פורסם 2014 במרץ 811 שנים מה זה משנה איזו מערכת הפעלה, הרי כניסה לביוס היא לפני עליית מערכת ההפעלה.כנס לביוס ובדוק אם זה מוגדר על AHCI(לדעתי כן).חוץ מזה, קרא את החוברת של לוח האם, על מצב AHCI תוכל לקרוא בעמוד 3-14 בהצלחה: http://www.asus.com/Motherboards/P7H55M_PRO/#support
פורסם 2014 במרץ 811 שנים מחבר idanmalזה משנהזה היה במצב IDEשיניתי לACHIוהמערכת לא עלתה .קיבלתי הודעה שצריך לתקן את חלונותויתרתי על התיקון שכן לא ברור לי מה יקרהלאחר השינו בביוס ל ACHI אף כונן לא זוההתודה
פורסם 2014 במרץ 811 שנים לא ניסיתי אבל נסה כך: look for this in the registry . HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\storahci\StartOverrideChange the 0 DWORD value from 3 to 0.Reboot, Power off and change your SATA controller to AHCI in BIOS. You will boot into Windows with AHCI .
פורסם 2014 במרץ 811 שנים כמו שIVAN ציין, יש שינוי ב registry שצריך לבצע.מדובר על תהליך עוד מתקופת Windows XP. איך הזמן עובר...http://support.microsoft.com/kb/922976
פורסם 2014 במרץ 811 שנים idanmalזה משנהזה היה במצב IDEשיניתי לACHIוהמערכת לא עלתה .קיבלתי הודעה שצריך לתקן את חלונותויתרתי על התיקון שכן לא ברור לי מה יקרהלאחר השינו בביוס ל ACHI אף כונן לא זוההתודהמוזר, עבדתי עם 3 לוחות שונים לאחרונה על חלונות 8 ו-8.1 ולא היתה שום בעיה עם AHCI.
פורסם 2014 במרץ 811 שנים זה גם יכול לקרות לאחר עדכון ביוסלפני מספר ימים מצאתי ביוס נוסף ועדכנתיבתהליך הבוט הראשוני נכנסתי לביוס וטענתי את ברירות המחדל שלו (לא ACHI)כנראה שחלונות 8.1 מתאימה את עצמה אוטומטית ואז לאחר מכן ששיניתי בביוס למצב ACHI המערכת כבר לא עלתה
פורסם 2014 במרץ 811 שנים מוזר, עבדתי עם 3 לוחות שונים לאחרונה על חלונות 8 ו-8.1 ולא היתה שום בעיה עם AHCI.הוא לא דיבר על AHCI.הוא דיבר על מעבר ל-AHCI אחרי שהמערכת הותקנה (ב-IDE או RAID). אם לא תשנה כלום, ווינדוס לא יעלה.
פורסם 2014 במרץ 811 שנים מחבר תודה רבה לכם על עזרתכםIvanהאם התהליך הפיך?כלואמר עם אני משנה את הרגסטרי ואח"כ את הביוס במידה וחלונות לא עולים יש אפשרות להחזיר את הרגסטרי?תודה רבהנעם נערך 2014 במרץ 811 שנים על-ידי noam12 וספת צילום רגסטרי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.