numbers of rows and Columns from stuck mov cl,ah mul cl ; calculate size of array ( 3 * 4 ) mov cx,ax xor si,si ; set register si to the start of the arraycalc: call CalculateFormula inc si loop calc RET A_ij_with_B_ij_TO_C_ij ENDP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.