עבור לתוכן

מארזי Mini-ITX

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להרים מארז כזה עבור מחשב משרדי רגיל.

הבחירה במארז מסוג כזה היא ע"מ לחסוך במקום פיזי.

השאלה שלי היא האם לוחות אם, ספק, מאוורים וכו' הם רכיבים בגדלים רגילים לכל דבר ועניין?

או שאני צריך לעכשיו להתחיל לבדוק לוחות אם מדגמים מיוחדים שמתאימים ל- Mini Itx?

ד"א , מאוד אהבתי את ה- Coolmaster 120 Elite Advanced HTPC

תודה מראש.

פורסם

לוח-אם, מאוורר למעבד - מיוחדים.

כל השאר רגיל (לפעמים יש הגבלה בגודל של הספק, יש מארזים שבאים כבר עם ספק).

פורסם
  • מחבר

אז אני צריך לבדוק את המידות הפיזיות של הלוחות ושל המאווררים בשביל לראות אם זה מתאים?

פורסם

כמו שיש לוחות שמוגדרים וקיימים בגודל ATX או mATX, כך גם יש גם לוחות ITX, בהתאם לגודל המערכת הנדרשת.

לגבי אוורור - יש יעודיים בעלי פרופיל נמוך, כמו זה -Arctic Cooling Freezer 11 LP. בעקרון, פשוט צריך לבדוק במארז מה הגובה המירבי המותר למאוורר ולקחת אחד בהתאם.

פורסם

בדיוק, אתה צריך לוח בתקן ITX שגודלו 17X17 CM

מארזי הSG05/6 של סילברסטון (קטנים יותר אגב מהקולר מאסטר) עושים גם שימוש בספק כוח קטן בתקן SFX ולא ATX. כמובן שישנם עוד מארזים אחרים שעושים שימוש בספק כזה.

קח בחשבון שיצא דגם מחליף ל120 > 130.

פורסם

כמו שהחברים פה כבר אמרו , החומרה יכולה להיות שונה , ספקי SFX , קירור LOW PROFILE וכדומה .

הכל תלוי בצרכים , האם זה יותר עבור חסכון במקום ? יש צורך בכרטיס גרפי מעבר לכרטיס הON BOARD שקיים ?

אם אין צורך בכרטיס גרפי נוסף יש לך מארזים שטוחים וקטנים מאוד דוגמת ANTEC ISK110 שיכולים אפילו להתחבר לגב המסך ולא לתפוס מקום על השולחן כלל ואם כבר הרחקנו לכת אפשר לקנות NUC על סוגיו ( יש גם את הBRIX של ג'יגהבייט ) ובכלל לחסוך מקום .

אם כן צריך כרטיס גרפי ( AUTOCAD עריכות ווידאו וכו' ) אז הגודל הקטן ביותר שתוכל למצוא הוא הSG05/06 כפי שARKADUR כבר ציין מאוד קטן ויעיל

הCOOLERMASTER הוא קצת ארוך לטעמי ( כמעט 40 ס"מ כבר לא נחשב ממש קטן )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים