עבור לתוכן

מפרט למדיה סנטר ממפרטים מומלצים

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות מדיה סנטר לבית

התקציב הוא +- 2000 שנה

הסתכלתי במפרטים המומלצים באתר , ובאמת יש שם מפרט למדיה סנטר בסכום הנ"ל

השאלה שלי , האמת מפרט שכולל לוח אם ב350 שקל ובלי כרטיס מסך , יכול להסתדר בלי בעיה עם כל סוג מדיה שקיים ? ואני בעיקר דואג לגבי תוכן בלו ריי.

זה לא יתקשה בהרצה?

פורסם

בפירוש לא.

אפילו HD2000 (דורות ינים של גרפיקה) היו מספיק טובים

כ.מסך סתם יבזבז יותר חשמל.

פורסם
  • מחבר

המחשב שלי עם מעבד I5 וכרטיס מסך HD5850 לפעמים מגמגמם בסצנות מורכבות בסרטי בלו ריי ( לא ריפים , סרטים של 40 ג'יגה)

פורסם

אז הגמגום לא בא מהגרפיקה.

אני חושב זה בא מ HDD.

פורסם

בלו ריי מלאים דווקא קלים יותר לניגון מאחר ואין שם דחיסה וקידוד ולכן אין שם חילוץ ופענוח.

פורסם
  • מחבר

אז מה יותר כדאי לעשות , לקחת את אותו מעבד I5 וכרטיס מסך HD5850 ולבסס עליהם את המדיה סנטר ולהתחדש בעצמי במחשב חדש

או לקנות מפרט פשוט ב2000 שקל למדיה סנטר ולהשאר עם מה שיש לי ?

פורסם

מיותר. למדיה סנטר אין צורך בכ.מסך.

כל הקטע של מחשב סלוני שהוא תמיד עובד לכן כ.מסך זה סתם עוד צרכן חשמל מיותר.

תיקח מחשב פשוט ב 2000 שקל. מקסימום, אם יש לך ספקות ומחשבות שניות אז אפשר לקחת מעבד עם ליבה גרפית משודרגת אבל אני הייתי מציע לך לשים מעבד פשוט.

על הנייר לפחות אין שום בעיה.

אני משתמש כמחשב סלוני במחשב ישן מבוסס E8400 וכ.מסך 4850X2 (בן 6). מצד אחד ככה לא קניתי מחשב חדש אבל מצד שני כל יממה שהמחשב הזה דולק הוא מבזבז בערך שקל יותר חשמל ממה שמחשב מודרני היה מבזבז. וזה רק הבדל של יש או אין כ.מסך מחובר. יש עוד יעילות של ספק, מאווררים שעובדים סתם ובאופן כללי חומרה שמשתמשת בחשמל למרות שאין צורך בה. כל זה ביחד עם כסף שאתה יכול לקבל אבור מחשב ישן אם אתה ממש רוצה לחדש את שלך הופכים את כל העסק לממש לא כלכלי.

שים מחשב יעודי לסלון. אני אפילו הייתי שם SSD ישן של אינטל (X25-M של 160 GB ניתן לקנות בEBAY כולל משלוח באיזור 75$)

מאוורר או שניים למארז. יהיה שקט, יהיה נוח לשימוש ובאמת לא אמורה להיות שום בעיה. מקסימום, לשים כ.מסך אף פעם לא מאוחר

פורסם
  • מחבר

מה שכן אני צריך לוח אם עם חיבור HDMI , ואת זה אין לי על המחשב שכרגע יש לי בבית..

פורסם

בכל זאת מדובר במחשב לסלון.

לא הייתי לוקח מחשב ישן עם מארז גדול, מסורבל, מכוער ומרעיש ושם בסלון.

אני מעדיף להשקיע במחשב מדיה סנטר קטן ממדים, שקט ועם צריכת חשמל נמוכה ככל האפשר.

פורסם

יש לי HTPC שמבוסס על מערכת AMD Athlon 64 X2 ישנה וחלשה למדיי (במונחים של היום) ובלי שום כרטיס מסך יעודי אלא רק זה שמובנה בלוח האם.

התוכן עצמו יושב בכונן חיצוני שמחובר ב-USB.

הוא מריץ הכל בלי שום בעיה. גם בלו ריי 1080p. בלי למצמץ.

כל מחשב חדש שתקנה היום, אפילו החלש ביותר שתמצא בחנות, יריץ הכל בלי שום בעיה.

את האנרגיות שלך תשקיע במחשבה על הדברים החשובים באמת לשימוש יום יומי - קירור שקט למעבד ומארז קטן יפה ושקט.

פורסם
  • מחבר

אז אין צורך להשקיע אפילו בSSD אני מבין נכון ?

מארז יפה ושקט , לוח אם עם HDMI , זיכרון 4GB וכל השאר לא קריטי ?

פורסם

אני לא ראיתי שום סיבה לקנות SSD, השתמשתי בהרדיסק ישן שהיה זרוק בבית.

לזמן העליה של המחשב אין שום משמעות, הרי הוא דולק תמיד. לכל היותר הוא נכנס למצב SLEEP שממנו הוא מתעורר תוך שניה וחצי.

כונן SSD לא יתן לי שום ערך מוסף.

פורסם
  • מחבר

מה בדבר לקנות - Intel NUC Kit i3 4010U D34010WYKH

ולהוסיף לו עוד 4 ג'יגה זיכרון וכונן קשיח סטנדרטי ?

יוצא באזור ה2000 שקל.

פורסם

למה אתה צריך עוד 4GB זיכרון? (שים לב שהוא מצריך זיכרון של ניידים)

קשיח סטנדרטי = קשיח חיצוני?

פורסם
  • מחבר

זה לא עוד 4 ג'יגה , זה 4 ג'יגה בכללי ובלבד.

קשיח פנימי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים