עבור לתוכן

האינטרנט זז באיטיות מחרידה(מעל 3 חודשים).

Featured Replies

פורסם

אולי זה בכלל לא קשור לאינטרנט?

אולי יש בעיה גראפית מוזרה?

• תגובות 126
  • צפיות 52.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש שנוי אם אתה מסיר/מבטל את הפלאש ?

פורסם
  • מחבר
יש שנוי אם אתה מסיר/מבטל את הפלאש ?

הסרתי אותו(יותר נכון עידן הסיר לי) ואין שינוי

פורסם

מתי עדכנת לאחרונה דריוור גראפי?

פורסם
  • מחבר

לפני 4 ימים נדמה לי

פורסם

עדכון:

אספתי מהבחור את המחשב(גר קרוב אלי), לפני שפירמטתי את המחשב חיברתי אותו לרשת אצלי בבית, ניסיתי לטעון את אותו אתר שהוא ניסה לטעון קודם לכן,

והאתר נטען תוך חצי שניה, מסקנה, הבעיה לא במחשב.

בכל אופן המחשב אחרי פרמוט, התקנת דרייברים, התקנת אנטי ווירוס+פיירוול, בנוסף בוצע ניקיון פנימי של אבק מסיבי שהצטבר בקירור כרטיס המסך, קירור המעבד ובתוך הפאנל הקדמי של המארז, יש ספק ג'נרי חדש שהרכיב טכנאי חאפר :angryfire:.

ברשתות אני לא מבין ולכן הצעתי לבחור שידבר עם הספק/תשתית ובמקביל יתייעץ עם המומחים לרשתות פה, אני מאמין שבקרוב הבעיה תסתדר והבחור ימשיך להנות מהמחשב.

פורסם
עדכון:

אספתי מהבחור את המחשב(גר קרוב אלי), לפני שפירמטתי את המחשב חיברתי אותו לרשת אצלי בבית, ניסיתי לטעון את אותו אתר שהוא ניסה לטעון קודם לכן,

והאתר נטען תוך חצי שניה, מסקנה, הבעיה לא במחשב.

רק שהמסקנה שלך לא קשורה לכלום, כי הוא לא אמר שזה קורה תמיד אלא רק מידי פעם.

למעשה הוא אמר אפילו יותר מזה - הוא אמר שבזמן שאצלו במחשב האינטרנט היה איטי - במחשבים אחרים ברשת הכל היה בסדר.

זאת דיי בוודאות כן בעיה נקודתית במחשב. הסיכוי שהבעיה לא נובעת ממנו - אומנם קיימת אך קלושה ביותר.

פורסם

אני לא יודע מה ההגדרות שלו בראוטר.

וגם לא מה רץ עוד על הרשת בבית.

לכן אני לא ב100% בטוח שזה קשור למחשב הספציפי הזה.

למשל אני לא יכול לשלול את האפשרות שהראוטר שלו אינו מוצפן, ומחברים אליו פיראטית.

הייתי עושה בדיקה עם התחברות ישירה למודם, וניתוק הראוטר.

במקרה שהמודם הוא בעצמו הראוטר, הייתי מבטל את הפונקציה האלחוטית לצורך הבדיקה.

פורסם
  • מחבר
רק שהמסקנה שלך לא קשורה לכלום, כי הוא לא אמר שזה קורה תמיד אלא רק מידי פעם.

למעשה הוא אמר אפילו יותר מזה - הוא אמר שבזמן שאצלו במחשב האינטרנט היה איטי - במחשבים אחרים ברשת הכל היה בסדר.

זאת דיי בוודאות כן בעיה נקודתית במחשב. הסיכוי שהבעיה לא נובעת ממנו - אומנם קיימת אך קלושה ביותר.

דווקא כן אמרתי שזה קורה תמיד במחשב שלי

Art Tatum, לא הבנתי כלום ממה שאמרת לצערי חחח

פשוט כשעידן יחזיר לי את המחשב אתקשר לבזק ואבקש מהם להגדיר איתי מחדש את הראוטר

אגב,לראוטר שלי יש סיסמא

פורסם
דווקא כן אמרתי שזה קורה תמיד במחשב שלי

מה? לא נכון.

זה קורה תמיד ב-100% מהזמן והניסיונות?

אמרת שלא.

פורסם

^לא הבנת נכון, הוא אמר שזה קורה רק אצלו במחשב וכל הזמן.

במחשב של אחותו הנייד שמחובר אלחוטית הכל עובד פיקס.

המחשב שלו לא הבעיה כי כמו שרשמתי, לפני שפירמטתי חיברתי לרשת בביתי והוא חלש כמו מטוס.

בכל אופן המחשב כבר אצלו, אתם יכולים להמליץ לו על בדיקות אחרות לראוטר כי המחשב תקין.

פורסם

המחשב שלו עכשיו אצלו, אחרי פירמוט, והבעיה עדיין קיימת?

האתרים המדוברים לא עובדים אף פעם בשום ניסיון?

ובמחשבים אחרים שמחוברים לאותו ראוטר הם כן עובדים?

אם בחיבור לראוטר אחר (על אותו כרטיס רשת) הכל עבד, אז מין הסתם שהבעיה היא בראוטר.

למרות שזה עדיין לא הגיוני כי הוא אומר שמחשבים אחרים שמחוברים לאותו ראוטר עובדים בלי בעיה.

הוא גם אמר שהוא ניסה להחליף חיבורים פיזיים בראוטר והבעיה עדיין נשארה רק אצלו.

זה לא הגיוני. שיאפס את הגדרות הראוטר, אולי יש שם הגדרות ספציפיות ל-IP הפנימי של המחשב שלו (שהוא תמיד מקבל באמצעות MAC או סתם מזל) שפוגעות לו בגישה.

אם הוא איפס את הראוטר ועדיין הבעיה מופיעה תמיד, רק אצלו, ולא במחשבים אחרים שמחוברים לאותו הראוטר - אז.... שיעבור דירה.

או שיחליף ראוטר ויקווה לנס.

פורסם

טוב הבחור מדבר איתי עכשיו וטוען שהכל עולה ועובד כמו שצריך, משהו פה לא מובן לי.

אם הבעיה היתה במחשב שלו, אז למה כשהבאתי את המחשב אלי ובלי לעשות כלום חיברתי אותו לרשת שלי וגלשתי כמו שצריך?

פורסם

תתחיל מהבדיקות הבסיסיות

בשורת הפקודות תקליד cmd ואחר" כ ping -t 192.168.x.x לפי הכתובת של הראוטר למשך כמה דקות ותראה אם הפינג רציף, במידה וכן תעשה אותו דבר לwalla.co il ותראה מה הולך עדיף לפני מה שציינתי לחבר את המחשב ישירות למודם כדי לשלול שזה קשור לראוטר/משתמשים ברשת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים