עבור לתוכן

בעיה מוזרה| ניתוקים אקראיים במחשב

Featured Replies

פורסם

היי,

אני משתמש במחשב Asus N550JV. לאחרונה אני חווה ניתוקים אקראיים דרך המחשב...

בעוד שכל שאר המכשירים המחוברים אלחוטית (אייפדים, טלפונים, מחשבים נוספים גם בקווי וגם באלחוטי) המחשב מראה שעדיין מתקשר עם הראוטר אך אין גישה לאינטרנט בעוד שבשאר המכשירים הנ"ל אין בעיה עם הגישה לאינטרנט.

הפיתרון הזמני לבעיה היא כיבוי הWIFI והפעלתו מחדש וזה מסתדר עד לפעם הבאה שהבעיה שוב חוזרת על עצמה.

עכשיו יש לי איזו השערה איך לא הצלחתי לאמת אותה ולגלות האם מדובר בהכרח בזה.

אז ככה, שירשרתי מודם נוסף להוטבוקס (המעפן) כדי להרחיב את הקליטה בבית על פי המדריך המצויין הזה בחלקו האחרון, חיבור ישיר דרך כבל.

עכשיו במחשב משום מה, אני לא יודע למה אני רואה 2 רשתות של הבית.

5329dba683557.png

ובשאר המכשירים, כמו האייפד לדוגמא, אני רואה רק רשת אחת (כמו שאמור להיות. נכון?)

5329dc41cf9b8.png

עכשיו, חשוב לי לציין שיש לי מחשב שמחובר קווית לראוטר המשני, כך שאני מניח שהבעיה היא לא בראוטר המשני שכן המחשב הזה לא חווה בעיות דומות לאלו שלי.

נכנסתי לכרטיס רשת במחשב ועשיתי דיאגנוסטיקה בזמן שהבעיה קורית והוא העלה לי את השגיאה הבאה:

5329dcd30ce18.png

אחרי שהפעלתי מחדש את הWIFI והבעיה "הסתדרה" הרצתי שוב בדיקה (בזמן שיש גישה לאינטרנט וקיבלתי את ההודעה הבאה הפעם:

5329dd4b74db8.png

אז אני אולי חושב שזה משהו שקשור אולי לשרשור שטעיתי בשלב כזה או אחר, שוב - למרות שבשאר המכשירים אין לי תופעות כאלה.

לגבי הכרטיס רשת במחשב עצמו - לא יצא לי לצאת עם המחשב מהבית ולבדוק את העניין ברשתות אחרות על מנת לבדוק אם ישנה בעיה ספציפית במחשב כי רוב השימוש שלו הוא באמת בתוך הבית עם הרשת הזאת.

מקוה שנידברתי מספיק פרטים על מנת להצליח להגיע לפתרון התקלה המעצבנת הזאת!

תודה מראש לכל העוזרים :)

פורסם

תוודא שבציודים שיש לך הרשת מוגדרת תחת אותו שם ולא תחת שם נוסף.

יכול להיות שצריך פשוט למחוק את הרשת האלחוטית מהזכרון של המחשב ובגלל הזיכרון אתה רואה שתיים. בעיקרון זה אמור להוסיף (1) אחרי שם הרשת, אבל אני לא יודע אם לא שינו את זה בווינדוס 8.

לגבי התקלה, תבדוק פינג לראוטר. לדעתי לא יהיה לך פינג וזה נשמע כמו הכ.רשת האלחוטי.

פורסם

שתי הצעות:

1. תעדכן את ה-DRIVER של הכרטיס האלחוטי.

2. תוודא שבהגדרות צריכת החשמל של המחשב לא מוגדר לכבות את הכרטיס האלחוטי במקרה של חוסר פעילות.

פורסם
  • מחבר
תוודא שבציודים שיש לך הרשת מוגדרת תחת אותו שם ולא תחת שם נוסף.

יכול להיות שצריך פשוט למחוק את הרשת האלחוטית מהזכרון של המחשב ובגלל הזיכרון אתה רואה שתיים. בעיקרון זה אמור להוסיף (1) אחרי שם הרשת, אבל אני לא יודע אם לא שינו את זה בווינדוס 8.

לגבי התקלה, תבדוק פינג לראוטר. לדעתי לא יהיה לך פינג וזה נשמע כמו הכ.רשת האלחוטי.

אני בכלל לא מבין איך להיכנס לחלון ניהול רשתות בוינדוס 8. בוינדוס 7 זה היה ממש ממש פשוט.

ושלחתי פינג ל2 הראטורים, גם הראשי וגם המשני והם שניהם מראים סימני חיים.

532b0967243bb.png

שתי הצעות:

1. תעדכן את ה-DRIVER של הכרטיס האלחוטי.

2. תוודא שבהגדרות צריכת החשמל של המחשב לא מוגדר לכבות את הכרטיס האלחוטי במקרה של חוסר פעילות.

1. עידכנתי לגירסא האחרונה מאתר של אינטל דרך פה:

https://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=23628〈=eng&OSVersion=Windows%208.1%2C%2064-bit*&DownloadType=%0A%09%09%09%09%09%09%09Software%20Applications%0A%09%09%09%09%09%09

אבל משהו מוזר, באתר כתוב שהתאריך הוא ה14.2.2014 ואילו בדרייבר לאחר העידכון כתוב בכלל תאריך קודם לזה.

האם זה תקין?

532b09e67e3b3.png

2. לא מוגדר לי שום דבר כזה. הוא לא מפסיק לפעול, כמו שאמרתי, הוא עדיין מראה קליטה אך בלי גישה לאינטרנט עד איפוס מחדש.

אם זה קשור, בדקתי בלפטופ השני שלי בוינדוס 7 אז שם הוא באמת מראה רק רשת אחת אבל שעשיתי דיאגנוסטיקה כמו שעשיתי וינדוס 8 הוא העלה לי את אותה השגיאה כמו בתמונה בפוסט המקורי.

פורסם
  • מחבר

תקשיבו, אולי זה קשור.

עשיתי בדיקה ב2 מערכות הפעלה שונות במחשבים שונים, בחיבור ישיר ל"ראוטר" של הוט.

אני עם תשתית הוט וספק הוט.נט.

1. וינדוס 8:

53304bf8639c5.png

2. וינדוס 7:

53304c4a677f3.png

האם יש לי בעיה? האם צריך לפנות להוט? ואם כן, מה אני צריך להגיד להם שהתקלה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים